ΛΙΦΤΙΝΓΚ ΠΡΟΣΩΠΟΥ & ΛΑΙΜΟΥ

Για το Λίφτινγκ Προσώπου και Λαιμού στην Κλινική μας, οι τεχνικές που χρησιμοποιούμε είναι πολύ πιο εξελιγμένες, απ’ ότι ήταν στο παρελθόν. Όταν αυτές οι επεμβάσεις γίνονται σωστά, έχουμε ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα που σας χαρίζει την εμφάνιση του νεότερου εαυτού σας, με τον πιο φυσικό τρόπο.

Η Δρ. Τζαμαντάκη, ακολουθεί μία ολιστική προσέγγιση στη χειρουργική προσώπου, όχι μόνον όσον αφορά την πτώση στον λαιμό και στην κάτω γνάθο, αλλά και τις βαθιές ρυτίδες και πτυχές του προσώπου. Έτσι δημιουργεί ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα και με μεγαλύτερη διάρκεια.

ΛΙΦΤΙΝΓΚ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Γιατί να αφήνετε τα χρόνια να περνούν, προδίδοντας την ηλικία σας? Το να ωριμάζουμε δε σημαίνει πως πρέπει να φαινόμαστε γηραιότεροι. Τα χρόνια που έχουν περάσει και η γεμάτη άγχος καθημερινότητά μας, λειτουργούν εναντίον της καλής μας υγείας και δημιουργούν ρυτίδες και χαλαρό δέρμα στις παρειές, στο περίγραμμα του προσώπου και στον λαιμό. Θα σας εκπλήξει αν μάθετε τον αριθμό των ανθρώπων, σε παγκόσμια κλίμακα, που έχουν ανανεώσει το πρόσωπό τους και έχουν κρύψει επιτυχώς την ηλικία τους, με μία επέμβαση λίφτινγκ “αφήστε τους άλλους να μαντέψουν”.

Το Λίφτινγκ Προσώπου « ή ρυτιδεκτομή»,στοχεύει στην εξομάλυνση των ρυτίδων και την αντιμετώπιση της χαλάρωσης του δέρματος και των ιστών του προσώπου και λαιμού. Με το χειρουργείο αυτό, αντιμετωπίζουμε ταυτόχρονα πιθανή συνυπάρχουσα χαλάρωση της περιοχής του λαιμού, για την επίτευξη ενός αρμονικού αποτελέσματος.Το χειρουργείο γίνεται με τη χρήση γενικής αναισθησίας αλλά μπορεί να γίνει και με συνδυασμό τοπικής αναισθησίας και μέθης. Η διάρκεια του χειρουργείο είναι περίπου από δύο έως τέσσερις ώρες. Η ακριβής διάρκεια εξαρτάται από το μέγεθος της αποκατάστασης που πρέπει να πραγματοποιηθεί στο δέρμα και τον ιστό.

ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΗ ΝΕΑ ΣΑΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗ

Δείτε τα αποτελέσματα που θα αποφέρει το χειρουργείο σας, με την 3D Εικονική Συμβουλευτική Εξέταση με το μοναδικό σύστημα 3VECTRA XT. Με την προηγμένη αυτή τεχνολογία, μπορείτε εσείς και η γιατρός σας, να αποφασίσετε την καλύτερη χειρουργική προσέγγιση στο πρόβλημά σας και να έχετε μία πιο ακριβής εικόνα του μετεγχειρητικού σας αποτελέσματος.

Τα αποτελέσματα του λίφτινγκ προσώπου είναι μακροχρόνια και διαρκούν περίπου μία δεκαετία. Οι ασθενείς μας συνειδητοποιούν πως ανακτώντας τη νεανική τους εμφάνιση, αποκτούν άμεσα αύξηση της αυτοπεποίθησής τους. Δυστυχώς, αυτή η επέμβαση δε μπορεί να ανατρέψει τη φυσιολογική εξέλιξη του γήρατος.  Παράγοντες όπως η ελαστικότητα του δέρματος, η έκθεση στον ήλιο και ο τρόπος ζωής (πχ. το κάπνισμα και η κακή διατροφή), μπορούν να επηρεάσουν τη διάρκεια του αποτελέσματός μας.  Υπάρχουν όμως ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ, τις οποίες σας ενθαρρύνουμε να ακολουθήσετε, ώστε το αποτέλεσμα να διατηρηθεί για περισσότερο διάστημα, αλλά και να είναι πιο φυσικό στο σύνολό του.

Αρκετοί από τους ασθενείς μας πρέπει να συνδυάσουν το λίφτινγκ προσώπου με άλλες επεμβάσεις ή παρεμβάσεις, όπως:

 • Μετωπιαίο Lift      
 • Βλεφαροπλαστική
 • Ρινοπλαστική
 • Laser Ανάπλασης Δέρματος
 • Εξάλειψη Ρυτίδων, Υαλουρονικό/ Botox
 • Γεροντικές Κηλίδες/ Πανάδες με Laser
 • Nano Fat Graft, μόνιμη ανανέωση με τα βλαστοκύτταρα του δικού σας λίπους.

Ασθενείς με λιγότερες ρυτίδες και χαλάρωση, μπορούν να ωφεληθούν από τη ελάχιστα επεμβατική Mini Lift επέμβαση, η οποία περιλαμβάνει μικρότερες τομές και ταχύτερη ανάρρωση. Το σύστημα Εικονικής Απεικόνισης 3VECTRA ΧΤ, μπορείτε δείτε και να αποφασίσετε την καλύτερη χειρουργική προσέγγιση στο πρόβλημά σας και να έχετε πιο ακριβής εικόνα του αποτελέσματος.

ΛΙΦΤΙΝΓΚ ΛΑΙΜΟΥ

Με την πάροδο των χρόνων, το πρόσωπο και ο λαιμός μας, επηρεάζονται με διάφορους τρόπους. Κάποιοι άνθρωποι παρουσιάζουν έντονες ρυτίδες και φθορά από τον ήλιο, σε όλο τους το πρόσωπο και τον λαιμό. Άλλοι, χάνουν λιπώδη ιστό, ατροφούν, από το πρόσωπο ενώ άλλοι τον συγκεντρώνουν λίπος στον λαιμό. Άλλοι πάλι, μπορεί να παρουσιάσουν υπερβολικά προχωρημένα σημάδια γήρανσης στην περιοχή του λαιμού τους, με το λεγόμενο «λυρί».

Οι ασθενείς της Clinic of Excellence Plasis, γνωρίζουν πως η επέμβαση του Λίφτινγκ Λαιμού, δίνει υπέροχα, φυσικά αποτελέσματα, ειδικά όταν συνδυάζεται με άλλες παρεμβάσεις ανανέωσης προσώπου- λαιμού. Επιλέγουμε να σας προτείνουμε την οδό που θα σας φτάσει στο καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα.

Τα πλεονεκτήματα του Λίφτινγκ Λαιμού περιλαμβάνουν:

 • Αφαίρεση του χαλαρού, κρεμασμένου δέρματος στην περιοχή κάτω από το πιγούνι
 • Διόρθωση των έντονων ρυτίδων στον λαιμό
 • Αφαίρεση συσσώρευσης λίπους στο λαιμό
 • Προσδιορισμός της κάτω γνάθου

Η Δρ. Τζαμαντάκη συνήθως κάνει το λίφτινγκ στον λαιμό στο χειρουργείο της Κλινικής μας, χρησιμοποιώντας τοπική αναισθησία και μέθη. Το χαλαρωμένο δέρμα τραβιέται προς τα όπισθεν και αφαιρείται ενώ οι μύες του λαιμού αναρτώνται και συσφίγγονται. Οι τομές κρύβονται γύρω και πίσω από τα αυτιά. Το αποτέλεσμα είναι ένας αρρενωπός λαιμός με εμφανή βελτίωση του περιγράμματος του προσώπου. Το φυσικό, μη ανιχνεύσιμο αποτέλεσμα του Face Lift είναι η αποδεδειγμένη φήμη της Δρ. Τζαμαντάκη, μέσα στα χρόνια.

ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΓΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΛΑΙΜΟΥ

Επιπλέον του λίφτινγκ λαιμού, προτείνουμε και θεραπείες ανανέωσης και ανάπλασης της περιοχής, συνδυαστικά ή ξεχωριστά, με σκοπό την επίτευξη του μέγιστου φυσικού αποτελέσματος.

 • Περιττό λίπος από τον λαιμό, αφαιρείται με λιποαναρρόφηση και επανατοποθετείται στις περιοχές πίσω από τα αυτιά και στο περίγραμμα του προσώπου.
 • Για τους νεότερους ασθενείς, με λιγότερη προχωρημένη χαλάρωση ιστού, το ThermageCPTTMμ μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να συσφίξει το δέρμα στην περιοχή του λαιμού.
 • Οι μύες του λαιμούμπορούν να συσφιχθούν με τη μέθοδο της ενδοσκοπικής χειρουργικής, μέσω μίας μικρής τομής που γίνεται κάτω από το σαγόνι.

ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΑΣ

Κατά την κλινική σας εξέταση με τη Δρ. Τζαμαντάκη, θα γνωρίσετε ακριβώς πως μπορεί να πραγματοποιηθεί μία «φυσική μη ανιχνεύσιμη ανανέωση»,τι πρέπει να περιλαμβάνει η προεγχειρητική σας προετοιμασία αλλά και τον χρόνο ανάρρωσής σας μετεγχειρητικά. Η γιατρός, επιλέγει πάντα την οδό «του ελάχιστου τραύματος με το μεγαλύτερο και φυσικότερο αποτέλεσμα».

Δοκιμάστε τη νέα σας εικόνα

Οπτικοποιήστε τα αποτελέσματα που μπορείτε να επιτύχετε από τη διαδικασία προσομοιώσης με το σύστημα απεικόνισης VECTRA 3D.

Ξεκίνα Τώρα

ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΜΑΣ

Plasis Plastic Surgery

Καλέστε σήμερα 210 89 40 930

Συμφωνώ και αποδέχομαι τους όρους Πολιτικής & Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων*