ΛΙΦΤΙΝΓΚ ΜΕ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΛΑΣΜΑΤΟΣ

Το Λίφτινγκ με Πλάσμα (Πλάσμα Πλούσιο σε Αιμοπετάλια), είναι σύγχρονη λύση ενάντια στο πρόβλημα της γήρανσης της επιδερμίδας του προσώπου, που χρησιμοποιείται από διασημότητες παγκοσμίως.  Αποτελεί τη νέα επαναστατική μέθοδο λίφτινγκ που υπόσχεται εντυπωσιακά αποτελέσματα στην αναζωογόνηση και ανάπλαση της επιδερμίδας του προσώπου και του λαιμού.

Είναι μία ισχυρή μέθοδος ανάπλασης, η οποία βρίσκει εφαρμογή σε πληθώρα περιστατικών στο τομέα της σύγχρονης Αισθητικής Ιατρικής για την πρόληψη και αντιμετώπιση της γήρανσης του δέρματος, των ρυτίδων, των ουλών και της δερματικής χαλάρωσης.

ΠΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΟ PRP DRACULA LIFT Ή VAMPIRE LIFT?

Για τη διεξαγωγή της θεραπείας, γίνεται  λήψη μικρής ποσότητας αίματος  από την ασθενή και στη συνέχεια πραγματοποιείται φυγοκέντριση, ώστε να απομονωθεί το πλούσιο σε αιμοπετάλια πλάσμα. Μέσα σε λίγα λεπτά, το πλάσμα ενεργοποιείται με τη προσθήκη ενεργοποιημένων αιμοπεταλίων και το πολυδύναμο μείγμα του πλάσματος εγχέεται πίσω στην ασθενή στα σημεία του δέρματος όπου επιθυμούμε: πρόσωπο, λαιμό, ντεκολτέ, χέρια.

Το Λίφτινγκ με Πλάσμα, χαρίζει άμεσα και ανώδυνα  πιο νεανική και λαμπερή επιδερμίδα. Ταυτόχρονα, προκαλείται σύσφιξη και ανάπλαση και διορθώνονται ουλές και σημάδια στο δέρμα. Ανάλογα με τις προσωπικές ανάγκες σας, θα σας προταθεί ένα συγκεκριμένο πλάνο θεραπειών, ώστε να επιτευχθεί το μέγιστο αποτέλεσμα.

Δοκιμάστε τη νέα σας εικόνα

Οπτικοποιήστε τα αποτελέσματα που μπορείτε να επιτύχετε από τη διαδικασία προσομοιώσης με το σύστημα απεικόνισης VECTRA 3D.

Ξεκίνα Τώρα

ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ

ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΜΑΣ

Plasis Plastic Surgery

Καλέστε σήμερα 210 89 40 930

Συμφωνώ και αποδέχομαι τους όρους Πολιτικής & Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων*