ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΔΕΡΜΑΤΟΣ

Η επιλογή μίας πλήρως εξοπλισμένης και κλινικά καταρτισμένης κλινικής για την ανάπλαση του δέρματος σας, σας προσφέρει τη δυνατότητα να έχετε στη διάθεσή σας όχι μόνο θεραπείες που θα καθυστερήσουν τη διαδικασία γήρανσης σας αλλά και όλες τις δυνατές αισθητικές επεμβάσεις που είναι απαραίτητες για να ανακτήσετε τη χαμένη σας νεότητα.

Το Μυστικό πίσω από την Απαστράπτουσα Εμφάνιση των Διασημοτήτων

Το πακέτοMan Plan δημιουργήθηκε από μας, ειδικά για πολυάσχολους άνδρες που χρειάζονται σε ΜΙΑ μόνο επίσκεψη, να έχουν άμεσα αποτελέσματα, με ελάχιστο έως μηδαμινό χρόνο ανάρρωσης. Σε μία επίσκεψη θα μπορέσουμε να προβούμε σε ανάπλαση του δέρματος, θεραπεία τριχόπτωσης και αποτρίχωση με laser.

Θα προγραμματίσουμε ένα πλάνο ειδικά σχεδιασμένο για εσάς και τις ανάγκες σας, με τον πιο ασφαλή, μη επεμβατικό και γρήγορο τρόπο. Το μόνο που χρειάζεται εσείς να κάνετε, είναι να έρθετε στο ραντεβού σας και να επωφεληθείτε από τα μοναδικά αποτελέσματα αυτής.

ΤΟ ΕΙΔΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟ ΠΛΑΝΟ!

Είναι ευρέως γνωστό, πως όλοι έχουμε τον δικό μας μοναδικό τύπο δέρματος, ο οποίος συμπεριφέρεται και αντιδρά διαφορετικά σε θεραπείες. Με χρόνια εμπειρίας, έχουμε δημιουργήσει έναν συνδυασμό θεραπειών και επεμβάσεων, μέσω του οποίου θα επιτύχουμε τους προσωπικούς σας στόχους και «θέλω», με τον γρηγορότερο και ασφαλέστερο δυνατό τρόπο, βάσει της σημερινής τεχνολογίας.  Η κλινική μας ανανεώνει συνεχώς τα μηχανήματα, εξαρτήματα και υλικά που χρησιμοποιούμε, ώστε να σας παρέχουμε πάντα ο,τι καλύτερο θα μπορούσατε να κάνετε στις TOPκλινικές ανά την εμφύλιο.

ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ

Coolsculpting- Thermage CPT – Fraxel– Opera – Biolift- PRP- CO2 Fractional – Fillers – Botox -Laser Αποτρίχωσης– IPL – RF – 3D Virtual Consultation και πολλά άλλα, είναι διαθέσιμα στην Clinic of Excellence “Plasis”.

Επειδή το Man Plan δε συμπεριλαμβάνει κάποια χειρουργική επέμβαση, ο χρόνος ανάρρωσης είναι μηδαμινός. Ανάλογα με το ποιες θεραπείες θα επιλέξουμε μαζί, ο χρόνος ανάρρωσης πιθανολογείται από 0 έως 12 ώρες. Είναι ο γρηγορότερος τρόπος για έναν πολυπράγμων σημερινό άνδρα που χρειάζεται μία άμεση ανανέωση, με ένα μοναδικά δυναμικό και αρρενωπό αποτέλεσμα.

Δοκιμάστε τη νέα σας εικόνα

Οπτικοποιήστε τα αποτελέσματα που μπορείτε να επιτύχετε από τη διαδικασία προσομοιώσης με το σύστημα απεικόνισης VECTRA 3D.

Ξεκίνα Τώρα

ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΜΑΣ

Plasis Plastic Surgery

Καλέστε σήμερα 210 89 40 930

Συμφωνώ και αποδέχομαι τους όρους Πολιτικής & Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων*