ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΝΤΕΚΟΛΤΕ

Έχουμε συνηθίσει να επικεντρώνουμε το βλέμμα μας, μόνο στο πρόσωπο και ξεχνάμε πως οι περιοχές του λαιμού και του ντεκολτέ προδίδουν επίσης την ηλικία μας.

Στην Κλινική της Αριστείας ‘’Plasis’’, παρέχουμε όλη την γκάμα των αποδεδειγμένα, αποτελεσματικών θεραπειών, που μπορούν να ανατρέψουν τα αποτελέσματα του γήρατος στις συγκεκριμένες ευαίσθητες περιοχές του λαιμού και του ντεκολτέ. Διαφορετικά τεχνολογικά άριστα Laser, όπως το Fraxel και το M22 by Lumenis, μηχανήματα σύσφιξης όπως το Thermage και το Coccon RF multipolar technology, τεχνικές biostimulation της ανανέωσης του δέρματος, ενέσιμα Skin Boosters ή ακόμη Λιπογλυπτική με Nano FatGrafting και θεραπεία με Αυτόλογο πλάσμα είναι όλα στις υπηρεσίες σας. Με την εμπειρία της  η Δρ. Τζαμαντάκη, σας προτείνει  την καταλληλότερη θεραπεία, ώστε να επιτύχει το maximum αποτέλεσμα με το minimum ιστικό κόστος και χρόνο αποθεραπείας. Αποτελεσματικές θεραπείες που τα αποτελέσματα τους  διαρκούν μήνες ή και χρόνια. Στόχος είναι να διατηρηθεί όσο το δυνατόν σε καλύτερη δυνατή κατάσταση η ποιότητα του δέρματος και να μην αφήσουμε τις περιοχές αυτές να αλλοιωθούν από το γήρας, αλλά να τις συντηρούμε στην πλέον αξιοπρεπή τους κατάσταση. Μια συνεδρία ανά έτος πχ. είναι το σύνηθες πλάνο συντήρησης μετά τα 40 έτη.

Στην φαρέτρα μας λοιπόν, κατέχουμε το Know How και όλα τα εξελιγμένα όπλα για την επίτευξη του καλύτερου δυνατόν αποτελέσματος :

 • Skin Booster by Restylane
 • Profhilo/Gouri/Biostimulators
 • Secret Formula by Dr. Tzamantaki
 • Laser Resurfacing Fraxel Restore
 • Thermage CPT
 • Threads ειδικά για τον λαιμό Aptos, Menarini, Shilouette Lift Sculptra
 • IPL για φωτογήρανση M22 by Lumenis
 • Βοτουλινική Τοξίνη για το λεγόμενο Nefertiti Lift
 • Nano Fat Grafting
 • Vampire Lift
 • Αυτόλογο πλάσμα σε συνδυασμό με microneedling Dermapen/Stem Cells and Exosomes

Καθώς η επιστήμη της αναίμακτης Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής προχωράει ραγδαία το μόνο που είναι σίγουρο, είναι ότι οι συνδυαστικές θεραπείες δίνουν καλύτερο και πιο ολοκληρωμένο αποτέλεσμα. Για παράδειγμα, ένα ντεκολτέ έχει ρυτίδες, είναι σπασμένο με πολλές γεροντικές κηλίδες και ευρυαγγείες. Μια θεραπεία που θα φτιάξει τις ρυτίδες όπως η Secret Formula by Dr. Tzamantaki και θα αποκαταστήσει πλήρως τις ρυτίδες και την ελαστικότητα στην ποιότητα του δέρματος δεν θα μπορέσει από μόνη της να εξαφανίσει την φωτογήρανση. Συνδυάζεται επομένως, με Laser M22 ειδικό για τις γεροντικές κηλίδες και τις ευρυαγγείες και το αποτέλεσμα είναι σαφέστατα εξαιρετικό.

Οι Ιατροί Consultant ή η ίδια η Δρ. Τζαμαντάκη θα σχεδιάσουν ένα εξειδικευμένο πλάνο αποκλειστικά για τις δικές σας ανάγκες, χρησιμοποιώντας μη επεμβατικές ελάχιστα παρεμβατικές θεραπείες ή ακόμα και χειρουργικές επεμβάσεις εάν τις χρειάζεστε ώστε να σας δώσουν το μέγιστο αισθητικό αποτέλεσμα.

Στην Κλινική μας αντιλαμβανόμαστε απόλυτα πως ο κάθε ενδιαφερόμενος είναι μοναδικός και έχει ανάγκες αλλά και απαιτήσεις. Προσφέρουμε μόνο εξατομικευμένες θεραπευτικές λύσεις, προσηλωμένοι στην προσωπική φροντίδα για το κάθε άτομο ξεχωριστά.

Πόσο εύκολα θεραπεύεται ένας ήδη γερασμένος λαιμός ?

Δυστυχώς, τόσο τα μαλακά μόρια του λαιμού, αλλά και τα ιδιαίτερα ανατομικά χαρακτηριστικά του ντεκολτέ, δεν μας αφήνουν πολλές μη επεμβατικές επιλογές στην ουσιαστική αποκατάσταση τους. Σε αυτές τις θέσεις του λαιμού και του ντεκολτέ η Πρόληψη είναι εξαιρετικά σημαντική πριν ακόμα το δέρμα ρυτιδιάσει και γίνει ισχνό και γηρασμένο. Η επαναφορά του έπειτα, είναι ιδιαίτερα χρονοβόρα και απαιτητική και ουσιαστικά ποτέ δεν θα γίνει όπως θα γινόταν εάν οι σωστές αντιγηραντικές θεραπείες είχαν ξεκινήσει πριν η κατάσταση προχωρήσει σε επίπεδα γήρανσης.

Πόσες θεραπείες θα χρειαστώ ?

Ανάλογα το πρόβλημα και ανάλογα ποια διαδικασία θα επιλέξετε από τις προτεινόμενες. Για παράδειγμα ένα Vampire Lift συνδυασμένο με Microneedling απαιτεί τουλάχιστον 2 – 3 συνεδρίες για να επιτευχθεί ένα άριστο αποτέλεσμα. Από την άλλη, για τη θεραπεία Secret Formula By Dr. Tzamantaki απαιτείται μια συνεδρία που θα έχει διάρκεια 9 – 12 μήνες. Όλα σχετίζονται κυρίως με το προϋπάρχον πρόβλημα και ποιος είναι ο καλύτερος και γρηγορότερος τρόπος αποκατάστασης του.

Τα Thread βοηθούν στην ποιότητα του δέρματος ?

Υπάρχουν διαφορετικά ποιοτικώς Threads τα οποία λειτουργούν με διαφορετικό τρόπο και στοχεύουν για τη λύση διαφορετικών καταστάσεων. Η εταιρεία Aptos που είναι και η leader παγκοσμίως στο Thread Lift έχει τελευταίως αναπτύξει Νήματα Υαλουρονικού. Έτσι, ενώ εκμεταλλευόμαστε το ήπιο Lift που επιτυγχάνεται με την χρήση των Threads, ταυτόχρονα ενώ απορροφούνται από τον οργανισμό στο 9 μηνο αφήνουν καλά ενυδατωμένο τον ιστό που είχαν τοποθετηθεί. Η εταιρεία Shilouette εκτός του αρχικού σκελετού του νήματος που είναι από πολυγαλακτικό (ένα ισχυρό biostimulator) περιλαμβάνει έξτρα τριγωνικούς κώνους, οι οποίοι ενισχύουν την ανάρτηση και είναι φτιαγμένοι και αυτοί από πολυγαλακτικό – έτσι ώστε ο ιστός εκτός του Lift να αναγεννάτε ταυτόχρονα. Μεγάλη διαφορά με τα φθηνά κινεζικά και κορεάτικα νήματα τα οποία η ποιότητα κατασκευής τους τίποτα δεν έχει να κάνει με original brands. Ο λαιμός λοιπόν και το ντεκολτέ είναι θέσεις που βεβαίως και επιλεκτικά μπορούν να θεραπευτούν με τα κατάλληλα Threads έχοντας και το advantage του ήπιου Lift.

ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ

Δοκιμάστε τη νέα σας εικόνα

Οπτικοποιήστε τα αποτελέσματα που μπορείτε να επιτύχετε από τη διαδικασία προσομοιώσης με το σύστημα απεικόνισης VECTRA 3D.

Ξεκίνα Τώρα

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ

Plasis Plastic Surgery

Καλέστε σήμερα 210 89 40 930

  Συμφωνώ και αποδέχομαι τους όρους Πολιτικής & Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων*