ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΑΠΟ ΕΝΕΣΙΜΑ

Όλα αυτά τα «αλλοιωμένα» πρόσωπα που βλέπετε καθημερινά, είναι κάτι που θα μπορούσε να συμβεί και σε σας. Ακατάλληλα υλικά από ανειδίκευτους «Ιατρούς» ή άλλους (όπως Οδοντίατροι, Αισθητικοί, Φυσικοθεραπευτές, γυμναστές, επιχειρηματίες), οι οποίοι με μία σύριγγα στο χέρι, προσπαθούν να σας εκμαιεύσουν χρήματα, παραμορφώνοντας το πρόσωπο σας και διακινδυνεύοντας τη υγεία σας. Φυσικά, η ευθύνη δεν αναλογεί μόνο σε αυτούς, αλλά πρωτίστως σε εσάς που τους επιλέγετε.

«Συχνά, βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να πρέπει να διορθώσω παραμορφωμένα πρόσωπα που είναι αποτέλεσμα άλλων γιατρών ή μη. Το αντιαισθητικό αυτό αποτέλεσμα αποτελεί πλήγμα στην Αισθητική Χειρουργική παγκοσμίως και πρέπει να σταματήσει. Τις περισσότερες φορές η διόρθωση γίνεται εύκολα, άλλες όμως είναι εξαιρετικά δύσκολο, χρονοβόρο και με ιδιαίτερο ψυχολογικό κόστος. Μην καταφεύγετε σε φθηνές λύσεις, μην επιλέγετε κάτι επειδή σας το πρότεινε κάποια γνωστή σας, μην εμπιστεύεστε «γιατρούς» ή «ειδικούς» που δε γνωρίζετε! Να είστε πολύ προσεκτικές γιατί παίρνεται μία απόφαση που αφορά την υγεία σας, αλλά και την εμφάνιση σας.»

                                             Δρ. Έλενα Τζαμαντάκη

   Στην Clinic of Excellence “Plasis”, χρησιμοποιούμε μόνο τα καλύτερα και ακριβότερα υλικά της παγκόσμιας αγοράς όπως JuvedermRestylane – Belotero  – Botulinum Toxin– Bocouture – Sculptra. Δε μπορείτε να αποκτήσετε τα «Μαγικά» αποτελέσματα που σας προσφέρουμε, με ακατάλληλα, απαγορευμένα και φθηνά υλικά.

Κατά τη διάρκεια της κλινικής σας εξέτασης από τη Δρ. Τζαμαντάκη, θα σας προτείνει το ακριβές πλάνο για τη θεραπεία που κρίνει ως πλέον κατάλληλη για εσάς.

Δοκιμάστε τη νέα σας εικόνα

Οπτικοποιήστε τα αποτελέσματα που μπορείτε να επιτύχετε από τη διαδικασία προσομοιώσης με το σύστημα απεικόνισης VECTRA 3D.

Ξεκίνα Τώρα

Clinic Of Excellence Plasis
Η Φιλοσοφία μας

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ

Plasis Plastic Surgery

Καλέστε σήμερα 210 89 40 930

    Συμφωνώ και αποδέχομαι τους όρους Πολιτικής & Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων*