G SPOT TREATMENT

Η νέα επαναστατική θεραπεία αποκλειστικά για γυναίκες!

«Lunch Break» θεραπεία, ανώδυνη και άμεσα αποτελεσματική, η οποία βελτιώνει και αποκαταθιστά την ευαίσθητη περιοχή του κόλπου και της κλειτορίδας, σε περιπτώσεις που υπάρχει επιθυμία για πιο έντονη αίσθηση κατα την σεξουαλική δραστηριότητα.

Η θεραπεία προσφέρει σημαντικά οφέλη ενισχύοντας την αυτοπεποίθηση και την σεξουαλική ευημερία της γυναίκας. Το σημείο G γνωστό και ως σημείο Grafenberg εντοπίζεται στο άνω εσωτερικό τοίχωμα του κόλπου σε βάθος 3 – 5 εκ και περίπου 1εκ κάτω από την επιφάνεια του βλεννογόνου και διαδραματίζει πρωταρχικό ρόλο στην σεξουαλική κορύφωση.

Σε ορισμένες περιπτώσεις οι γυναίκες μπορεί να εμφανίσουν μειωμένα επίπεδα αίσθησης ή να την έχουν χάσει εντελώς σε αυτή την περιοχή. Η έγχυση ειδικού HA Υαλουρονικού για την ευαίσθητη περιοχή του G-SPOT είναι ιδανική για γυναίκες που δεν είναι σωματικά σε θέση να επιτύχουν οργασμό και που δεν έχουν δοκιμάσει πολλές μη επεμβατικές θεραπείες χωρίς επιτυχία πχ. Ορμονοθεραπεία ή ενδοκολπικά σκευάσματα. Στις μέρες μας δεν είναι πλέον ταμπού και οι γυναίκες να απολαμβάνουν περισσότερο την σεξουαλική τους ζωή. Στις περιεμμηνοπαυσιακές γυναίκες και μετά από έναν τοκετό σε μεγαλύτερη ηλικία υπάρχει ατροφία συνδεδεμένη με την ορμονική κατάσταση. Η απώλεια ευαισθησίας οφείλεται συνήθως σε μείωση των κυκλοφορούντων επιπέδων οιστρογόνων που συμβαίνουν κατά την περίοδο μετά τον τοκετό, στο στάδιο της προεμμηνόπαυσης, ή κατά την εμμηνόπαυση. Το σημείο G έχει την τάση να ατροφεί με την πάροδο του χρόνου, κατάσταση η οποία επιδεινώνεται από την ύπαρξη κολπικής ξηρότητας.

Στην ‘’Clinic Of Excellence Plasis’’ το επιστημονικό προσωπικό θα αξιολογήσει την κλινική σας κατάσταση και θα αποκαταστήσει – ενισχύσει την περιοχή του G-Spot έτσι ώστε να μπορείτε να απολαύσετε μια πιο ενεργή και υγιή σεξουαλική ζωή.

Η θεραπεία πραγματοποιείται με έγχυση σε συγκεκριμένο σημείο του βλεννογόνου, στοχεύει στην διεύρυνση του G-Spot με στόχο να αυξηθεί η ευερεθιστότητα κατά την σεξουαλική επαφή. Η διαδικασία είναι απλή, χωρίς να απαιτείται γενική αναισθησία ή μέθη παρά μόνο λίγη τοπική αναισθησία και διαρκεί περίπου 30’. Σεξουαλική δραστηριότητα επιτρέπεται μετά από 12 ώρες. Τα αποτελέσματα διαρκούν περίπου 6 μήνες και η θεραπεία του G-Spot μπορεί ταυτόχρονά να συνδυαστεί με αναζωογόνηση του δέρματος των χειλέων του αιδοίου. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί με έγχυση θεραπείας από αυτολογοκρίνεται πλάσμα, με διαφορετικής  ποιότητας ΗΑ ΥαλουρονικούSkin Booster ή ακόμα μπορούν και να τοποθετηθούν ειδικά Threads για την περιοχή του αιδοίου. Σε αυτή την περίπτωση εκτός από την ενίσχυση του G-Spot η συνδυαστική θεραπεία περιλαμβάνει και Rejuvenation της περιοχής του αιδοίου, γενικότερα.

Υπάρχει κίνδυνος να κάνω την θεραπεία?

Η θεραπεία αποτελεί μια ανώδυνη ενίσχυση σε τμήμα του βλεννογόνου του τραχήλου του κόλπου με ειδικό Υαλουρονικό για την περιοχή αυτή. Μετά από περίπου 6 μήνες θα έχει απορροφηθεί πλήρως αφήνοντας όμως την περιοχή καλά ενυδατωμένη. Σαφώς και απαγορεύεται να πραγματοποιηθεί εάν υπάρχει ενεργή μια οποιαδήποτε φλεγμονή, κολπίτιδα. Ένα Pap test καλό θα ήταν να πραγματοποιηθεί 1 – 2 εβδομάδες νωρίτερα, εάν συμπίπτει η χρονική περίοδος της ρουτίνας ελέγχου σας. Δεν μπορεί να προκαλέσει κίνδυνο υπό την προϋπόθεση ότι πραγματοποιείται από έμπειρο Ιατρό, σε συνθήκες Ιατρείου και με το κατάλληλο υλικό.

Πόσο συχνά μπορώ να επαναλάβω την θεραπεία?

Θα καταλάβετε την διαφορά όταν η ενίσχυση του G-Spot αρχίσει να υποχωρεί. Αυτό συμβαίνει συνήθως μετά το 6 μηνο οπότε και μπορείτε να επαναλάβετε την θεραπεία χωρίς κανένα πρόβλημα.

Μπορεί να συνδυαστεί με Laser αναζωογόνησης και σύσφιξης του αιδοίου?

Φυσικά και είναι θεραπεία η οποία μπορεί να συνδυαστεί με Laser σύσφιξης και αναζωογόνησης κόλπου Juliet. Αρκεί οι συνεδρίες του Laser να έχουν πραγματοποιηθεί όλες νωρίτερα και έπειτα να γίνει το G-Spot. Απαγορεύεται ακόμη και στο μεσοδιάστημα, που είναι περίπου 1 μήνας ανάμεσα στις συνεδρίες του Laser. Μετά από 10 ημέρες μπορείτε να προβείτε και στην θεραπεία ενίσχυσης του G-Spot χωρίς κανένα πρόβλημα. Έτσι θα έχετε αναζωογονήσει και συσφίξει τον κόλπο με όλα τα extra οφέλη της Laser θεραπείας και ταυτόχρονα θα απολαμβάνεται συνδυαστικά και την απόλαυση της υγιούς σεξουαλικής ζωής.

Μπορώ να κάνω θεραπεία για τα χείλη του αιδοίου συνδυαστικά με το G-Spot?

Αυτές οι θεραπείες συνδυάζονται όταν τα χείλη του αιδοίου έχουν χάσει τον όγκο τους, την σφριγηλότητα τους, και έχουν αρχίσει να ζαρώνουν – συρρικνώνονται. Υπάρχουν σαφώς διαφορετικές καταστάσεις που έχουν διαφορετικές θεραπευτικές προσεγγίσεις. Οι passepartout θεραπείες είναι συνήθως μη αποτελεσματικές και πραγματοποιούνται από μη Expert Ιατρούς. Σε έμπειρα χέρια θα σας κατευθύνουμε ώστε να πραγματοποιήσετε μονάχα τις θεραπείες εκείνες που πραγματικά έχετε ανάγκη και θα σας ωφελήσουν. Στην Κλινική της Αριστείας ‘’Plasis’’ όπως γνωρίζετε, στοχεύουμε στην απόλυτη ικανοποίηση σας από τις επιλογές σας, που εμείς σας κατευθύνουμε σωστά να πραγματοποιήσετε. Εδώ πρέπει να λάβουμε υπόψη και το διαφορετικό κόστος που όμως εάν δεν είναι η σωστή επιλογή, είναι πραγματικά χαμένος χρόνος και χρήμα.

ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ

Δοκιμάστε τη νέα σας εικόνα

Οπτικοποιήστε τα αποτελέσματα που μπορείτε να επιτύχετε από τη διαδικασία προσομοιώσης με το σύστημα απεικόνισης VECTRA 3D.

Ξεκίνα Τώρα

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ

Plasis Plastic Surgery

Καλέστε σήμερα 210 89 40 930

    Συμφωνώ και αποδέχομαι τους όρους Πολιτικής & Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων*