ΑΥΞΗΤΙΚΗ ΓΛΟΥΤΩΝ / ΣΤΗΘΟΥΣ ΜΕ FILLERS

Η Ελάχιστα παρεμβατική διαδικασία που σε συνθήκες χειρουργείου, αλλά χωρίς τομές και χειρουργείο καταφέρνει να τονίσει τις καμπύλες του γυναικείου σώματος, S Curve. Στο Ανδρικό σώμα σμιλεύει τον θώρακα ή τους γλουτούς και τις γάμπες, προσδίδοντας αρρενωπό και γυμνασμένο σώμα.

Το αποτέλεσμα είναι αμέσως ορατό και η μοναδική «έννοια σας», είναι εάν το επαναλάβετε σε 1-3 έτη, ώστε να διατηρηθεί το αποτέλεσμα. Μπορεί ακόμη να είναι η πρώτη «ασφαλής» δοκιμασία για το εάν θελήσετε στο μέλλον να προβείτε στην ανάλογη χειρουργική επέμβαση αυξητική γλουτών με ενθέματα ή  BBL (Brazilian Butt Lift), με λιπογλυπτική.

  • Υαλουρονικό σώματος : Είναι ειδικά σχεδιασμένο HA για το σώμα, όπου αυξάνει τον όγκο χαρίζοντας καμπύλες και υγιή όψη. Δεν ψηλαφάται και αφομοιώνεται πλήρως από τον οργανισμό στους 12 – 18 μήνες.
  • Πολυγαλακτικό – SculptraPGA : Επίσης ενέσιμο υλικό που όμως λειτουργεί ως Biostimulator. Αναγκάζει τον οργανισμό μας να παράγει δικό του κολλαγόνο και ελαστίνη και έτσι να αυξήσει τον όγκο του. Το PGA χρειάζεται 2 ή 3 συνεδρίες με μεσοδιάστημα 30 – 40 ημερών.

Η διαδικασία γίνεται υπό τοπική αναισθησία ή και μέθη. Αυτό θα το κρίνει η γιατρός κατά την επίσκεψή σας στο ιατρείο. Τα υλικά πρέπει να τοποθετούνται σε αίθουσα χειρουργείου υπό συνθήκες πλήρους αποστείρωσης. Έμπειρα χέρια πλαστικού χειρουργού είναι τα μόνα που με απόλυτη ασφάλεια μπορούν να δώσουν ένα ασφαλές και χωρίς προβλήματα, σμίλευμα του σώματος σας. Όσον αφορά το στήθος απαγορεύεται αυστηρά να τοποθετηθεί στον αδένα του στήθους αλλά γύρω από αυτόν στο ντεκολτέ και κάτω από τον αδένα πάνω από τον μείζονα θωρακικό μυ.

Τι αποθεραπεία θα έχω μετά την διαδικασία ;

Σαφώς θα πρέπει να κρατήσουμε την περιοχή για 2 – 3 24ώρα με ειδικό pandage ώστε  να περιορίσουμε το μετεγχειρητικό οίδημα. Δεν είναι όπως είπαμε χειρουργείο όμως το πλάσιμο των μαλακών μορίων σε οποιοδήποτε σημείο του ανθρωπίνου σώματος προκαλεί τόσο ήπιο οίδημα όσο και πιθανές μελανιές. Ο ιστός χρειάζεται χρόνο για επούλωση και οι οδηγίες των ιατρών μας έχουν σκοπό την διευκόλυνση και ομαλότερη πορεία σας μετά την διαδικασία. Φυσικά η ευχάριστη εμπειρία χωρίς πόνο και προβλήματα θα δικαιώσει την επιλογή σας.

Στην κλινική μας η Πλαστικός μας Δρ. Τζαμαντάκη θα σας εξηγήσει όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν τις ατομικές σας ανάγκες όπως ενδείξεις, κόστος, χρόνος αποθεραπείας, κλπ.

Clinic Of Excellence Plasis
Η Φιλοσοφία μας

Δοκιμάστε τη νέα σας εικόνα

Οπτικοποιήστε τα αποτελέσματα που μπορείτε να επιτύχετε από τη διαδικασία προσομοιώσης με το σύστημα απεικόνισης VECTRA 3D.

Ξεκίνα Τώρα

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ

Plasis Plastic Surgery

Καλέστε σήμερα 210 89 40 930

    Συμφωνώ και αποδέχομαι τους όρους Πολιτικής & Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων*