ΤΟ "ΜΑΓΙΚΟ" ΥΓΡΟ ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΙ ΤΙΣ ΡΥΤΙΔΕΣ

Είναι η Νο 1 Top αισθητική θεραπεία παγκοσμίως. Χρησιμοποιείται για την εξάλειψη των ρυτίδων και σε πολλές άλλες θεραπείες, όπως είναι ο βλεφαρόσπασμος, οι ημικρανίες, ο ακούσιος επαναλαμβανόμενος τριγμός των δοντιών (βρουξισμός), υπεριδρωσία και άλλες.

ΠΩΣ ΔΡΑ;

Η Βοτουλική τοξίνη είναι μία Νευροτοξίνη.  Στην φαρμακολογία ονομάζουμε την ουσία που μπλοκάρει τη νεύρο-μυϊκή σύναψη. Δεν είναι μία τοξική ουσία, όπως συνήθως κάποιοι παραφράζουν!!! Μπλοκάρει επιλεκτικά την κίνηση των μιμητικών μυών, που είναι άρρηκτα συνδεδεμένοι με το δέρμα. Θαυμάσιο το  αποτέλεσμα με την εξάλειψη ρυτίδων έκφρασης να γίνεται λίγες μέρες μετά την εφαρμογή. Το δέρμα του προσώπου, είναι  συνδεδεμένο με τους μιμητικούς μύες με αποτέλεσμα η θεραπεία με την Βοτουλινική τοξίνη να προκαλεί εξάλληψη των ρυτίδων έκφρασης και ήπια ανάρτηση της θεραπευμένης περιοχής. Όλη η όψη φαίνεται πιο ξεκούραστη, το βλέμμα γίνεται πιο νεανικό και ζωηρό.  Πολλές  θεραπευτικές χρήσεις, συνοψίζουν τις γνωστές μαγικές κλινικές ιδιότητες της Βοτουλινικής Τοξίνης.

Δεν είναι τυχαία η πιο διαδεδομένη θεραπεία Κοσμιτικής Ιατρικής και Αντί-γήρανσης σε παγκόσμια κλίμακα όλα αυτά τα χρόνια. Εξαλείφει τις ρυτίδες έκφρασης, καθυστερεί την πτώση όλου του προσώπου, των βλεφάρων, των οφρύων, στην μεσόφρυα περιοχή, στο πόδι της χήνας και γενικότερα όλου του άνω μέρους του προσώπου.

Ακυρώνει όλες τις αρνητικές εκφράσεις όπως τησ άρνησης, του θυμού, της θλίψης. Καταφέρνει να δαμάζει τις ρυτίδες του γέλιου στο μάτι με τρόπο ώστε κατα το γέλιο να μην ρυτιδιάζει όλη η πλαϊνή περιοχή στο μάτι.  Διατηρεί και συντηρεί μέσα στα χρόνια το άνω τριτημόριο, σε άριστη κατάσταση. Αυτό συνεπάγεται καθυστέρηση της κουρασμένης όψης, καθυστερεί την ανάγκη μίας άνω βλεφαροπλαστικής και ουσιαστικά, έχει σχεδόν εξαλείψει την ανάγκη ενός χειρουργείου: το Μετωπιαίο Λίφτινγκ!!!

Χρησιμοποιείται από τα έμπειρα χέρια  της Δρ. Τζαμαντάκη για να σμιλέψει με διαφορετικό τρόπο τους μορφασμούς, όλου  του προσώπου και  του λαιμού.  Μία ουσιαστική γλυπτική των εκφράσεων με υπέροχα αισθητικά αποτελέσματα. Για παράδειγμα μπορεί να λεπτύνει το κάτω μέρος του προσώπου, να σηκώσει όλο το μέτωπο και να τονίσει τα μάτια, δίνοντας το λεγόμενο  Maneken Look, να γλυκάνει  την περιστοματική εικόνα κατά την ομιλία και το γέλιο, να σηκώσει το άνω χείλος, κάνοντας το πιό γοητευτικό, να θεραπεύσει τον λαιμό από ρυτίδες έκφρασης, ακόμη, να θεραπεύσει απο εξωκρανιακής φύσης πονιοκεφάλους και πολλές πολλές ακόμη κλινικές δυσλειτουργίες.

Εξατομικευμένα και αποκλειστικά από έμπειρα χέρια πρέπει να χρησιμοποιείται στο ανδρικό πρόσωπο.  Επιβάλεται  να πραγματοποιείται με τέτοιο τρόπο,  ώστε να μην Θηλυκοποιεί  και να μην προκαλεί καμπύλες στο ανδρικό πρότυπο. Απεναντίας πρέπει να εξαλείφει τις ρυτίδες προσδίδοντας ανδρισμό και γοητεία. Το ανδρικό πρόσωπο έχει τελείως διαφορετικά κλινικά δεδομένα, από το γυναικείο και σαφώς χρειάζεται προσοχή, σε ποιά χέρια  αφήνεται το πρόσωπο σας.

Όλο και περισσότερος κόσμος επιλέγει σε νεότερη ηλικία να ξεκινήσει μία ουσιαστική αντιγηραντική θεραπεία καθυστερώντας την κουρασμένη όψη, τον σχηματισμό βαθεών ρυτίδων και πτυχών και γενικότερα την γήρανση.

Είναι Lunch time θεραπεία περιλαμβάνει μικρές ανώδυνες εγχύσεις του φαρμάκου κατά βάση στο μέτωπο, στο μεσόφρυο και στο «πόδι της χήνας». Τις επόμενες ημέρες έχετε το αποτέλεσμα,  που σας προσδίδει φρέσκια και ξεκούραστη όψη.

Μπορεί να γίνει επιλεκτικά στον λαιμό, ώστε να δώσει τον «κύκνειο λαιμό» της βασίλισσας Nefertiti. Επίσης, χρησιμοποιείται για να λεπτύνει το κάτω τμήμα του προσώπου ώστε το V τρίγωνο να παραμένει ψηλά, στην ηλικία της νιότης. Καταφέρνει να σηκώσει λίγο το άνω χείλος και να γλυκάνει την ομιλία. Πολλά διαφορετικά «trick» χρησιμοποιούμε με την Βοτουλινική τοξίνη, ώστε να απαλυνθούν οι ρυτίδες έκφρασης, που οι μιμητικοί μύες κατά την σύσπασή τους μας προκαλούν.

Όλα όμως θέλουν λεπτές ισορροπίες, ώστε το αποτέλεσμα να είναι αισθητικά ένα αρμονικά φρέσκο πρόσωπο. Όχι «Devil Eyes» ούτε «ξαφνιασμένο βλέμμα».ή κουρασμένα βαριά βλέφαρα!

Το μέγιστο αποτέλεσμα της θεραπείας φαίνεται μετά το πέρας μίας εβδομάδας και διαρκεί τουλάχιστον, έως και τέσσερις μήνες. Συνήθως πρέπει να επαναλάβετε στο 6μηνο-8μηνο, κτλ.

ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ

Δοκιμάστε τη νέα σας εικόνα

Οπτικοποιήστε τα αποτελέσματα που μπορείτε να επιτύχετε από τη διαδικασία προσομοιώσης με το σύστημα απεικόνισης VECTRA 3D.

Ξεκίνα Τώρα

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ

Plasis Plastic Surgery

Καλέστε σήμερα 210 89 40 930

    Συμφωνώ και αποδέχομαι τους όρους Πολιτικής & Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων*