THREAD LIFTING

Μήπως το πρόσωπο και ο λαιμός σας προδίδουν την ηλικία σας?
Τα πρώτα σημάδια του γήρατος εμφανίζονται με απώλεια λίπους στο κέντρο του προσώπου, χαλάρωση στην περιοχή των ζυγωματικών και το περίγραμμα, της κάτω γνάθου όπου τελικά παρασέρνει και το πάνω μέρος του λαιμού.

Το Λίφτινγκ με νήματα, “Facial Thread Lifting”, ανασηκώνει το ήπια χαλαρωμένο δέρμα στο πρόσωπο και στον λαιμό και επαναφέρει ένα πιο νεανικό  και σφρυγιλό δέρμα με φυσικό αποτέλεσμαΕίναι ιδανικό για όσους παρουσιάζουν αρχόμενη έως ήπια χαλάρωση στο περίγραμμα του οβάλ και στον λαιμό. Ωστόσο, το Thread Lift δεν ενδείκνυται για όλα τα πρόσωπα. Εάν δεν είναι η κατάλληλη θεραπεία για εσάς η Δρ. Τζαμαντάκη, θα αξιολογήσει και θα προτείνει εξατομικευμένα και βάσει των δικών σας αναγκών,  άλλες πιο αποτελεσματικές λύσεις, όπως  είναι το Scarless Lift, Pinch Lift, U Lift, Mini face Lift ή ακόμη και συνδυαστικές τεχνικές, πάντα με ελάχιστο τραυματισμό και maximum αποτέλεσμα

Η επιτυχημένη Πλαστική είναι αυτή που εναρμονίζεται απόλυτα φυσικά με το σύνολο της εικόνας σας και κάνει τους γύρω σας να αναρωτιούνται εάν έχετε κάνει κάτι ή όχι. 

«Αφήστε τους να μαντέψουν»

Διαδικασία Thread Lift και Suspension Devices

Δρ. Τζαμαντάκη, πρωτοπόρος στην Αισθητική Πλαστική Χειρουργική, με 20ετή πλέον εμπειρία στο ελάχιστα παρεμβατικό Face – Neck Lift και έχοντας αποκαταστήσει πάνω από 5.500 περιστατικά με Thread Lift/Suspension Devices Lift, θα εκτιμήσει κλινικά το πρόσωπο και λαιμό σας και θα σας κατευθύνει ώστε με την επιλεγμένη θεραπεία να έχετε το καλύτερο δυνατό φυσικό αποτέλεσμα χωρίς τομές. Η παρέμβαση γίνεται υπό τοπική αναισθησία ή και μέθη. Αναλόγως τον βαθμό δυσκολίας του περιστατικού, μπορεί να διαρκέσει από 30 λεπτά έως και 2 ώρες. Υπάρχουν threads μόνο για να στηρίξουν τους εν τω βάθη ιστούς, δημιουργώντας ένα σταθερό πλέγμα στο υποδόριο αλλά και «εξαρτήματα ανάρτησης» που ονομάζονται Suspension Devices, τα οποία «κλειδώνουν» στην περιτονία, έχουν καλές δυνατότητες ανάρτησης του πεσμένου ιστού στα σωστά σημεία του προσώπου. Με τα νήματα μπορούμε να ανορθώσουμε ήπια τα φρύδια ή το tip της μύτης, να μειώσουμε την απόσταση του άνω χείλους σε σχέση με το ακρορινίου, το λεγόμενο “Lip Lift”, να προσδιορίσουμε τις γωνίες  και να βελτιώσουμε την χαλάρωση της κάτω γνάθου. Ουσιαστικά, βοηθάμε το ήπια χαλαρωμένο δέρμα να επανέλθει σε  κατάσταση νεότερης ηλικίας,  και ταυτόχρονα με τα Suspension Devices, να πλάσουμε ένα πιο σφριγηλό προφίλ.

Είναι το ίδιο αποτέλεσμα με το Face Lift?

Δε θα πρέπει να συγχέετε το αποτέλεσμα ενός Thread Lift με ενός Face Lift!!! Το Thread Lift πρέπει σε 9 – 12 μήνες να επαναληφθεί ώστε να διατηρηθεί το αποτέλεσμα. Πλεονεκτεί όμως στο γεγονός ότι δεν έχει τομές, δεν έχει χρόνο αποθεραπείας και το βασικότερο advantage ότι διασφαλίζει το φυσικό αποτέλεσμα χωρίς τις πιθανές μετεγχειρητικές επιπλοκές ενός χειρουργείου. Η Δρ. Τζαμαντάκη θα σας προτείνει την κατάλληλη θεραπεία διασφαλίζοντας με την εμπειρία της το φυσικό αποτέλεσμα, χρησιμοποιώντας τις καλύτερες παγκοσμίως εταιρείες APTOS/ Silhouette Lift/ Promoitalia για το λίφτινγκ.

Ιδανικές περιοχές για λίφτινγκ με Threads και Suspension Devices

 • Ήπια χαλάρωση προσώπου- Δημιουργία σταθερού υποδόριου ιστού
 • Ανόρθωση Οφρύων
 • Περίγραμμα Προσώπου
 • Μείωση χαλάρωσης Παρειών
 • Ελαχιστοποίηση Ρινοχειλικών Πτυχώσεων
 • Lip lift
 • Βελτίωση χαλάρωσης λαιμού και τραχηλοπροσωπικής γωνίας
 • Κοιλία ανόρθωση ομφαλού
 • Μπράτσα – γόνατα – μηρούς – γλουτούς

Πλεονεκτήματα του λίφτινγκ με Threads και Suspension Devices

 • Μικροσκοπικές οπές που δεν αφήνουν κανένα σημάδι
 • Γρήγορη ανάρρωση
 • Τοπική αναισθησία ή και μέθη
 • Το οίδημα, εάν υπάρξει, υποχωρεί άμεσα σε 1- 2 ημέρες
 • Δεν αισθάνεστε πόνο και δε χρειάζεται χρόνος αποθεραπείας. Στο διήμερο ήδη είστε σε αρίστη κατάσταση
 • Απολύτως αναμενόμενα, ελεγχόμενα και φυσικά αποτελέσματα
 • Απομακρύνει χρονικά τον σωστό χρόνο για ένα κανονικό Face Lift καθώς όσο το συντηρείτε τόσο η χαλάρωση δεν θα έρθει!!!
 • Το ίδιο και στο σώμα, διατηρεί και συντηρεί την θεραπευμένη περιοχή στην καλύτερη δυνατόν κατάσταση.

Μειονεκτήματα του λίφτινγκ  με Threads και Suspension Devices

 • Θα πρέπει να επαναλάβετε εάν όχι σε όλες τις θέσεις θεραπείας, σίγουρα στο jawline και το άνω τμήμα του λαιμού. Αναλόγως την προ υπάρχουσα χαλάρωση, η επανάληψη πρέπει να πραγματοποιηθεί σε 9 – 12 μήνες την 1η φορά. Μετά ανάλογα 2 – 3 χρόνια η 3η φορά.
 • Υψηλό κόστος: για να πλαστεί και ν’ αναρτηθεί το πρόσωπο ομοιόμορφα και σωστά, χρειάζεται αρκετά και διαφορετικού τύπου. (Threads and Suspension Devices). Στο σώμα επίσης το κόστος είναι ιδιαίτερα μεγάλο και δυστυχώς δεν είναι η θεραπεία που η 1η φορά θα δώσει την μαγεία ενός χειρουργείου! Γι’ αυτό επιλέγεται σε επιλεκτικές περιπτώσεις και σε αρχόμενη χαλάρωση ώστε να συντηρήσει άριστα την πάσχουσα περιοχή.

Ποιο είναι το κόστος?

Το κόστος ποικίλλει, ανάλογα με τις περιοχές που χρειάζονται επέμβαση, αλλά και το μέγεθος της χαλάρωσης σε αυτές. Η Δρ. Τζαμαντάκη θα σας ενημερώσει για το τελικό κόστος κατά τη διάρκεια της κλινικής σας εξέτασης.

ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΦΥΣΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ?

Δοκιμάστε τη νέα σας εικόνα

Οπτικοποιήστε τα αποτελέσματα που μπορείτε να επιτύχετε από τη διαδικασία προσομοιώσης με το σύστημα απεικόνισης VECTRA 3D.

Ξεκίνα Τώρα

ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ

Plasis Plastic Surgery

Καλέστε σήμερα 210 89 40 930

  Συμφωνώ και αποδέχομαι τους όρους Πολιτικής & Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων*