ΓΑΣΤΡΙΚΟ ΜΠΑΛΟΝΙ ELIPSE ALLURION

Απώλεια βάρους με το Γαστρικό Μπαλόνι


Πρόγραμμα απώλειας βάρους χωρίς χειρουργείο, χωρίς αναισθησία, χωρίς γαστροσκόπηση.


Πάνω από 27.000 περιστατικά ανά την υφήλιο έχουν χάσει το 15 – 20% του BMI τους.

Είναι αλήθεια!!! Το Γαστρικό Μπαλόνι Elipse είναι ένα πρωτοπόρο σύστημα απώλειας βάρους το οποίο απαιτεί μονάχα από τον ενδιαφερόμενο να καταπιεί ένα χάπι. Αυτό χωρίς επέμβαση γίνεται μπαλόνι σε μέγεθος ενός γκρέιπφρουτ. Παραμένει για 4 μήνες, όπου μετά την παρέλευση τους ξεφουσκώνει αυτόματα και αποβάλλεται όπως και οι τροφές μέσω της φυσικής οδούς. Δεν χρειάζεται αναισθησία ή γαστροσκόπηση. Είναι μια μη επεμβατική μέθοδος που προσφέρει τεράστια πλεονεκτήματα στην καταπολέμηση της παχυσαρκίας.

Ανακαλύψτε το Γαστρικο Μπαλόνι Elipse

Είναι το πρώτο παγκοσμίως μπαλόνι χάπι που δεν χρειάζεται χειρουργείο, αναισθησία ή ενδοσκόπηση για την τοποθέτηση και την αφαίρεση του. Κατά την διάρκεια των 4 μηνών η αίσθηση της πληρότητας είναι τέτοια που δεν χρειάζεται να «πολεμάτε με την πείνα». Έτσι ακολουθώντας τις διατροφικές οδηγίες του προγράμματος καταφέρνετε να χάσετε το 15 – 20% του BMI σας.  Η παχυσαρκία είναι πάθηση που όταν αντιμετωπίζεται αυτόματα βελτιώνει ή και λύνει οριστικά ασθένειες, όπως υπέρταση, κυκλοφοριακό, διαβήτη, αρθραλγίες, μεταβολικό σύνδρομο, υπερχοληστεριναιμία και πολλές άλλες.

Πώς λειτουργεί το Γαστρικο Μπαλόνι Elipse

Το μπαλόνι Elipse προκαλεί την αίσθηση του κορεσμού, με αποτέλεσμα να τρώτε λιγότερο , χωρίς να πεινάτε , όπως με τις δίαιτες. Η τροφή παραμένει στο στομάχι σας μεγαλύτερο διάστημα βοηθώντας ακόμα περισσότερο στο να αποφεύγεται snaks, και τσιμπολογήματα. Στο διάστημα των 4 μηνών το σώμα σας, αλλά και οι διατροφικές σας  συνήθειες αλλάζουν δραστικά χάνοντας τα περιττά κιλά. Ο δείκτης υγείας επιστρέφει στο σώμα σας και αυτή είναι και η μεγαλύτερη επιβράβευση εκτός και του αισθητικού αποτελέσματος. Όλα αυτά χωρίς να πεινάτε.

Γιατί το γαστρικό μπαλόνι ?

Εάν είστε υπέρβαρος και ο δείκτης υγείας σας πάσχει, είτε τα περιττά κιλά σας ενοχλούν αισθητικά και στην καθημερινότητα σας και ενώ έχετε επανειλημμένα δοκιμάσει δίαιτες που έχουν παταγωδώς αποτύχει, έχετε κουραστεί να παίρνετε συνεχώς βάρος ενώ πεινάτε… Το γαστρικό μπαλόνι είναι η μοναδική Ιατρική αντιμετώπιση βοηθώντας σας με φυσικό τρόπο να απαλλαχθείτε οριστικά από την παχυσαρκία χωρίς να πεινάτε.

Γιατί το Elipse μπαλόνι ?

Είναι το μοναδικό γαστρικό μπαλόνι για απώλεια των περιττών κιλών το οποίο τοποθετείται και αφαιρείται χωρίς αναισθησία και γαστροσκόπηση. Στην κλινική η διαδικασία κρατάει περίπου 20 λεπτά, όπου αμέσως μετά επιστρέφετε  στο σπίτι σας. Μετά από 4 μήνες το μπαλόνι ξεφουσκώνει αυτόματα και αποβάλλεται όπως οι τροφές μέσω της φυσικής οδούς.

Τι συμβαίνει μετά που φεύγει το μπαλόνι?

Στο διάστημα αυτό έχετε απώλεια βάρους το 15-20% του BMI σας. Το σώμα σας έχε μάθει να σιτίζεται με φυσιολογικές μερίδες και η αίσθηση του κορεσμού έρχεται, με μικρότερες μερίδες. Επουδενεί δεν πεινάτε ενώ νιώθετε ενέργεια με μικρότερες ποσότητες.

ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ

Τι αποτελέσματα να περιμένω?

Έχουν γίνει ήδη πάνω από 27.000 περιστατικά ανά την υφήλιο, με μέσο όρο απώλειας βάρους 15-20% του BMI τους. Το πρόγραμμα Elipse συνδυάζει διατροφή και αλλαγή του lifestyle σας. Έτσι επιτυγχάνει σε 16 εβδομάδες θεραπείας μια μέση απώλεια βάρους 13-15kg. με πλεονεκτήματα η βελτίωση του γλυκεμικού δείκτη, της χοληστερίνης, της υπέρτασης και γενικά αυξάνει την ποιότητα ζωής

Τι πρέπει να κάνω αν αποφασίσω να έχω το γαστρικό μπαλόνι?

Ο διαπιστευμένος γιατρός της κλινικής μας θα σας εξετάσει κλινικά και θα σας πάρει ένα εκτενές ιστορικό. Μονάχα έτσι θα μπορείτε να γνωρίζεται  εάν μπορείτε να ακολουθήσετε την διαδικασία. Υπάρχουν περιπτώσεις που το γαστρικό μπαλόνι – χάπι αντενδείκνυται. Ο γιατρός θα μπορεί να σας απαντήσει σε αυτό μόνο μετά από την φυσική κλινική σας επίσκεψη και όχι τηλεφωνικά.

Εάν έχετε ένδειξη τότε σας θα σας εξηγηθεί λεπτομερώς η διαδικασία και τα στάδια της. Το πρόγραμμα Elipse περιλαμβάνει την βοήθεια διατροφολόγου και ψυχολόγου εαν αυτό καταστεί αναγκαίο καθόλη την διάρκεια της θεραπείας. Μπορείτε να επιλέξετε 6μηνη, 9μηνη ή και 12μηνη παρακολούθηση . Η βασική εξάμηνη είναι η απαραίτητη για την επίτευξη του στόχου σας.

Δοκιμάστε τη νέα σας εικόνα

Οπτικοποιήστε τα αποτελέσματα που μπορείτε να επιτύχετε από τη διαδικασία προσομοιώσης με το σύστημα απεικόνισης VECTRA 3D.

Ξεκίνα Τώρα

ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΜΑΣ

Plasis Plastic Surgery

Καλέστε σήμερα 210 89 40 930

Συμφωνώ και αποδέχομαι τους όρους Πολιτικής & Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων*