ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΡ. ΤΖΑΜΑΝΤΑΚΗ

 Η “Μυστική Φόρμουλα” της Δρ. Τζαμαντάκη, δεν είναι μία απλή θεραπεία και δεν είναι κάτι που μπορεί να περιγραφεί με ευκολία σε άλλους. Σε κάθε ασθενή, η formula είναι έτσι φτιαγμένη, ώστε να επιτυγχάνει το μέγιστο αποτέλεσμα!!!

Η μυστική συνταγή για το πρόσωπο είναι ουσιαστικά αποτέλεσμα συνδυασμού, επιστημονικής γνώσης και διακεκριμένων ικανοτήτων για τη δημιουργία ενός φρέσκου και πιο νεανικού δέρματος. Η φόρμουλα εγχέεται στο πρόσωπο, λαιμό- ντεκολτέ, χέρια. Βάση της είναι κυρίως το Skin Booster by Restylane, με εξατομικευμένα προσθετικά ενισχυτικά, διαφορετικά σε κάθε δέρμα, Αυτά είναι μυστικά!!!

Για ένα υπάρχει ένα απίστευτα εξαιρετικό αποτέλεσμα, προσαρμόζουμε τη φόρμουλα στις ανάγκες σας και την διαδικασία γήρανσης του προσώπου σας. Τα μοναδικά αποτελέσματα που προσφέρει η Δρ. Τζαμαντάκη, δεν είναι απλά θέμα τύχης, είναι θέμα επιλογής. Η ποιότητα του δέρματος σας παίζει σημαντικό ρόλο για να φαίνεστε φυσικά νεότερη.

ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ

Η γιατρός μας είναι Πανελλαδικά γνωστή για τις εξαιρετικές ικανότητές της. Εξετάζει 3D τρισδιάστατα τις ανάγκες και επιλέγει τον καταλληλότερο τρόπο αποκατάστασης τον τρόπο τον γνωρίζει εκείνη, το αποτέλεσμα το βλέπουμε όλοι!!! Η απόλυτα φυσική, ξεκούραστη και νεότερη εκδοχή του εαυτού σας!!!

ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΙΟ ΝΕΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΦΡΕΣΚΟ ΔΕΡΜΑ?

Αν και η έρευνα μέσω ίντερνετ είναι χρήσιμη για επιμορφωτικούς σκοπούς, δε θα μπορέσετε ποτέ να την προσαρμόσετε στο δικό σας πρόσωπο. Κατά τη διάρκεια μίας συμβουλευτικής συνεδρίας στο ιατρείο της Δρ. Τζαμαντάκη, οι πληροφορίες που θα λάβετε, δε θα είναι τυπικές και γενικές αλλά θα αφορούν εσάς προσωπικά, το πρόσωπό σας και θα είναι στα δικά σας «μέτρα».

Δοκιμάστε τη νέα σας εικόνα

Οπτικοποιήστε τα αποτελέσματα που μπορείτε να επιτύχετε από τη διαδικασία προσομοιώσης με το σύστημα απεικόνισης VECTRA 3D.

Ξεκίνα Τώρα

ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΜΑΣ

Plasis Plastic Surgery

Καλέστε σήμερα 210 89 40 930

Συμφωνώ και αποδέχομαι τους όρους Πολιτικής & Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων*