Η "ΜΑΓΙΚΗ" ΤΟΞΙΝΗ ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΙ ΤΙΣ ΡΥΤΙΔΕΣ

Είναι η Top αισθητική θεραπεία παγκοσμίως, όπου χρησιμοποιείται για την προσωρινή εξάλειψη των ρυτίδων και σε πολλές άλλες θεραπείες, όπως είναι ο βλεφαρόσπασμος, οι ημικρανίες, ο ακούσιος επαναλαμβανόμενος τριγμός των δοντιών (βρουξισμός), υπεριδρωσία και άλλες.

ΠΩΣ ΔΡΑ;

Νευροτοξίνη στην φαρμακολογία ονομάζουμε την ουσία που μπλοκάρει τη νεύρο-μυϊκή σύναψη. Δεν είναι μία τοξική ουσία, όπως συνήθως κάποιοι παραφράζουν!!! Μπλοκάρει την κίνηση των μιμητικών μυών επιλεκτικά, με αποτέλεσμα την εξάλειψη ρυτίδων έκφρασης. Το δέρμα του προσώπου, είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τους μιμητικούς μύες με αποτέλεσμα η θεραπεία με την Βοτουλινική τοξίνη να προκαλεί εξάλληψη των ρυτίδων έκφρασης και ήπια ανάρτηση της θεραπευμένης περιοχής.  Πολλές ακόμη  θεραπευτικές χρήσεις, συνοψίζουν τις γνωστές μαγικές κλινικές ιδιότητες της Βοτουλινικής Τοξίνης.

Δεν είναι τυχαία η πιο διαδεδομένη θεραπεία αντί-γήρανσης σε παγκόσμια κλίμακα όλα αυτά τα χρόνια. Καθυστερεί την πτώση όλου του προσώπου, των βλεφάρων, των οφρύων, στην μεσόφρυα περιοχή και γενικότερα όλου του άνω μέρους του προσώπου. Διατηρεί και συντηρεί μέσα στα χρόνια το άνω τριτημόριο, σε άριστη κατάσταση. Αυτό συνεπάγεται καθυστέρηση της κουρασμένης όψης, καθυστερεί την ανάγκη μίας άνω βλεφαροπλαστικής και ουσιαστικά, έχει σχεδόν εξαλείψει την ανάγκη ενός χειρουργείου, του Μετωπιαίο Λίφτινγκ!!! Όλο και περισσότερος κόσμος επιλέγει σε νεότερη ηλικία να ξεκινήσει μία ουσιαστική αντιγηραντική θεραπεία καθυστερώντας την κουρασμένη όψη, τον σχηματισμό βαθεών ρυτίδων και πτυχών και γενικότερα την γήρανση.

Είναι Lunch time θεραπεία περιλαμβάνει μικρές ανώδυνες εγχύσεις του φαρμάκου κατά βάση στο μέτωπο, στο μεσόφρυο και στο «πόδι της χήνας». Τις επόμενες ημέρες έχετε το αποτέλεσμα,  που σας προσδίδει φρέσκια και ξεκούραστη όψη.

Μπορεί να γίνει επιλεκτικά στον λαιμό, ώστε να δώσει τον «κύκνειο λαιμό» της βασίλισσας Nefertiti. Επίσης, χρησιμοποιείται για να λεπτύνει το κάτω τμήμα του προσώπου ώστε το V τρίγωνο να παραμένει ψηλά, στην ηλικία της νιότης. Πολλά διαφορετικά «trick» χρησιμοποιούμε με την Βοτουλινική τοξίνη, ώστε να απαλυνθούν οι ρυτίδες έκφρασης, που οι μιμητικοί μύες κατά την σύσπασή τους μας προκαλούν.

Όλα όμως θέλουν λεπτές ισορροπίες, ώστε το αποτέλεσμα να είναι αισθητικά ένα αρμονικά φρέσκο πρόσωπο. Όχι «Devil Eyes» ούτε «ξαφνιασμένο βλέμμα».

Το μέγιστο αποτέλεσμα της θεραπείας φαίνεται μετά το πέρας μίας εβδομάδας και διαρκεί τουλάχιστον, έως και τέσσερις μήνες. Συνήθως πρέπει να επαναλάβετε στο 6μηνο-8μηνο, κτλ.

ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ

Δοκιμάστε τη νέα σας εικόνα

Οπτικοποιήστε τα αποτελέσματα που μπορείτε να επιτύχετε από τη διαδικασία προσομοιώσης με το σύστημα απεικόνισης VECTRA 3D.

Ξεκίνα Τώρα

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ

Plasis Plastic Surgery

Καλέστε σήμερα 210 89 40 930

    Συμφωνώ και αποδέχομαι τους όρους Πολιτικής & Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων*