ΤΟ ΑΝΑΙΜΑΚΤΟ ΛΙΦΤΙΝΓΚ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΣΩΜΑ

Το Thermage CPT ™, είναι παγκοσμίως, η Νο 1 Top μη επεμβατική θεραπεία σύσφιξης. Γιά περισσότερα απο 15 χρόνια είναι η μοναδική FDA approved θεραπεία δίνωντας οριστική λύση στο πρόβλημα της δερματικής χαλάρωσης. Χωρίς ενέσεις, Χωρίς πόνο, Χωρίς χρόνο αποθεραπείας. Σε 1 μόλις συνεδρία!

Το νέο μοντέλο Thermage CPT ™  , η αυθεντική Αμερικανική τεχνολογία by Solta Medical, αποτελεί παγκοσμίως τον πιο εξελιγμένο επιστημονικώς τρόπο αντιμετώπισης της δερματικής χαλάρωσης, «Lifting χωρίς νυστέρι». Αποδεικνύει με τα θεαματικά αποτελέσματα του, για περισσότερα από 20 χρόνια, σε εκατομμύρια κόσμου ανά την υφήλιο την μοναδικότητα της τεχνολογίας, που καταφέρνει πραγματικά το ακατόρθωτο!  Εφαρμόζεται σε διαφορετικές ανατομικές περιοχές, τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα όπως : πρόσωπο – λαιμό – βλέφαρα – ντεκολτέ – βραχίονες – γόνατα – γλουτούς – μηρούς – κοιλιά κλπ.

Σύσφιξη χωρίς ενέσεις, χωρίς πόνο, χωρίς  χάσιμο χρόνου για  αποθεραπεία με μια μόνο συνεδρία. Η θεραπευμένη περιοχή, συνεχίζει να βελτιώνεται ακόμα και 9 μήνες μετά!!!

Αυτή η μοναδικότητα του αποτελέσματος στην σύσφιξη, κατατάσσει το Thermage CPT ™ ως  ΤΟΡ μηχάνημα για την χαλάρωση.  Είναι ο λόγος που είναι η πλέον αγαπητή θεραπεία παγκοσμίως ιδιαιτέρως στον ανδρικό πληθυσμό.

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ?

Για να κατανοήσετε πώς λειτουργεί το Thermage CPT ™, θα σας βοηθήσει να γνωρίσετε πώς λειτουργεί το δέρμα μας. Το δέρμα αποτελείται από τρία διακριτά στρώματα: ένα ορατό, εξωτερικό στρώμα στην επιφάνεια που ονομάζεται επιδερμίδα, ένα πλούσιο σε κολλαγόνο στρώμα κάτω από την επιδερμίδα που ονομάζεται χόριο και ένα βαθύτερο στρώμα κάτω από το χόριο που ονομάζεται υποδόριος ιστός γνωστό επίσης και ως στρώμα λίπους, το οποίο περιέχει ένα δίκτυο από ίνες κολλαγόνου που το διατρέχουν. Όταν το κολλαγόνο σ’ αυτά τα τρία στρώματα καταστρέφεται λόγω της έκθεσης στον ήλιο, της κληρονομικότητας ή της φυσικής διαδικασίας της γήρανσης, ο ιστός  αρχίζει να ‘‘κρεμάει’’ και να δημιουργείται η χαλάρωση. Φυσικά, θεραπείες οι οποίες δουλεύουν μόνο στην επιφάνεια, δεν μπορούν να κάνουν τίποτα για να αναδομήσουν το κολλαγόνο στο μεσαίο και στο βαθύτερο στρώμα του δέρματος.

Το Thermage CPT ™, είναι η μόνη μη επεμβατική θεραπεία που συσφίγγει και ανανεώνει το κολλαγόνο του δέρματος  και στα τρία αυτά στρώματά του. Πώς; Η μοναδική τεχνολογία πυκνωτικής σύζευξης ραδιοσυχνοτήτων του Thermage CPT ™, θερμαίνει με ασφάλεια το χόριο και το πλέγμα του κολλαγόνου στον υποδόριο ιστό προκαλώντας άμεση σύσφιξη, καθώς επίσης βελτίωση στην υφή και τον τόνο της επιδερμίδας. Επιπλέον, οι βελτιώσεις συνεχίζονται και γίνονται περισσότερο αισθητές για ένα διάστημα από τέσσερις έως έξι μήνες μετά τη θεραπεία χάρη στην ανάπτυξη νέου κολλαγόνου και ελαστίνης. Το τελικό αποτέλεσμα ολοκληρώνεται στους 9 μήνες.

Η θεραπεία Thermage CPT ™ πραγματοποιείται μόνο από τους πιστοποιημένους Ιατρούς Thermage της Clinic of Excellence Plasis Δρ Τζαμαντάκη και Δρ Κρασονικολάκη. Κατά κανόνα, η θεραπεία εφαρμόζεται σε μία μόλις συνεδρία που διαρκεί από 20′ εώς 2 ώρες ανάλογα με την έκταση της ανατομικής περιοχής. Ενδέχεται να σας δώσουμε ελαφρά παυσίπονα πριν τη θεραπεία, προκειμένου να  αισθάνεστε άνετα. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας θα νιώσετε μια σύντομη αίσθηση θερμότητας κάθε φορά που το Thermage CPT ™ διοχετεύει ενέργεια στα κατώτερα στρώματα του δέρματος. Αυτό υποδεικνύει ότι το κολλαγόνο διεγείρεται και συσφίγγεται. Η σύσφιξη είναι αμέσως ορατή κατά την διαρκεια της θεραπείας και κατα το τέλος αυτής. Αμέσως μετά τη θεραπεία, το δέρμα μπορεί να είναι ελαφρώς ερυθρό για 1-2 ώρες, όμως επιστρέφετε άμεσα στις καθημερινές σας ασχολίες, χωρίς καμία ενόχληση, κανένα σημάδι, μελανιές ή ατιδήποτε άλλο μπορεί να είναι εγκλυσμού σας Μπορείτε να εκτεθείτε στον ήλιο την επόμενη μέρα χωρίς κανένα πρόβλημα. Αυτός είναι και ο λόγος που έχει ονομαστεί “Lunch Time Lifting Treatment“.

Η διαφορά με μηχανήματα 'αντιγραφή'

Οι θεραπείες με άλλες συσκευές ραδιοσυχνοτήτων RF δεν μπορούν να φτάσουν στο βάθος που υπάρχει το πρόβλημα.  Η πατενταρισμένη τεχνολογία του Thermage CPT ™  μπορεί να πάει σε τέτοιο βάθος, δηλαδή μέχρι το υποδόριο στρώμα, ώστε να ‘Σιδερώσει’ πραγματικά το δέρμα, εξαλοίφωντας την δερματική χαλάρωση, χωρίς να επηρεάσει τις επιφανειακές στιβάδες, με πρήξιμο, οίδημα, μελανιές ή άλλο.

Με τα αντιγραφές μηχανήματα συνήθως απαιτούνται 8-10 περίπου συνεδρίες, ώστε να υπάρξει ένα στοιχειώδες και αρκετά περιορισμένο αποτέλεσμα σεε σύσφιξη. Αντίθετα, το Thermage CPT ™ χρειάζεται μόνο μία θεραπεία για ένα εντυπωσιακά εμφανές και με μεγάλη διάρκεια αποτέλεσμα. Μπορείτε να επαναλάβετε την θεραπεία μόνο μετά την παρέλευση 1 έτους και όχι νωρίτερα.

Αμέσως μετά τη θεραπεία με το Thermage CPT ™, η επιδερμίδα γίνεται πιο λεία και αισθητά πιο σφικτή. Το περίγραμμα του προσώπου ενισχύεται και τονίζεται συνολικά. Στς διαφορετικές ανατομικές περιοχές του σώματος, στα μπράτσα, στην κοιλιά, στα γόνατα, στους μηρούς, ή στους γλουτούς, το αποτέλεσμα στην σύσφιξη, είναι ορατό αμέσως μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας. Προοδευτικά μετά το πέρας της θεραπείας το δέρμα συνεχίζει να βελτιώνεται ως αποτέλεσμα της αύξησης της παραγωγής  νέου δικού σας κολλαγόνου και ελαστίνης. Επιπλέον, η βελτίωση στη διαμόρφωσης του περιγράμματος  στο πρόσωπο και στο σώμα, συνεχίζεται χάρη στην παρατεταμένη σύσφιξη. Τα αποτελέσματα αυτά, καθώς και η συνεχή βελτίωση,  συνεχίζονται και  μέχρι και 9 μήνες μετά από τη θεραπεία, όπου έχουμε και το τελικό αποτέλεσμα.

Clinic Of Excellence Plasis
Η Φιλοσοφία μας

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ THERMAGE ΜΟΝΑΔΙΚΟ?

Υπάρχουν πολλές και διαφορετικές συσκευές ραδιοσυχνοτήτων στην αγορά, αλλά το Thermage CPT ™  είναι η μοναδική, τεχνολογία  η οποία αποδεδειγμένα δημιουργεί βαθιά και ομοιογενή θερμότητα των βαθύτερων ιστών, περνώντας μέσα από την επιδερμίδα, το χόριο και φθάνοντας μέχρι και το υποδόριο στρώμα, με απόλυτη ασφάλεια.  Με ένα αναλώσιμο Tip που καλιμπράρει στο δικό σας δέρμά και αναλώνεται κατά την διάρκεια της θεραπείας. Επιδρά ομοιόμορφα σε όλο το κολλαγόνο και όχι μόνο σε αυτό που συναντάμε στο δέρμα. Η μοναδικότητα των ραδιοσυχνοτήτων του Thermage CPT ™ οφείλεται σε ένα πολύ εξελιγμένο-προηγμένο άκρο θεραπείας, το ThermaTip. Το ThermaTip περιέχει ένα πατενταρισμένο ηλεκτρόδιο πυκνωτικής σύζευξης, έτσι ώστε να αποδίδει ένα ελεγχόμενο ποσό ραδιοσυχνότητας. Αυτή η ελεγχόμενη απόδοση ραδιοσυχνοτήτων, δημιουργεί ένα ομοιόμορφο ηλεκτρικό πεδίο στο δέρμα και τους υποκείμενους- βαθύτερους  ιστούς, το οποίο αλλάζει πολικότητα επτά εκατομμύρια φορές το δευτερόλεπτο περίπου.

Επιπλέον, με μια πατενταρισμένη μέθοδο ψύξης εξ επαφής που εφαρμόζεται, πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την εφαρμογή των ραδιοσυχνοτήτων, η ενέργεια αποδίδεται, έτσι ώστε το μεγαλύτερο μέρος της θερμότητας να δημιουργείται βαθιά στο δέρμα, ενώ στο επιφανειακό στρώμα, η επιδερμίδα να ψύχεται, ώστε να προστατευτεί από τυχόν παρενέργειες. Οι θεραπείες με άλλες συσκευές ραδιοσυχνοτήτων δεν μπορούν  να φτάσει σε  τόσο βάθος, μέχρι το υποδόριο στρώμα, χωρίς ουσιαστικά να κάψουν’ την επιδερμίδα!. Δεν μπορούμε να παραλληλίσουμε την αυθεντική πατενταρισμένη  τεχνολογία του Thermage CPT με Copycat Κινεζικής προέλευσης μηχανήματα, που συνήθως απαιτούνται 8 -10  συνεδρίες, ώστε να φανεί ένα πολύ περιορισμένο αποτέλεσμα. Αυτές οι τεχνολογίες RF λειτουργούν δίνωντας το αποτέλεσμα απο το περιορισμένο οιδήμα που δημιουργείται και το οποίο εξαφανίζεται σε λίγες μέρες! Αντίθετα η αυθεντική τεχνολόγία Thermage χρειάζεται μόνο μία θεραπεία για ένα εμφανές και με μεγάλη διάρκεια αποτέλεσμα.

Είναι υπέροχο να μπορείτε να απολαύσετε ένα πιο σφρυγιλό περίγραμμα στο πρόσωπο π.χ. και να καθυστερήσατε αρκετά ένα Face Lift!  Η φήμη του Thermage CPT μέσα στα χρόνια, με τα εκκατομύρια απολύτως ευχαριστημένους πελάτες, ξεπερνά κάθε γραφή προς ενημέρωση.  Απλά έχει αποκτήσει την φήμη του Λίφτινγκ χωρίς νυστέρι!

ΠΟΣΟ ΔΙΑΡΚΕΙ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ?

Ανάλογα με το μέγεθος της περιοχής στην οποία εφαρμόζεται η θεραπεία, μπορεί να διαρκέσει από 30 λεπτά μέχρι και δύο ώρες. Σε ένα full Face Lift για παράδειγμα, χρείαζονται περίπου 40΄ενώ, έαν προστεθεί και ο λαιμός θα χρειαστεί περίπου μία ώρα.

ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ THERMAGE?

Σε οποιαδήποτε περιοχή του σώματος η οποία παρουσιάζει χαλάρωση. Πέραν του προσώπου και της κοιλιάς, το Thermage μπορεί να εφαρμοστεί σε κάθε σημείο του σώματος που απαιτεί σύσφιξη: Μέτωπο, βλέφαρα, λαιμό, μηρούς, χέρια, αγκώνες, πάνω από τα γόνατα, μπράτσα, κοιλιά, γλουτούς για ανόρθωση κτλ. Σε αντίθεση με τα laser, ή τα αντιγραφές μηχανήματα, η Θεραπεία Προσώπου Thermage εφαρμόζεται σε κάθε τύπο δέρματος ανεξάρτητα από τον τύπο και το  χρώμα του. Ανεξάρτητα από την ηλιοφάνεια ή τις καιρικές συνθήκες. Δεν έχει κανένα απολύτως περιορισμό μετά την θεραπεία. Ακούγεται μαγικό αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα! Πραγματοποιεί χωρίς χειρουργείο ένα Λίφτινγκ προσώπου- λαιμού! Έχει κατακτήσει παγκοσμίως την φήμη του, από τα εκκατομύρια απολύτως ευχαριστημένους πελάτες μέσα στα 20 χρόνια από την εφεύρεση της μοναδικής τεχνολογίας του.

ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ?

Το δέρμα αμέσως μετά την θεραπεία Thermage CPT  δείχνει πιο λείο, με μικρότερους πόρους, πιο νεανικό, καθώς το υποδόριο κολλαγόνο και ελαστίνη θα παρέχει καλύτερη υποστήριξη στην σπαργή. Η χαλάρωση βελτιώνεται αμέσως και συνεχίζει να βελτιώνεται για τους επόμενους 9 μήνες που έχουμε το τελικό αποτέλεσμα στην σύσφιξη.

Τα αποτελέσματα ποικίλουν, ανάλογα με την ηλικία και την προϋπάρχουσα χαλάρωση του δέρματος. Είναι σαφές ότι σε περιπτώσεις προχωρημένης ηλικιακής γήρανσης και έντονης περίσσειας χαλαρωμένου δέρματος το Thermage CPT ™ δεν έχει απολύτως καμία ένδειξη για να πραγματοποιηθεί. Όμως είναι αλήθεια επίσης, ότι για κάποιον που αρνείται αποιαδήποτε επέμβαση ή παρέμβαση είναι, παγκοσμίως η μοναδική ουσιαστική λύση στην επιδερμική χαλάρωση, χωρίς χειρουργείο.

ΠΟΣΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ?

Τα πρώτα αποτελέσματα είναι άμεσα και φυσικά. Αρχικά μπορεί μόνο εσείς να παρατηρείτε τις αλλαγές. Οι φίλοι και η οικογένειά σας πιθανόν να παρατηρήσουν ότι δείχνετε πιο ξεκούραστοι, ή να σας ρωτήσουν εάν χάσατε κιλά. Καθώς το δέρμα σας βελτιώνεται σταδιακά, μέρα με τη μέρα μετά τη θεραπεία, μετρήσιμες πλέον βελτιώσεις σύσφιξης και επαναδιαμόρφωσης του περιγράμματος γίνονται ορατές μεταξύ μιας περιόδου δύο με έξι μηνών μετά από μία και μοναδική θεραπεία. Τα αποτελέσματα είναι ήπια και φυσικά χωρίς το ρίσκο και το χρόνο αποχής από τις καθημερινές σας ασχολίες κάτι σύνηθες μετά από μια χειρουργική επέμβαση.

ΠΟΣΟ ΔΙΑΡΚΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ?

Η θεραπεία του Thermage CPT ™  προσφέρει μακροχρόνια αποτελέσματα. Συνήθως διαρκούν δύο έως τρία χρόνια, αν και κάποιοι υποβληθέντες στην θεραπεία, έχουν αναφέρει βελτίωση ακόμα και μετά από πέντε χρόνια. Η διάρκεια εξαρτάται από την ηλικία, την κατάσταση του δέρματος και τον τρόπο ζωής. Μπορούμε να γυρνάμε το χρόνο πίσω, αλλά δεν μπορούμε να τον σταματήσουμε.

ΠΟΣΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ?

Αντίθετα με  Laser σύσφιξης και άλλες θεραπείες με ραδιοσυχνότητες αντιγραφές του Thermage CPT ™ οι οποίες απαιτούν μια σειρά θεραπειών, μία και μοναδική θεραπεία  Thermage CPT  είναι αρκετή. Ο /Η γιατρός στην Κλινική μας, θα καθορίσουν ακριβώς το εξατομικευμένο πλάνο της θεραπείας που να ανταποκρίνεται στις δικές σας ανάγκες. Η διαδικασία τεχνικά, και ο αριθμός των παλμών που χρειάζονται, βασιζόμενος στις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες. Το αποτέλεσμα είναι δεδομένο και αυτός ειναι ο λόγος που η θεραπεία για την δερματική συσφιξη, πραγματοποιείται από εξειδικευμένο και πιστοποιημένο Ιατρικό προσωπικό στην Clinic of Excellence και όχι απο ενειδίκευτους ή άλλο προσωπικό.

ΠΟΝΑΕΙ?

Κατά την διάρκεια της θεραπείας, θα νιώσετε μία βαθειά αλλά στιγμιαία αίσθηση θερμότητας, η οποία είναι ενδεικτική της δημιουργίας αποτελεσματικής ποσότητας θερμότητας, αναγκαίας για την σύσφιξη του κολλαγόνου. Η βαθειά θέρμανση είναι απολύτως απαραίτητη για την σύσφιξη των ινών κολλαγόνου και την προαγωγή δημιουργίας νέων. Εάν δε νιώσετε την θερμότητα , η θεραπεία απλά δεν θα έχει αποτέλεσμα. Κατά την διάρκεια της θεραπείας, θα σας ζητηθεί να αναφέρετε πως νιώθετε (την αίσθηση θερμότητας) ώστε να πραγματοποιηθεί μια άνετη θεραπεία με τα μέγιστα αισθητικά αποτελέσματα.

ΠΟΤΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΜΟΥ ΑΣΧΟΛΙΕΣ?

Μπορείτε να επιστρέψετε στις καθημερινές σας ασχολίες αμέσως μετά τη θεραπεία.

ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ THERMAGE?

Μόνο πτυχιούχοι γιατροί, οι οποίοι έχουν λάβει την κατάλληλη εκπαίδευση από τους πιστοποιημένους εκπαιδευτές της Thermage, όπως οι ιατροί της κλινικής μας Dr. Έλενα Τζαμαντάκη και Dr. Τίτος Κρασονικολάκης, επιτρέπεται να πραγματοποιούν τη θεραπεία.

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ  ‘’Face by Thermage’’ ΑΝΤΙ ΕΝΟΣ ΛΙΦΤΙΝΓΚ ΠΡΟΣΩΠΟΥ?

Παρόλο που με το ‘’Face by Thermage’’ θα επιτύχουμε μια σύσφιξη του δέρματος, δεν μπορούμε συνήθως να έχουμε τα θεαματικά αποτελέσματα ενός Lifting προσώπου. Εάν επιθυμείτε ένα φυσικό αποτέλεσμα χωρίς χειρουργείο, τότε πιθανότατα το ‘’Face by Thermage’’ είναι η κατάλληλη θεραπεία για εσάς.

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΘΕΡΑΠΕΙΑ THERMAGE ΕΑΝ ΚΑΝΩ ΗΔΗ ΑΛΛΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ?

Όλες οι θεραπείες Thermage είναι συμβατές με την πλειοψηφία των υπόλοιπων αισθητικών θεραπειών, όπως τα fillers μαλακών ιστών, θεραπείες Laser, botox, κτλ. Για την επίτευξη καλύτερων αποτελεσμάτων, θα πρέπει να ενημερώσετε το γιατρό σας για τις θεραπείες που κάνετε ή έχετε κάνει στο παρελθόν, καθώς επίσης και για τις προσδοκίες σας.

ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ?

Οι θεραπείες Thermage έχουν αποδείξει την ασφάλεια της διαδικασίας.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΓΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ?

Μπορείτε να προγραμματίσετε τη Θεραπεία Προσώπου Thermage το καλοκαίρι ή οποιαδήποτε άλλη στιγμή σας ταιριάζει. Μετά τη Θεραπεία Προσώπου Thermage δε χρειάζεται να αποφύγετε τον ήλιο, όπως γίνεται μετά από θεραπείες laser.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΕΑΝ ΕΝΑΣ ΑΣΘΕΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΓΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ THERMAGE ΣΤΟ ΣΩΜΑ?

Μέτρια ή ήπια επιδερμική χαλάρωση, να έχει περίσσιο δέρμα όπως μετά από απώλεια βάρους, εγκυμοσύνη, ή λιποαναρρόφηση, ηλικία 35-60, και δεν επιθυμεί ή δε χρειάζεται κοιλιοπλαστική. Εάν η απάντησή σας σε αυτές τις ερωτήσεις είναι «ναι», τότε είστε ένας καλός υποψήφιος για Thermage. Θα αποκτήσετε ένα πιο σφιχτό δέρμα με καλύτερη όψη και εμφάνιση/τόνο, πιο λείες και απαλές ραγάδες, μείωση του «κρεμασμένου» δέρματος και μικρότερη περιφέρεια μέσης.

ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ THERMAGE ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ?

Συνολικά θα παρατηρήσετε πιο σφιχτό και λείο δέρμα, επαναδιαμόρφωση της γραμμής της κάτω γνάθου, οι ρυτίδες γύρω από το στόμα, το μέτωπο και τα μάτια γίνονται πιο αχνές και απαλές, σύσφιξη-μάζεμα του χαλαρού δέρματος κάτω από το πηγούνι, πιο ξεκούραστα μάτια και γενικότερα μια πιο νεανική εμφάνιση.

ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ?

Η  μοναδική και εξειδικευμένη τεχνολογία, του  Thermage CPT ™   σε μία συνεδρία με το αναλώσιμο Tip  έχει ένα απολύτως λογικό κόστος, για το αποτέλεσμα που προσφέρει. Εαν αναλογιστείτε ότι τα Κινέζικα  αντιγραφές μηχανήματα, απαιτούν, πολλαπλές θεραπείες, με μεγαλό χρονικό διαστημα θεραπειών  και με κανένα ουσιαστικό κλινικό αποτέλεσμα!!

Τελικά το Thermage CPT ™  μάλον και πιό φθηνά σας κοστίζει και σίγουρα έχει εξοικονομίσει πολύ περισσότερο απο τον πολύτιμο χρόνο σας.

Το κόστος  εξαρτάται από την υπό θεραπεία ανατομική περιοχή και τον αριθμό των απαιτούμενων  παλμών που θα χρειαστούν για να επιτευχθεί ένα Άριστο αποτέλεσμα από την θεραπεία σας. Θα  το γνωρίζετε ακριβώς,  κατά την κλινική σας εκτίμησης και  εξέταση της προϋπάρχουσας κατάστασης,  με έναν από τους ιατρούς της Κλινικής μας. Το σίγουρο είναι ότι εμείς ποτέ δεν θα σας προτείνουμε μία θεραπεία, εάν πραγματικά δεν έχετε κλινική ένδειξη για να την υποστείτε.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ

Plasis Plastic Surgery

Καλέστε σήμερα 210 89 40 930

    Συμφωνώ και αποδέχομαι τους όρους Πολιτικής & Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων*