ΜΟΝΙΜΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΟΥΛΩΝ ΑΚΜΗΣ

Τα μόνιμα σημάδια που αφήνει στο πρόσωπο η ακμή, κυρίως κατά την εφηβεία επιφέρει ένα τεράστιο ψυχολογικό πρόβλημα που όλο και γιγαντώνεται στην μετέπειτα ενήλικη ζωή.

Οι εξελίξεις της ιατρικής τεχνολογίας, της βιοτεχνολογίας των lasers , οι ανακαλύψεις μας στην επουλωτική δύναμη των βλαστοκυττάρων αλλά και οι γνώσεις μας απέναντι στην μόνιμη επούλωσητου υποδόριου και του δέρματος είναι τα σημερινά μας όπλα, απέναντι στην μόνιμη αναστροφή και πλήρη πλέον εξαφάνιση των ούλων ακμής.

Στην Clinic Of Excellence ‘’Plasis’’ έχουμε στην κατοχή μας όλα τα Leader  μηχανήματα, διαφορετικά βιοτεχνολογικά υλικά lasers και γνωρίζουμε ακριβώς με ποιο τρόπο θα εξασφαλίσουμε μόνιμα τις ουλές σας. Οι γιατροί  μας ανάλογα το υπάρχον πρόβλημα μπορούν σε ενεργό ακμή να συνταγογραφήσουν τα κατάλληλα αντιβιοτικά, ρετινοειδή , γλυκολικό οξύ, αντισυλληπτικά για το ορμονικό control ή ακόμη την last step treatment Roacoutan  εάν αυτό κριθεί απαραίτητο. Όσον αφορά τα μόνιμα σημάδια ουλών  σε μη  ενεργό ακμή, έχουμε όλο τον απαραίτητο αυθεντικό  Medical Deviceεξοπλισμό και τις γνώσεις, ώστε ανάλογα το βάθος και το εύρος των ούλων να δώσουμε οριστική λύση. Ακολουθώντας τις οδηγίες του ιατρικού προσωπικού μας και τα θεραπευτικά πρωτόκολλα που θα σας προτείνουν θα απαλλαχτείτε μια για πάντα από το πρόβλημά σας.

Η επιστημονικά  υπεύθυνη Δρ. Τζαμαντάκη  δεν προτείνει ποτέ μία θεραπεία, που δεν θα είναι χρήσιμη. Με εμπειρία σας κατευθύνει στον αποτελεσματικότερο και γρηγορότερο χρονικό  δρόμο για την επίτευξη του επιθυμητού αποτελέσματος. Το μυστικό της επιτυχίας είναι τόσο ψυχοφθόρο πρόβλημα, ειδικά σε νεαρή ηλικία άτομα, είναι η σωστή και αποτελεσματική θεραπεία και όχι να σας «πουλήσουμε» π.χ μία θεραπεία με ανεπαρκής αποτέλεσμα για το δέρμα και τον υποδόριο ιστό (εκεί είναι το πρόβλημα) και όχι επιφανειακή στοιβάδα του δέρματος επιδερμίδα!

Ένα υπέροχο, λείο, λαμπερό, νεανικό δέρμα, είναι αυτό που με βεβαιότητα Κλινική της Αριστείας Plasis μπορεί  να σας προσφέρει. Παρέχουμε εξειδικευμένη προσωπική φροντίδα ώστε να σας βοηθήσουμε να αποκτήσετε αυτό που επιθυμείτε.

Πως θα αποκτήσω ένα πρόσωπο χωρίς ουλές?

Μετά από την κλινική εξέταση σας στην Clinic of Excellence “Plasis” θα σας δοθούν ακριβής και λεπτομερείς οδηγίες όσον αφορά τον τρόπο ή την συνδυαστικές πιθανόν θεραπείες ώστε να απαλλαγείτε μόνιμα και οριστικά από τις ουλές ακμής. Θα σας εξηγηθούν λεπτομερώς όλα τα πιθανά στάδια που χρειάζεστε, εσείς προσωπικά και όχι γενικότητες, ώστε να λυθεί το πρόβλημα σας. Επίσης το χρονικό περιθώριο που έχετε κατά νου για την αναστροφή  σε ένα υγιές δέρμα, πρέπει να γνωρίζετε ότι δεν υπάρχει το στιγμιαίο «Μαγικό Ραβδί». Σαφώς όμως υπάρχουν και οι πιο γρήγοροι  οδοί  με μεγαλύτερο όμως συνήθως χρηματικό κόστος.

Τα Βλαστοκύτταρα πως βοηθούν στις ουλές ακμής?

Τα τελευταία χρόνια, το μεγαλύτερο μέρος της ιατρικής έρευνας είναι κατευθυνόμενο στον «θησαυρό των βλαστοκυττάρων». Το αρχέγονο κύτταρο που έχετε δυνατότητα να εξελιχθεί σε όλα τα διαφορετικά κύτταρα των οργανισμού μας, όπως Μυϊκά, νευρικά, συνδετικού ιστού ,δερματικά, ηπατικά, οστικά, χόνδρινα κ.ο.κ. έχει τεράστιες δυνατότητες την εξέλιξη του ανθρώπινου είδους στην θεραπεία ασθενειών που δεν μπορούσαμε πριν την ανακάλυψη τους ούτε καν να διανοηθούμε. Το λυπηρό είναι ότι στην ενήλικη ζωή μπορούμε να το πάρουμε μονάχα από τον λιπώδη ιστό από το σώμα μας. Ενώ κατά τη γέννηση μας ο ομφάλιος λώρος είναι εξαιρετικά πλούσιος . Θα έχετε ακούσει για τις τράπεζες βλαστοκυττάρων, ειδικά αποθηκευτικά εργαστήρια, που κρατούν υπό ειδικές συνθήκες φύλαξης τα βλαστοκύτταρα του ομφάλιου λώρου  αμέσως μετά τη γέννηση μας. Έτσι στο μέλλον κάποιος μπορεί να καταφύγει στην τράπεζα ώστε το ειδικό εργαστήριο να τα  πολλαπλασιάσει και να δώσει πίσω το υλικό, έτοιμο προς χρήση, για διάφορες παθήσεις όπως π.χ.  αρθρίτιδες, χονδροπάθειες, νόσοι του ανοσοποιητικού, και πάρα πολλές άλλες διαφορετικές ασθένειες.

Δυστυχώς δεν μπορέσαμε όλοι ενήλικες να έχουμε κρατήσει σε τράπεζα βλαστοκυττάρων τον ομφάλιο λώρο  κατά τη γέννηση μας. Είναι μία τεχνική που στην Ελλάδα, μόνο τα τελευταία 20 χρόνια μπορεί να πραγματοποιηθεί.

Ο μοναδικός ιστός εξαιρετικά πλούσιος σε ζωτικά βλαστοκύτταρα στην ενήλικη ζωή είναι ο λιπώδης ιστός. Έτσι απαιτείται λιποαναρρόφηση ειδικής τεχνολογίας ,ώστε να μην νεκρωθούν κατά τη λήψη τους  το Vaser Lipo. Έπειτα πρέπει να παρασκευαστεί, καθαριστεί το λίπος μας ,σωστά και να μπορεί να ξανά εγχυθεί στα σημεία της πάθησης, στην προκειμένη περίπτωση στις ουλές ακμής, συγκεκριμένα στον ιστό κάτω από το δέρμα και μέσα στο κυρίως δέρμα, το λεγόμενο Micro Graft ή και  Nano FatGrafting. Εκεί που τα βλαστοκύτταρα τις επόμενες εβδομάδες θα παράξουν νέα κύτταρα του υποδόριού και του δερματικού ιστού, δίνοντας ουσιαστικά ένα υγιές νέο δέρμα! Ακούγεται θαυμάσιο αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα. Τα μαγικά κλινικά αποτελέσματα των βλαστοκυττάρων στην εξέλιξη και θεραπεία παθήσεων στην Ιατρική τα τελευταία 10 χρόνια προηγούνται της φήμης τους. Το μέλλον διαγράφεται εξαιρετικά ευοίωνο ιδιαίτερα με τις τελευταίες ανακαλύψεις των Exosomes. Όλο και περισσότερες χρονιές παθήσεις θα φτάνουν σε θεραπευτικά επίπεδα ακόμα και έως την πλήρη ίαση.

Clinic Of Excellence Plasis
Η Φιλοσοφία μας

Δοκιμάστε τη νέα σας εικόνα

Οπτικοποιήστε τα αποτελέσματα που μπορείτε να επιτύχετε από τη διαδικασία προσομοιώσης με το σύστημα απεικόνισης VECTRA 3D.

Ξεκίνα Τώρα

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ

Plasis Plastic Surgery

Καλέστε σήμερα 210 89 40 930

    Συμφωνώ και αποδέχομαι τους όρους Πολιτικής & Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων*