3D ΓΛΥΠΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

“Το πρόσωπό σας είναι για πάντα! Φερθείτε του σωστά!”
Σκοπός μας είναι να σας κάνουμε να νιώθετε αυτοπεποίθηση και την απόλυτη δύναμη της καλύτερης εικόνας του εαυτού σας!

Η δημιουργία ενός πιο νεανικού προσώπου, χωρίς ρυτίδες σφριγηλό κι άλλα σημάδια γήρανσης είναι μια αλαβάστρινη επιδερμίδα, δίχως σημάδια φωτογήρανσης, ακμής και ανεπιθύμητη τριχοφυΐας, μπορεί να επιτευχθεί μόνο από έναν πραγματικά expert καλλιτέχνη πλαστικό χειρουργό, που διαθέτει και την κατάλληλη άριστη τεχνολογία !!! Η Δρ. Τζαμαντάκη σας βοηθάει να το πετύχετε έχοντας στην φαρέτρα της από ένα 3D Υγρό Lift συνδυασμένο με ότι καλύτερο παγκοσμίως δίνει αποδεδειγμένα άριστα κλινικά αποτελέσματα, όπως: Lasers, Τεχνικές παρεμβατικές στο Biomodulation του δέρματος, PRP, Threads / Renuvion, IPL, Skinboosters, Nano fat transfer, Vampire Lift, Exosome Lift και άλλων.

Δημιουργεί ένα αρμονικό περίγραμμα στο πρόσωπο, εξαφανίζει τους μαύρους κύκλους και την κούραση από τα μάτια σας, πλάθει τις παρειές σας, ενισχύει τα χείλη σας, αφαιρεί την θλίψη ή κάνει ένα Total 3D Facial Sculpting. Η 20ετή Εμπειρία της Δρ. Τζαμαντάκη και τα περισσότερα από 10.000 περιστατικά μη επεμβατικού ή και ελάχιστα επεμβατικού 3D Facesculpting, είναι βασικό στοιχείο για τα αδιαμφισβήτητα ελεγχόμενα φυσικά αποτελέσματα που χαρίζει στην  εικόνα σας.

Αν ο στόχος σας είναι διακριτικές βελτιώσεις με εξαιρετικά φυσικό αποτέλεσμα χωρίς τον πονοκέφαλο της πιθανώς παραμορφώσεις τότε η Δρ. Τζαμαντάκη διαθέτει την τεχνική αρτιότητα, την αισθητική ικανότητα και την εμπειρία ώστε να καταφέρνει ακριβώς αυτό που επιθυμείτε. Αυτή είναι άλλωστε και η φήμη της μέσα στα χρόνια όπου ενδιαφερόμενοι από διαφορετικά σημεία του κόσμου την εμπιστεύονται. Τους δίνει το «κρυφό μυστικό το elixirio της νιότης με απόλυτο φυσικό αποτέλεσμα».

Και απλά άφησε τους να μαντέψουν!!

Τι διαφέρει από το να φτιάξω τις ρυτίδες μου με υαλουρονικό?

Το μόνο σίγουρο που πρέπει να κατανοήσετε είναι ότι για να φουσκώσετε με υαλουρονικό ΗΑ τα χείλη ή τα  ζυγωματικά σας  ή να κάνετε οι άντρες τις γωνίες της κάτω γνάθου, ώστε να φαίνεται πιο αρρενωπή δεν έχει τίποτα κοινό με ένα άριστα εκτελεσμένο 3D Face Sculpting! Κάθε πρόσωπο, κάθε ανατομία ακόμη και το ίδιο άτομο σε διαφορετική χρονική στιγμή, έχει μοναδικές εξατομικευμένες ανάγκες. Τον επαναφέρεις αναίμακτα χωρίς τομές, χωρίς παραμόρφωση, χωρίς χρόνο αποθεραπείας ένα πρόσωπο σε νεότερη ηλικιακή κατάσταση, είναι ιδιαίτερα απαιτητική και δύσκολη διαδικασία από άποψη τόσο χρηματικού κόστους αλλά και ιδιαίτερα απαιτητική από τεχνικής – γνώσεων, ικανοτήτων. Δεν μπορεί να βγει ένα θαυμάσιο αποτέλεσμα από χέρια ενός απείρου injectora ή απλά επιτήδειου επιχειρηματία που θα σας κάνουν  τις ρινοπαρειακές  αύλακες ακέραιες  ή τα χείλη με ΗΑ Υαλουρονικό! Ενημερωθείτε σωστά, να σκέπτεστε έξυπνα και μην αφήνετε την εικόνα και την υγεία σας στα χέρια επιτήδειων που στόχο έχουν μόνο το κέρδος με εύκολο χρήμα.

Πως γίνεται μια 3D Γλυπτική  προσώπου?

Είναι μία αναίμακτη διαδικασία γλυπτικής, από τα μαλακά μόρια του προσώπου επανέρχονται στην προηγούμενη ηλικιακή κατάσταση με άριστα διαφορετικού τύπου ανά θέση Fillers ή  με διαφορετικές Παρασκευές Lipofilling,Microfat,Macrofat ή Nanofat ανάλογα την θέση. Όλα αυτά  μαζί επαναφέρουν 3D, Αναίμακτα χωρίς πόνο με 4 ή 6 μικροσκοπικές οπές την συνολική εικόνα του προσώπου σας. Αποκαθίσταται η λιποατροφία  που έχει επιφέρει ο χρόνος και ομοιόμορφα χωρίς να φουσκώσει το πρόσωπο επανέρχονται οι ιστοί. Στο άνω και μέσω τριτημόριο όπου υπάρχουν σταθερά οστά η δουλειά είναι σχετικά πιο εύκολη τόσο στο γυναικείο όσο και στο ανδρικό πρόσωπο. Το στοίχημα και η καλλιτεχνική επιδεξιότητα φαίνεται στο κινητό κάτω τριτημόριο του προσώπου. Εκεί με ιδιαίτερη τεχνική πρέπει να κλέψεις από την μία την ατροφία και την χαλάρωση και από την άλλη να βελτιώσεις την προ υπάρχουσα πτώση. Στην 3D Γλυπτική δεν πρέπει να παρακάμπτεται η φυσική αποκατάσταση – σφριγηλότητα της  ποιότητας του δέρματος που στην κυριολεξία «ξεγερνάει το δέρμα». Λεπτομέρειες όπως πόσο υλικό να μπει σε αυτή τη θέση; Ποια ποιότητα; Είναι εξαιρετικά σημαντικό και αποτελεί το έργο ενός «γλύπτη». Το αποτέλεσμα διαρκεί 2-3 Χρόνια εάν είναι με ΗΑ ενώ το λίπος πάνω από 10 έτη και εάν δεν το συντηρήσετε μετά από 3 χρόνια θα έχετε κερδίσει σαφώς αρκετά χρόνια τις καλύτερης εικόνα σας. Εάν όμως το συντηρήσετε τότε θα μεγαλώνετε χωρίς να γερνάτε Ναι με ρυτίδες, τόσες όσες πρέπει ώστε να προσδίδουν γοητεία.

‘’Εμπιστευτείτε το πρόσωπό σας σε έναν έμπειρο και καλό Πλαστικό Χειρουργό, σε έναν αξιόπιστο επιστήμονα. Για ένα ωραίο φυσικό αποτέλεσμα, απαιτείται λεπτομερής αξιολόγηση των χαρακτηριστικών του προσώπου ώστε να δημιουργηθεί ένα απόλυτα αρμονικό αποτέλεσμα που να ταιριάζει και στην προσωπικότητά σας’’.

                                                                                        Δρ. Έλενα Τζαμαντάκη 

Δοκιμάστε τη νέα σας εικόνα

Οπτικοποιήστε τα αποτελέσματα που μπορείτε να επιτύχετε από τη διαδικασία προσομοιώσης με το σύστημα απεικόνισης VECTRA 3D.

Ξεκίνα Τώρα

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ

Plasis Plastic Surgery

Καλέστε σήμερα 210 89 40 930

    Συμφωνώ και αποδέχομαι τους όρους Πολιτικής & Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων*