ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΑΠΟ ΕΝΕΣΙΜΑ

Όλα αυτά τα «αλλοιωμένα» πρόσωπα που βλέπουμε καθημερινά γύρω μας, είναι κάτι που θα μπορούσε να συμβεί και σε σας. Ακατάλληλα υλικά από ανειδίκευτους «Ιατρούς» ή άλλους (όπως Οδοντίατροι, Αισθητικοί, Φυσικοθεραπευτές, γυμναστές, επιχειρηματίες), οι οποίοι με μία σύριγγα στο χέρι, προσπαθούν να σας εκμαιεύσουν λίγα χρήματα, αλλοιώνοντας αφύσικα τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας και διακινδυνεύοντας ταυτόχρονα την ψυχική και σωματική σας υγεία. Φυσικά, η ευθύνη δεν αναλογεί μόνο σε αυτούς, αλλά πρωτίστως σε εσάς που τους επιλέγετε.

«Συχνά, βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να πρέπει να διορθώσω malpractice σε πρόσωπα από άλλους ιατρούς, αλλά κυρίως τους αυτοονομαζόμενους ”injectores” που κάθε άλλο με ιατρική έχουν σχέση. Τις περισσότερες φορές η διόρθωση γίνεται εύκολα, άλλες φορές όμως είναι εξαιρετικά δύσκολη, χρονοβόρα και με ιδιαίτερα μεγάλο ψυχολογικό κόστος. Η πιθανότητα να κάνετε σωστά μια αναίμακτη διαδικασία Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής από έναν μη ειδικό, πόσο μάλλον ούτε καν ανειδίκευτο γιατρό, είναι όπως καταλαβαίνετε «άπιαστο όνειρο». Το να πλάσεις με ενέσιμα ένα πρόσωπο απαιτεί εμπειρία, μαεστρία και χρόνια εξειδίκευσης, ώστε να επαναφέρεις τα μαλακά μόρια ομοιόμορφα φυσικά και αρμονικά. Οι λεπτές ισορροπίες στην Αισθητική του προσώπου είναι εξαιρετικά σημαντικές και σίγουρα η φθηνή διαφήμιση στο Internet δεν θα σας δώσει ένα αποτέλεσμα, που απλά δεν μπορεί να σας δώσει. Μην καταφεύγετε σε φθηνές λύσεις, μην επιλέγετε κάτι επειδή σας το πρότεινε κάποια γνωστή σας, μην εμπιστεύεστε «γιατρούς» ή «ειδικούς» που δε γνωρίζετε! Να είστε πολύ προσεκτικοί, παίρνετε μία απόφαση που αφορά τόσο την υγεία σας, αλλά και την εμφάνιση σας.»

                                                        Δρ. Έλενα Τζαμαντάκη

Στην Clinic of Excellence “Plasis”, χρησιμοποιούμε μόνο τα καλύτερα και πιστοποιημένα υλικά της παγκόσμιας αγοράς όπως: Restylane – Juvederm – Belotero  – Theosyal – Revanese – Bocouture – Sculptra, Profhilo όλα πιστοποιημένα από την CE και το FDA. Δεν μπορείτε να αποκτήσετε τα «Μαγικά» αποτελέσματα που σας προσφέρουν αυτά τα υλικά σε ακατάλληλα χέρια, με ακατάλληλα, απαγορευμένα και φθηνά υλικά.

Κατά τη διάρκεια της κλινικής σας εξέτασης η Δρ. Τζαμαντάκη, θα σας προτείνει τη θεραπεία που εξατομικευμένα είναι η καταλληλότερη για εσάς.

Clinic Of Excellence Plasis
Η Φιλοσοφία μας

Δοκιμάστε τη νέα σας εικόνα

Οπτικοποιήστε τα αποτελέσματα που μπορείτε να επιτύχετε από τη διαδικασία προσομοιώσης με το σύστημα απεικόνισης VECTRA 3D.

Ξεκίνα Τώρα

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ

Plasis Plastic Surgery

Καλέστε σήμερα 210 89 40 930

    Συμφωνώ και αποδέχομαι τους όρους Πολιτικής & Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων*