COOLSCULPTING® BY ALLERGAN Η ΝΟ1 ΑΝΑΙΜΑΚΤΗ ΛΙΠΟΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗ

Η “Clinic of Excellence Plasis”, είναι η 1η Κλινική στην Ελλάδα, που από το 2013 έφερε το Coolsculpting by Zeltiq στη χώρα μας. Η Νο1 πρωτότυπη, αυθεντική τεχνολογία που σε μια συνεδρία καταφέρνει να αφαιρέσει για πάντα το επίμονο λίπος χωρίς επέμβαση. Εώς 25 – 30% αφαιρεί το επιφανειακό λίπος σμιλεύοντας το σώμα χωρίς πόνο, χωρίς χειρουργείο, χωρίς χάσιμο χρόνου για αποθεραπεία, με μόνιμο αποτέλεσμα για άνδρες και γυναίκες.

Το Coolsculpting by Allergan, είναι η αυθεντική Αμερικανική μη χειρουργική διαδικασία λιπογλυπτικής σώματος. Αν διαπιστώσετε ότι ενώ γυμνάζεστε και τρέφεστε υγιεινά, το τοπικό πάχος περιμετρικά της μέσης επιμένει, τότε ήρθε η ώρα να σκεφτείτε την επιλογή της μη επεμβατικής λιπογλυπτικής. Όπως και με την λιποαναρρόφηση, έτσι και το Coolsculpting, αφαιρεί το επίμονο τοπικό λίπος και δίνει ένα πιο σφιχτό και γραμμωμένο σώμα χωρίς τομές και πόνο και δεν χρειάζεται αναισθησία. Η θεραπεία ολοκληρώνεται σε λιγότερο από 60′ και δε χρειάζεται καθόλου χρόνος ανάρρωσης. Μια συνεδρία είναι αρκετή για να αφαιρέσει το 20 – 25%  του επιφανειακού λίπους σας.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ COOLSCULPTING;

Το Coolsculpting είναι η αυθεντική, Αμερικανική Κρυολιπόλυση, μια πατενταρισμένη μέθοδος, η οποία εφευρέθηκε στο Πανεπιστήμιο του Harvard. Η ελεγχόμενη ψύξη, αναγκάζει τα λιποκύτταρα να μπουν στην διαδικασία της «απόπτωσης» και να αποβληθούν από τον οργανισμό με έναν φυσιολογικά βιολογικό τρόπο, την φαγοκυττάρωση, όπου ο οργανισμός  αποβάλει όλα τα νεκρά κύτταρα. Είναι η μοναδική τεχνολογία Κρυολιπόλυσης που το επιτυγχάνει αυτό καθώς διαθέτει ενσωματωμένους αισθητήρες σε κάθε μία από τις κεφαλές που προσαρμόζονται στο σώμα μας. Έτσι παγώνει το επιφανειακό λίπος στην απολύτως συγκεκριμένη θερμοκρασία και αναγκάζει τα λιποκύτταρα να μπουν στη βιολογική φάση της απόπτωσης – νέκρωσης, χωρίς να σπάσουν οι μεμβράνες τους και ως αποτέλεσμα να προστεθούν στο πλάσμα όλες οι τοξικές λιπώδεις ουσίες που εμπεριέχουν τα λιποκύτταρα, όπως γίνεται με τα μηχανήματα απομίμησης  του Coolsculpting. Επίσης, οι σπασμένες μεμβράνες των λιποκυττάρων μετά από λίγο διάστημα επουλώνονται, με αποτέλεσμα το λίπος να παραμένει εκεί. Γι’ αυτό σε αυτές τις περιπτώσεις που χρησιμοποιούνται απομιμήσεις, αυξάνεται από 2 αλλά ίσως και σε 6, ο αριθμός των συνεδριών, μήπως τελικά καταφέρουν κάποιο κλινικό αποτέλεσμα.

Η διαδικασία είναι μη επεμβατική, αναίμακτη και εξαιρετικά ήπια. Δε χρειάζεται καμία αναισθησία, ούτε παυσίπονα. Επιστρέφετε αμέσως στην καθημερινή σας ρουτίνα και στην άσκησή σας. Ενδέχεται να υπάρξει ερεθισμός στην περιοχή που έχει γίνει η θεραπεία, ο οποίος θα φύγει μέσα στην επόμενη μισή ώρα. Εντός δέκα ημερών, στην θεραπευμένη περιοχή, θα δείτε τα πρώτα αποτελέσματα της θεραπείας. Το τελικό αποτέλεσμα ολοκληρώνεται στους τρεις με τέσσερις μήνες, ανάλογα με το σημείο που εφαρμόσθηκε η θεραπεία.

Δίνει αποτέλεσμα λιποαναρρόφησης χωρίς χειρουργείο. Φυσικά υπάρχουν κλινικές ενδείξεις και αντενδείξεις όπως σε όλες τις σοβαρές ιατρικές εφαρμογές. Θα μάθετε εάν είστε ιδανικός υποψήφιος μόνο μετά από κλινική εξέταση από τους γιατρούς μας, και όχι από ανειδίκευτους πωλητές.

ΤΟ COOLSCULPTING ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΗ ΛΙΠΟΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗ

H  λιποαναρρόφηση, χαρίζει εξαιρετικά αποτελέσματα και προσφέρει σε πολλούς ασθενείς την εμφάνιση που επιθυμούν. Όλοι οι υποψήφιοι όμως δεν είναι κατάλληλοι γι’ αυτήν την επέμβαση, καθώς υπάρχουν πολλοί παράγοντες που θα πρέπει να ληφθούν υπόψιν, πριν την εφαρμογή της. Η λιποαναρρόφηση είναι μία χειρουργική επέμβαση που απαιτεί αναισθησία και χρόνο ανάρρωσης σε αντίθεση με το Coolsculpting το οποίο δεν απαιτεί τίποτα από τα δύο!

Χωρίς πόνο, χωρίς βελόνες, χωρίς χάσιμο χρόνου. Έτσι απλά όπως ακούγεται, αφαιρείται αναίμακτα, μια για πάντα σε ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑ το επίμονο λίπος.

Δεν είναι μαγεία, είναι η επιστήμη και η τεχνολογία του αυθεντικού αυτού μηχανήματος, Coolsculpting.  Εκατομμύρια κόσμου ανά την υφήλιο έχουν επωφεληθεί, σμιλεύοντας το σώμα τους σε σημεία, που η έντονη άσκηση και οι επίπονες δίαιτες, δεν αποδίδουν.

ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ

Δοκιμάστε τη νέα σας εικόνα

Οπτικοποιήστε τα αποτελέσματα που μπορείτε να επιτύχετε από τη διαδικασία προσομοιώσης με το σύστημα απεικόνισης VECTRA 3D.

Ξεκίνα Τώρα

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ

Plasis Plastic Surgery

Καλέστε σήμερα 210 89 40 930

    Συμφωνώ και αποδέχομαι τους όρους Πολιτικής & Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων*