ΑΥΞΗΤΙΚΗ / ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΧΕΙΛΙΩΝ

Προσέγγιση στα μέτρά σας
Χρειάζονται ικανότητες, εμπειρία, συνεχής εκπαίδευση και υψηλή αισθητική για να παραχθεί το τέλειο φυσικό αποτέλεσμα.

Τα φυσικά, ζουμερά χείλη μαγνητίζουν τα βλέμματα! Αν έχετε γεννηθεί με λεπτά χείλη, με αυστηρό σχήμα στόματος ή απλά έχουν χάσει τον όγκο τους μέσα στα χρόνια, η Δρ. Τζαμαντάκη σας βοηθάει να αποκτήσετε καλοσχηματισμένα χείλη με απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα.

«Συχνά, βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να πρέπει να διορθώσω παραμορφωμένα χείλη που είναι αποτέλεσμα άλλων γιατρών, ή μη. Το αντιαισθητικό αποτέλεσμα με τα κακοσχηματισμένα χείλη, αποτελεί πλήγμα στην Αισθητική Χειρουργική παγκοσμίως και πρέπει να σταματήσει. Αυτό μπορεί να γίνει με έναν μόνο τρόπο. Να ενημερωθούν οι υποψήφιοι για τα μόνιμα, άσχημα αποτελέσματα που μπορεί να έχουν, προχωρώντας σε μία τέτοια παρέμβαση στα χείλη τους από λάθος άτομα. Όταν με επισκέπτονται τέτοια περιστατικά, είναι εξαιρετικά δύσκολο και πολλές φορές ακατόρθωτο, να τα επανορθώσω. Μην καταφεύγετε σε φθηνές λύσεις, μην επιλέξετε κάτι επειδή σας το πρότεινε κάποιος γνωστός σας, μην εμπιστεύεστε «γιατρούς» που δε γνωρίζετε! Να είστε πολύ προσεκτικές γιατί παίρνεται μία απόφαση που αφορά την υγεία σας αλλά και την εμφάνισή σας.»

                                             Δρ. Έλενα Τζαμαντάκη

Εμπιστευτείτε το πρόσωπό σας σε μία διακεκριμένη ειδικό και πραγματική καλλιτέχνη. Αν ο στόχος σας είναι διακριτικές βελτιώσεις με εξαιρετικά φυσικό αποτέλεσμα στην εμφάνισή σας, τότε η Δρ. Τζαμαντάκη διαθέτει την τεχνική αρτιότητα, την αισθητική ικανότητα και την αφοσίωση για να καταφέρει αυτό που επιθυμείτε ακριβώς. Χρησιμοποιεί αποκλειστική υλικά που παγκοσμίως είναι leaders, όπως Restylane, Juvederm, Belotero, ειδικά για την περιοχή του στόματος.

ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ

ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΦΥΣΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ;

Αν και η έρευνα μέσω ίντερνετ είναι χρήσιμη για επιμορφωτικούς σκοπούς, δε θα μπορέσετε ποτέ να την προσαρμόσετε στο δικό σας πρόσωπο. Κατά τη διάρκεια μίας συμβουλευτικής συνεδρίας στο ιατρείο της Δρ. Τζαμαντάκη, οι πληροφορίες που θα λάβετε, δε θα είναι τυπικές και γενικές αλλά θα αφορούν εσάς προσωπικά, το πρόσωπό σας και θα είναι στα δικά σας «μέτρα».

Δοκιμάστε τη νέα σας εικόνα

Οπτικοποιήστε τα αποτελέσματα που μπορείτε να επιτύχετε από τη διαδικασία προσομοιώσης με το σύστημα απεικόνισης VECTRA 3D.

Ξεκίνα Τώρα

ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΜΑΣ

Plasis Plastic Surgery

Καλέστε σήμερα 210 89 40 930

Συμφωνώ και αποδέχομαι τους όρους Πολιτικής & Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων*