Logo

Αυξητική Στήθους

Δρ. Τζαμαντάκη MD Ph D

100% Φυσικό Αποτέλεσμα & Αίσθηση.

Αυξητική Στήθους

Δρ. Τζαμαντάκη MD Ph D

100% Φυσικό Αποτέλεσμα & Αίσθηση.

 Dr. Tzamantaki's Signature τεχνική

Γραπτή εγγύηση των ενθεμάτων σιλικόνης FDA και CE Approved.

 Dr. Tzamantaki's Signature τεχνική

Δείτε 3D το αποτέλεσμα πριν την επέμβαση με Vectra XT

 Dr. Tzamantaki's Signature τεχνική

20 έτη εμπειρία με πληθώρα περιστατικών απολύτως ευχαριστημένα.

 Dr. Tzamantaki's Signature τεχνική

Dr. Tzamantaki's Signature τεχνική "S Curve" 100% Αρμονικό σχήμα.

Flash Recovery No Pain No Drain Technique

Flash Recovery No Pain No Drain Technique

Το στήθος και το ντεκολτέ είναι ισώς το πιό σημαντικό σημείο στην γυναικεία σιλουέτα.  Προσδίδει Θυληκότητα και χαρίζει την απόλυτη δύναμη στην σεξουαλική αυτοπεποίθηση. Πρέπει να είναι Αρμονικό με το υπόλοιπο σώμα, να χαρίζει καμπύλες στο στήθος και να προσδίδει τρισδιάστατα ένα  Απόλυτα Φυσικό Αποτέλεσμα ακόμη και χωρίς στηθόδεσμο. Για την Δρ. Τζαμαντάκη απαραίτητη προϋπόθεση είναι, το νέο σας στήθος  να μην φαίνεται “φτιαχτό” να φαίνεται σαν δώρο της μητέρας φύσης!

Το στήθος και το σώμα σας έχουν μοναδικές και εξατομικευμένες ανάγκες. Δεν πράτουμε ποτέ την Αισθητική Πλαστική Χειρουργική με passpartoute τεχνικές.  Επιλέγουμε μαζί και με την βοήθεια του ρομπότ Vectra XT αυτό που ζητάει η δική σας ανατομία. Η γιατρός μας και το εξειδικευμένο Team στις χειρουργικές επεμβάσεις στήθους, έχουν πολυετή εμπειρία και την απόλυτη ικανότητα ώστε να σας χαρίσουμε το στήθος  που πραγματικά έχετε ονειρευτεί!

Περισσότερα

Composite Breast Augmentation

Πετυχαίνουμε 100% Αρμονία με το υπόλοιπο σώμα όχι μόνο στο μέγεθος, στο σχήμα, στην αίσθηση του στήθους κατά την ψηλάφηση, αλλά και απόλυτη φυσικότητα κατά την κίνηση του σώματος!  Η Υβριδική Σύνθετη Αυξητική Στήθους είναι μία εξειδικευμένη χειρουργική τεχνική που συνδυάζει επανασχηματισμό του μεγέθους του στήθους με σιλικονούχα ενθέματα, με ταυτόχρονη Ανόρθωση στήθους  και επαναφορά του ντεκολτέ με λιπομεταφορά το λεγόμενο Butterfly Breast Augmentation.  Η συνολική εικόνα του στήθους με την  Υβριδική Σύνθετη Αυξητική Στήθους  ή Σύνθετη Μαστοπλαστική  χαρίζει ένα θηλυκό, σφριγηλό και φυσικά νεανικό μπούστο!

Περισσότερα
Composite Breast Augmentation

σχήμα και στην αίσθηση του στήθους.

“One Breast Feeling”

Απόλυτη φυσικότητα και κατά την κίνηση του σώματος!

 

Είμαι η ιδανική υποψήφια;

Η Αισθητική Πλαστική Χειρουργική είναι η χειρουργική της «τελειότητας». Κάθε λεπτομέρεια είναι ιδιαίτερα σημαντική τόσο για την σωστή διάγνωση αλλά και την περαιτέρω αντιμετώπιση. Εξισου σημαντική είναι κατά την περιεγχειρητική περίοδο, η απαιτούμενη φροντίδα και η άμεση αντιμετώπιση πιθανών επιπλοκών.  Θα γνωρίζετε εάν είστε η ιδανική υποψήφια για την επέμβαση Αυξητικής Στήθους μόνο μετά απο κλινική εξέταση απο τους Ειδικούς Ιατρούς μας. Στην Clinic of Excellence “Plasis” θα εξεταστείτε λεπτομερώς κλινικά και θα σας εξηγηθούν όλα τα πλεονεκτήματα και τα πιθανά μειονεκτήματα των διαφορετικών τεχνικών που αρμόζουν αποκλειστικά στο δικό σας στήθος και στην δική σας περίπτωση. Θα απαντηθούν όλες σας οι ερωτήσεις και θα διευκρινιστούν όλες οι απαιτούμενες λεπτομέρειες περιεγχειρητικά. Με τη χρήση του VECTRA XT έχουμε το μεγάλο avantage να σας προσφέρουμε την δυνατότητα να μπορείτε να δείτε το στήθος σας 3D πρίν την επέμβαση με όλες τις διαφορετικές προτεινόμενες τεχνικές. Απο εμάς θα λάβετε σαφή  απαντήση  και θα δείτε εικονικά τρισδιάστατα το στήθος των ονείρων σας πρίν το χειρουργείο.

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

  • Χρόνος επέμβασης : Περίπου 90 λεπτά
  • Διάρκεια αποτελέσματος : Για Πάντα
  • Αναισθησία : Γενική
  • Πόνος : Στη Flash Recovery Τεχνική δεν υπάρχει πόνος
  • Διάρκεια Αποθεραπείας : Επιστροφή στο σπίτι την επόμενη μέρα. Θα περιορίσετε τις κινήσεις για 4-5 ημέρες.
  • Αφαίρεση Ραμμάτων : 12η με 15η ημέρα
  • Πότε έχω το αποτέλεσμα : Αμέσως μετά το χειρουργείο

Δοκιμάστε τη νέα σας εικόνα

Δοκιμάστε τη νέα σας εικόνα

Οπτικοποιήστε τα αποτελέσματα που μπορείτε να επιτύχετε από τη διαδικασία προσομοιώσης με το σύστημα απεικόνισης VECTRA 3D.

Ξεκίνα Τώρα

Αρμονικό και Απόλυτα Φυσικό Αποτέλεσμα

Η Αισθητική Πλαστική Χειρουργική είναι η χειρουργική της «τελειότητας». Κάθε λεπτομέρεια είναι ιδιαίτερα σημαντική τόσο για την σωστή διάγνωση αλλά και για την περαιτέρω αντιμετώπιση και το τελικό Αισθητικό αποτέλεσμα.  Εξισου σημαντική είναι η απαιτούμενη προσοχή στην περιεγχειρητική περίοδο, με επισταμένη φροντίδα και άμεση αντιμετώπιση πιθανών επιπλοκών. Όλα γίνονται εύκολα και είναι ασφαλή, όταν πραγματοποιούνται όπως και όταν πρέπει. Στην Clinic of Excellence Plasis, διαθέτουμε τον απαιτούμενο χρόνο, για να εξεταστείτε λεπτομερώς κλινικά και να σας εξηγηθούν όλα τα πλεονεκτήματα και τα πιθανά μειονεκτήματα των διαφορετικών τεχνικών που αρμόζουν αποκλειστικά στο δικό σας στήθος. Με τη χρήση του Vectra XT που αποκλειστικά διαθέτει η Κλινική μας στην Ελλάδα, έχουμε το μεγάλο avantage να μπορείτε να δείτε το στήθος σας Τρισδιάστατα, πρίν την επέμβαση σας, με όλες τις διαφορετικές ενδεικνυόμενες  τεχνικές για την ανατομία σας.

Όλα κρίνονται στις λεπτομέρειες και αυτές είναι που τελικά μας δίνουν το τελικό άριστο αποτέλεσμα. Υπάρχουν πολλές και διαφορετικές τεχνικές αυξητικής στήθους, με άπειρους διαφορετικούς παράγοντες να βάζουν, ο καθένας,  το δικό του  “λιθαράκι” στο τελικό αποτέλεσμα.  Από όλα αυτά όμως, μόνο μια και μοναδική είναι η σύνθεση των επιλογών, ώστε να σας ικανοποιήσουμε πλήρως και η επέμβαση να στεφθεί με τον τίτλο  “Απόλυτα Επιτυχημένη”.

Δρ. Έλενα Τζαμαντάκη MD PhD

Δρ. Έλενα Τζαμαντάκη MD PhD

Ποιός ο λόγος να επιλέξετε εμάς?

 

Η Clinic of Excellence “Plasis”  ξεχωρίζει από την  έμπειρη ομάδα εξειδικευμένων Πλαστικών  Χειρουργών στις χειρουργικές επεμβάσεις στήθους, Χειρουργών Μαστού στις επεμβάσεις Μαστοπλαστικής και Αποκατάστασης μετά μαστεκτομής και γενικότερα στην πολυετή πείρα των χειρουργικών επανεπεμβάσεων Αισθητικών Πλαστικών επεμβάσεων στο στήθος. Είναι η πρώτη ομάδα Χειρουργών στην Ελλάδα που πραγματοποίησε το 2014 την ακρώς απαιτητική και πολύκροτη επέμβαση τύπου Angelina Jollie,  την Αποκαταστασή Μαστού μετά Μστεκτομή σε ένα Χειρουργείο.  “One stage Breast Reconstruction”  κατά την οποία η ασθενής υποβάλεται σε Υποδόρια μαστεκτομή και άμμεση αποκατάσταση του μεγέθους και του σχήματος του στήθους σε ένα χειρουργείο. Έχοντας ήδη ταλαιπωρηθεί με τον καρκίνο στο μαστό, αποφεύγει τις πολλαπλές επεμβάσεις αποκατάστασης σε δύο είτε πολλές φορές και σε τρία χειρουργεία, ανάλογα την περίπτωση. Είναι ιδιαίτερα ευχάριστο να μπορούμε να προσφέρουμε  την αποφυγή του τόσο ψυχοφθόρου θέματος, της μαστεκτομής και την ταλαιπωρία πολλαπλών επέμβάσεων  αποκατάστασης μετά μαστεκτομής ιδιαίτερα σε νεές γυναίκες.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Βεβαίως, η αυξητική στήθους δεν επηρεάζει καθόλου τον αδένα το μαστού και τη θηλή.

Φυσικά και μπορείτε να κάνετε όπως όσες γυναίκες δεν έχουν ενθέματα. Θα πρέπει να θυμάστε ότι η αυξητική στήθους δεν σας προφυλάσσει και δε σας διασφαλίζει ότι στο μέλλον δεν θα κάνετε καρκίνο του στήθους. Οι τακτικοί προληπτικοί έλεγχοι, ισχύουν όπως στον υπόλοιπο πληθυσμό και είναι το ίδιο σημαντικοί σαν να μη είχατε κάνει την επέμβαση.

Η Flash Recovery No Pain No Drain τεχνική διασφαλίζει ότι η μετεγχειρητική σας πορεία είναι γρήγορη και ανώδυνη. Εξάλλου η προσοχή μας είναι επισταμμένη καθόλη τη διάρκεια της αναρρώσης σας. Στόχος μας είναι να σας δώσουμε μια ευχάριστη και θετική εμπειρία, χαρίζοντας σας το τέλειο στήθος που ονειρευόσασταν

Ένας από τους λόγους που επιλέγουμε την ανατομική θέση της υπομάστιου τομής είναι ακριβώς αυτός. Όχι, η αίσθηση στις θηλές σας δεν επηρεάζεται καθόλου κατά την Αυξητική Στήθους μαζί μας.

Η επιλογή της υπομάστιου τομής πραγματοποιείται με τέτοιο τρόπο και τοποθετείται σε τέτοια θέση που ήδη την πρώτη βδομάδα είναι δυσδιόρατη. Συνήθως είναι λιγότερο από 3,5 εκ.

Γίνονται συγκεκριμένες μετρήσεις στο θώρακα, στο στήθος, στους ώμους, έτσι ώστε να δούμε, μέχρι ποιό μέγεθος ενθέματος δέχεται ο θώρακας σας. Εκτός των ανατομικών μετρήσεων, υπάρχουν πολλά διαφορετικά μεγέθη ενθεμάτων που τοποθετούνται κάτω από το στηθόδεσμο, έτσι ώστε να δείτε περίπου το βάρος, το μέγεθος, το profil, που θα έχετε μετά το χειρουργείο. Στην κλινική μας παρέχουμε την 3D Consultation Vectra XT η οποία στο στήθος είναι "ένα εργαλείο δουλείας". Μας δίνει τη δυνατότητα να δείτε τρισδιάστατα το στήθος και το θώρακα σας, με πολλές διαφορετικές επιλογές ενθεμάτων, με διαφορετικό σχήμα, ανατομικό ή στρογγυλό, διαφορετικά μεγέθη, διαφορετικά profil και διαφορετικό μέγεθος στη βάση τους. Έτσι βλέπετε τις επιλογές τρισδιάστατα στο σώμα σας και μπορείτε να καταλάβετε πως θα είστε μετά το χειρουργείο!

Είναι η πλέον ανατομική θέση προσπέλασης, αφήνοντας ανέπαφο χωρίς να τραυματίζει τον αδένα. Σε αντίθεση με την περιθηλαία τομή, που τραυματίζει τόσο τους γαλακτοφόρους πόρους όσο και τον αδένα αυτό καθεαυτό. Όσον αφορά τη μασχαλιαία προσπέλαση και από τον ομφαλό είναι τεχνικές που δημιουργούν διάφορες μετεγχειρητικές επιπλοκές. Είναι και ο κύριος λόγος που δεν επιλέγονται από Expert Πλαστικούς για την αυηξητική στήθους παγκοσμίως.

Τα ενθέματα που χρησιμοποιούμε, δίνουν γραπτή εγγύηση της άριστης ποιότητας τους και είναι FDA and CE Approved. Δεδομένου ότι μετά απο 15-20 χρόνια αλλάζουν οι ανατομικές συνθήκες του θώρακα καλό είναι να αλλαχθούν και η επέμβαση να συνδυαστεί ενδεχομένως και με ανόρθωση. στήθους. Το σίγουρο είναι ότι η ποιότητα της σιλικόνης και του περιβληματος είναι έτσι φτιαγμένα που δεν μπορούν να προκαλέσουν κάποιο πρόβλημα υγείας ακόμα και πολλά χρόνια μετά το χειρουργείο

Ο τρόπος της επέμβασης, η επιλογή της ποιότητας των ενθεμάτων και η επισταμμένη μετεγχειρητική παρακολούθηση εξαλείφουν την εξαιρετικά μικρή πιθανότητα που υπάρχει βάσει της διεθνούς βιβλιογραφίας που είναι 0,2%

Έχουν πραγματοποιηθεί χειρουργεία αυξητικής στήθους με σιλικονούχα ενθέματα σε πολλά εκατομμύρια γυναίκες ανά την υφήλιο τα τελευταία 40 χρόνια. Έχουν γίνει χιλιάδες κλινικές μελέτες οι οποίες αποδεικνύουν την ασφάλεια των ενθεμάτων όσον αφορά τον καρκίνο του μαστού. Πολλές φορές έχει τύχει και ο συστηματικός απεικονιστικός έλεγχος των ενθεμάτων έχει κάνει πρόωρη διάγνωση, με όλα τα οφέλη που αυτό συνεπάγεται για την ίαση. Δυστυχώς, η επέμβαση δεν διασφαλίζει, ούτε ακυρώνει την δυνατότητα ότι στο μέλλον δεν θα αναπτυχθεί ο καρκίνος του μαστού, όπως θα αναπτυσσόταν γονιδιακά ούτως ή άλλως.

Το φυσικά πλούσιο, θηλυκό γεμάτο και σφριγηλό στήθος είναι αυτό που θέλουν οι άνδρες. Σίγουρα δεν τους αρέσει να ακουμπάνε ένα ξένο σώμα, είτε να το βλέπουν. Είναι η αίσθηση και η όψη πραγματικά του φυσικού.στήθους. Η καλύτερη διαφήμιση για ένα φυσικό στήθος είναι, να μην μπορεί να καταλάβει εάν είναι χειρουργείο ή όχι?

Press

Plasis Press
Plasis Press
Plasis Press
Plasis Press
Plasis Press

Κλείστε το ραντεβού σας

Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας, το αργότερο μέχρι 2 εργάσιμων ημερών.