ΛΙΦΤΙΝΓΚ - MIRACLE LIFT

Η Signature επέμβαση της Dr. Τζαμαντάκη, περιλαμβάνει ένα μοναδικό εξατομικευμένο χειρουργικό πλάνο συνδυασμένο με 3D λιπογλυπτική, Fillers, Laser και όλα τα εξελιγμένα και αποτελεσματικά Ιατροτεχνολογικά επιτεύγματα της Αισθητικής Χειρουργικής.
Απολαύστε το Status της νεότερης φρέσκιας εικόνας, χωρίς τα ίχνη ενός χειρουργείου !

"Αφήστε τους ν' αναρωτιούνται"

Miracle Face Lift

Υπάρχει το τέλειο Lifting?  Πως μπορεί να επιτευχθεί?  Ποιές είναι οι προϋποθέσεις? 

Είναι η πιο  εξεζητημένη και ταυτόχρονα περιζήτητα επέμβαση στο πρόσωπο.  Οφείλει να χαρίσει, καθολικά μία φρέσκια και ανανεωμένη  εικόνα,  χωρίς αλλοίωση των χαρακτηριστικών του προσώπου, ή να φανερώνει οποιαδήποτε αλλοίωση ή υπόνοια  ενός χειρουργείου.  Με ένα λίφτινγκ επανακτάται η αυτοπεποίθηση και η δύναμη της φυσικά φρέσκιας εικόνας στην νεότερη ηλικία. Οι ισορροπίες στις  αισθητικές επεμβάσεις είναι εξαιρετικά λεπτές και για αυτό, η επιλογή του/της  Πλαστικού,  είναι και η πιο καθοριστική επιλογή σας για το τελικό αισθητικό αποτέλεσμα.

Η εμπειρία, οι γνώσεις, η διορατικότητα και οι ικανότητες στην Αισθητική Πλαστική Χειρουργική όταν συνευρίσκονται με την καλλιτεχνική δημιουργία της τέχνης της Γλυπτικής, μπορούν να πετύχουν  το “Εξαιρετικό” , το “Θαυμάσιο”.  Εμπιστευτείτε την εικόνα σας, την ψυχική σας υγεία, απoκλειστικά σε expert hands!

Προϋποθέσεις για το τέλειο  Λίφτινγκ.

Η ασφάλεια για μη παραμόρφωση ή την αλλοίωση των χαρακτηριστικών του προσώπου από την μια, αλλά και η ασφάλεια ενός φυσικού, αισθητικού αποτελέσματος από την άλλη, είναι μια καλλιτεχνική δημιουργία, υλοποιήσιμη μόνο υπό προϋποθέσεις. Εμπειρία, γνώσεις, χειρουργικές ικανότητες, διορατικότητα, εξελιγμένες τεχνικές όπως η 3D Λιπογλυπτική με αυτόλογο λίπος, (κλινικά παγκοσμίως πλέον θεωρείται το απόλυτο “ελιξίριο της νιότης” και η ουσιαστική αντιμετώπιση στην γήρανση).  Διαφορετικά προηγμένα ιατροτεχνολογικά μηχανήματα, Laser, εξελιγμένα ενέσιμα, biostimulators, όλες αυτές είναι επιμέρους τεχνικές λεπτομέρειες, όλες στην φαρέτρα μας, καθοριστικές όμως  για να μπορεί να επιτευχθεί το «θαύμα»! Η εξατομικευμένη χειρουργική και η μη επεμβατική επιλογή των απαραίτητων διαφορετικά συνδυασμένων και έντεχνα προσαρμοσμένων, στην συγκεκριμένη ανατομία του κάθε προσώπου διαφορετικά, είναι και αυτός ένας άλλος  σημαντικός παράγοντας στο Miracle Face Lift. Όπως λέει και η λέξη πρέπει να δώσει ένα θαυμάσιο μη ανιχνεύσιμο αποτέλεσμα.

Η Αισθητική Πλαστική  Χειρουργική του σήμερα, ακριβώς αυτό μας προσφέρει. Τα παραδείγματα πολλά στους αστέρες του Hollywood, σε δημόσια πρόσωπα σε όλη την υφήλιο. Αξιοπρεπή εικόνα στο να μεγαλώνουμε, χωρίς να αφήνουμε τα σημάδια του χρόνου ν’ αλλοιώνουν την εμφάνιση του προσώπου μας σε επίπεδα αντιαισθητικά. Από την άλλη, η εξαιρετική επέμβαση, δεν μπορεί να αφήνει σημάδια! Ούτε αλλοίωση! Ούτε παραμόρφωση! Αυτά κλινικά χαρακτηρίζονται όλα ως  Mal Practice.

Η δύναμη της φυσικής, φρέσκιας εικόνας με επαναφορά σε μια πρότερη νεανική εμφάνιση, χωρίς βαθιές πτυχές, χωρίς ρυτίδες και αλλοίωση των χαρακτηριστικών από την χαλάρωση και την πτώση, αυξάνει την αυτοπεποίθηση και δίνει ακαταμάχητο πλεονεκτήμα στο κοινωνικό status, το οποίο αντιδρά ανάλογα!

Τι είναι το Miracle Lift?

Δεν είναι εύκολο να περιγράψει κανείς πώς επιτυγχάνεται η πιο περιζήτητη και ταυτόχρονα πιο απαιτητική ανανέωση ενός προσώπου με φυσικό αποτέλεσμα!

H Signature επέμβαση της Δρ. Τζαμαντάκη.  Αξιαγάπητη από όσους επιθυμούν μία απόλυτα διακριτική και αξιοπρεπή εμφάνιση χωρίς ίχνη ενός χειρουργείου. Σίγουρα δεν είναι μια συγκεκριμένη τεχνική. Είναι η κατάλληλη επιλογή διαφορετικών χειρουργικών επεμβάσεων, ελάχιστα παρεμβατικών διαδικασιών και μη επεμβατικών τεχνικών, όπου με το λιγότερο χρόνο ανάρρωσης, το ελάχιστο ιστικό κόστος, παράγονται τα καλύτερα δυνατόν αρμονικά και φυσικά αποτελέσματα, σε κάθε πρόσωπο και ανατομία ξεχωριστά. Όλες οι ικανότητες, οι γνώσεις, η εμπειρία, η κατοχή άριστου προηγμένου τεχνολογικού εξοπλισμού, υλικών και εργαλείων, είναι όλα στην φαρέτρα του καλού Πλαστικού Χειρουργού που θα ξεχωρίσει “εκ του αποτελέσματος” του από τον άλλον Πλαστικό Χειρουργό που θα δημιουργήσει με τις ίδιες γνώσεις, ικανότητες και εξοπλισμό ένα πραγματικά ακαταμάχητα υπέροχο αποτέλεσμα! Πρέπει να μιλάμε ανοιχτά στην Αισθητική Χειρουργική για τις καλλιτεχνικές ικανότητες του Πλαστικού. Είναι αυτές που στο τέλος κάνουν και την απόλυτη διαφορά. Δεν μαθαίνεται, δεν διαβάζεται, δεν χρειάζεται διαφήμιση, ούτε έχει ανάγκη από πλαστούς  followers.

Η Δρ. Τζαμαντάκη, με την πολυετή εμπειρία της, έχει αναπτύξει την συγκεκριμένη τεχνική του Miracle Lift, όπως το ονομάζει, εξελίσσοντας την πλαστική χειρουργική του προσώπου σε μια καινούργια διάσταση. ‘Οπως ένας γλύπτης αφαιρεί χρόνια στρες, έκθεσης και φθοράς, έτσι και το Miracle Lift, επαναφέρει μια πιο φρέσκια και ανανεωμένη εικόνας του ευατού σας. Το αποτέλεσμα πρέπει να είναι διακριτικό και μη ανιχνεύσιμο, κανείς δεν θα πρέπει να μπορεί να υποπτευθεί ότι αυτό το αποτέλεσμα προέρχεται από τα χέρια του πλαστικού, θα μπορεί μόνο να αναρωτηθεί! Η επιτυχία μίας επέμβασης στο πρόσωπο κρίνεται και κατακρίνεται απο όλους και αυτή είναι και η δυσκολία στις επεμβάσεις προσώπου! Είναι απολύτως επιτυχημένη όταν η ανανέωση είναι τέτοια που γίνεται “κτήμα ” σας χωρίς να πρέπει να απολογείστε ή να πρέπει να τραβάτε τα βλέμματα από το αφύσικο αποτέλεσμα!

Με την εξειδίκευση και την πολυετή εμπειρία που διαθέτει η Δρ. Τζαμαντάκη, έντεχνα, μειώνει την περίσσεια του δέρματος και αναρτά τον πεσμένο ιστό ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε ιδιαίτερης ανατομίας. Διατηρεί το περίγραμμα του προσώπου, αποφεύγοντας μια αφύσικη εικόνα, το “φαινόμενο της μάσκας” όπως είναι ευρέως γνωστό, ενώ μειώνει τις ουλές, έτσι ώστε να είναι σχεδόν αόρατες. Με το Scarless lift και το Fat Graft, όχι μόνο βελτιώνει την 3εικόνα του προσώπου, αλλά παράλληλα δίνει ένα ακαταμάχητα φυσικό αποτέλεσμα. Η φυσικότητα του αποτελέσματος στις επεμβάσεις του προσώπου είναι το Α και το Ω για την Ιατρό μας. Προσφέρει «Ένα καλά κρυμμένο μυστικό» και γι’ αυτό και είναι ευρέως γνωστή.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟ MIRACLE FACE LIFT

Ενώ η Δρ. Τζαμαντάκη θα καθορίσει τελικά αν η μέθοδος της, για το “Miracle Face Lift” είναι η κατάλληλη επέμβαση για εσάς, μπορείτε να δείτε παρακάτω κάποιες από τις  ενδείξεις :

  • Χαλάρωση στο κάτω τμήμα του προσώπου
  • Κουρασμένη όψη με πτώση των φρυδιών και του μετώπου
  • Κουρασμένα μάτια και βλέμμα
  • Ενόχληση από την χαλάρωση στις παρειές (κυρίως στο σκύψιμο)
  • Βαθιές πτυχές στις ρινοπαρειακές αύλακες, θλιμμένη όψη
  • Συσσώρευση λίπους στην υπογνάθιο περιοχή
  • Αλλοίωση του περιγράμματος της κάτω γνάθου
  • Συνδυασμός πολλών από τα παραπάνω

Τα στάδια που χρειάζονται για το συγκεκριμένο χειρουργείο είναι προσαρμοσμένα στο δικό σας πρόσωπο. Δεν υπάρχουν “passepartout” τεχνικές. Φροντίζει έτσι ώστε οι ουλές από τη χειρουργική επέμβαση να είναι όσο το δυνατόν μικρότερες και καλά κρυμμένες, ενώ οι ελάχιστα επεμβατικές και οι μη επεμβατικές διαδικασίες που χρησιμοποιούνται σ’ ένα Λιφτινγκ συνεπικουρούν στην απόλυτη 3D φυσικότητα του αποτελέσματος.

Γιατί να προβώ στην διαδικασία του Miracle Lift?

Δίνει ένα εγγυημένο φυσικό αποτέλεσμα και ταυτόχρονα προβλέψιμο το οποίο  είναι το περιζήτητο στις επεμβάσεις του προσώπου! Η μείωση των σημείων γήρανσης,  με την γιατρό μας, διασφαλίζει το φυσικό αποτέλεσμα, την γρήγορη ανάρρωση, χωρίς τον κίνδυνο μιας μόνιμης παραμόρφωσης ή οποιασδήποτε άλλης αλλοίωσης των χαρακτηριστικών!

Στα expert hands της Δρ. Τζαμαντάκη, το Λιφτινγκ είναι μια απολύτως προβλέψιμη χειρουργική διαδικασία, με ελάχιστες και καλά κρυμμένες τομές προσφέροντας το αποτέλεσμα μιας ολιστικής 3D φυσικής ανανέωσης. Η Ιατρός μάς εξηγεί ότι η εξατομικευμένη διαδικασία του Miracle Face Lift, διακρίνεται από τα μοναδικά χαρακτηριστικά του.

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ MIRACLE LIFT

Κατά την διάρκεια της  εξέταση σας με την Ιατρό μας, θα γνωρίσετε το χειρουργικό πλάνο και τα χρονικά στάδια που απαιτεί η διαδικασία για το δικό σας πρόσωπο. Η ανάλυση της ανατομίας σας είναι κεφαλαιώδους σημασίας όπως επίσης σημαντική είναι και η προσωπικότητα σας. Θα πρέπει οι επιδιώξεις και οι επιθυμίες σας να συμβαδίζουν με αυτό που η Ιατρός θεωρεί φυσικό αποτέλεσμα και μπορούν να υλοποιηθούν. Η Ιατρός μας έχει μια ιδιαίτερη καλλιτεχνική φιλοσοφία.

Η εμπειρία και η επιδεξιότητα, σε συνδυασμό με την αισθητική ματιά και τη διορατικότητα της, καθιστούν σαφές ότι δεν είναι όλοι οι ενδιαφερόμενοι κατάλληλοι υποψήφιοι για μια χειρουργική επέμβαση Λίφτινγκ στο πρόσωπο. Από αυτό συμπεραίνεται, ότι πολλές φορές  λέει «ΟΧΙ». Δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί σε όλους όσους δεν έχουν ρεαλιστικές προσδοκίες είτε η προσωπικότητα τους δεν μπορεί να το αποδεχθεί.

Εάν η Ιατρός μας δεχθεί να σας κάνει ένα Miracle Λιφτινγκ, θα πρέπει να περιμένετε το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα.

Τι πρέπει να προσέξω πριν επιλέξω Πλαστικό?

Το πρόσωπο σας είναι μοναδικό και πρέπει να το εμπιστευτείτε όχι μόνα σε καλό Πλαστικό αλλά στον καλύτερο δυνατόν που δίνει αποδεδειγμένα Άριστα Αισθητικά Αποτελέσματα.

Δεν πρέπει να ξεγελιέστε από διαφημιστικά tricks ή PRίστες που επί πληρωμή διαφημίζουν έμμεσα ένα Πλαστικό!  Πολλές εκπτωτικές τιμές ή δωρεάν επίσκεψη θα πρέπει να σας βάζουν σε ερωτηματικά! Δεν πιστεύετε φυσικά ότι κάποιος θα σας κάνει έκπτωση γιατί είναι Black Friday ή Χριστούγεννα! Θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και να μην αναγάγετε μια τόσο σημαντική επέμβαση που είναι ένα λίφτινγκ προσώπου, όπως θα κάνατε ενδεχομένως σε υπηρεσία κομμωτηρίου ή όταν αγοράζετε ρούχα?!

Ιδανικά θα πρέπει να έχετε δει live δουλειά του ή τουλάχιστον να σας έχει συστήσει άτομο που τον / την γνωρίζει, είτε, έχει υποστεί ο ίδιος την ίδια διαδικασία του Λίφτινγκ. Θα πρέπει κατά την εξέταση σας να μπορείτε να δείτε δείγματα δουλείας, από πραγματικές φωτογραφίες και όχι πλαστές με fotoshop! Επίσης, είναι ο άνθρωπος που θα σας ανανεώσει το πρόσωπο, αν μη τι άλλο, πρέπει να σας είναι συμπαθής και να καταλάβετε την ειλικρίνεια και την εμπειρία του. Να διαισθανθείτε ότι θα απολαύσετε το καλύτερο δυνατόν για τον εαυτό σας μέσα από την εμπειρία του χειρουργείου μαζί του. Η ιδιαιτερότητα του Lifting είναι ακριβώς αυτή, καθώς οι ισορροπίες είναι εξαιρετικά λεπτές και η δημιουργία ενός Αρίστου Αισθητικού Αποτελέσματος απαιτεί μοναδική μαεστρία.

Ποιά η  διαφορά με ένα αποτυχημένο λίφτινγκ με ενέσιμα?

     Στις μέρες μας δυστυχώς η παραμόρφωση της εικόνας μέσω Instagram και γενικότερα των social media έχει αλλάξει την εικόνα στις νεότερες γενιές και κυρίως στην Gen Z. Η μόδα των ενέσιμων με γιατρούς άλλων ειδικοτήτων, οδοντιάτρους, διάφορους injectors, ή άλλους που παραποιούνται ότι είναι γιατροί (συνήθως λένε ότι είναι Πλαστικοί Χειρουργοί, Έλληνες ναι μεν αλλά στο εξωτερικό δε) έχει καταντήσει μια κοινωνική μάστιγα. Στο βωμό του εύκολου χρήματος σας εθίζουν στη ματαιοδοξία, ότι θα σας κάνουν με λίγα χρήματα νεότερους, είτε θα σας φτιάξουν τα χείλη (Russian Lips), τα ζυγωματικά ή την χαλάρωση στο κάτω μέρος του προσώπου κλπ.

     Μακάρι να υπήρχε αστυνόμευση στα αισθητικά όρια που κάποιος μπορεί να φτάσει, πότε ξεκινάει η αλλοίωση των χαρακτηριστικών και πότε φτάνει στην παραμόρφωση.! Δυστυχώς, πολλά είναι τα παραδείγματα, Οverdone, Οverfilled, Pillow Faces με παραγεμισμένα ζυγωματικά (σαν μπάλες) που δεν μπορούν να γελάσουν γιατί ο όγκος του υλικού φεύγει προς τα πάνω και προς τα έξω κατά το γέλιο, προσομοιάζοντας σαν Aliens. Αλλοιωμένα χείλη με αφύσικους όγκους που παραμορφώνουν όλο το πρόσωπο, παραγεμισμένες και ανελαστικές ρινοπαρειακές αύλακες και το φαινόμενο των πρησμένων ματιών κυρίως στο έσω τμήμα του κάτω βλεφάρου, που αλλοιώνει όλο το κέντρο του προσώπου. Το επίσης καταστροφικό για τις ισορροπίες του προσώπου οι γωνίες στην κάτω γνάθο, αντι να διατηρούμε το V Τρίγωνο της νίοτης αλλάζουν τα χαρακτηριστικα τετραγωνοποιώντας το πρόσωπο  σαν να είναι το κάτω μέρος  “Καταμαράν”! (για να μην φαίνεται υποτιθέται η χαλάρωση!)  Όλα αυτά και πολλά άλλα Mal Practiceπου κάποιος νομίζει ότι μια φυσική ανανέωση, χωρίς ρυτίδες μπορεί να τη βρει εύκολα και για πολύ λίγα ευρώ! Μη έχοντας διαφυγή κάποιος νοήμων και καλώς σκεπτόμενος όχι μόνο δεν κάνει τίποτα για να μην γεράσει αλλά απεναντίας έχει απόλυτη αποστροφή καθώς φοβάται να μην παραμορφωθεί!!! Άραγε δεν είναι καλύτερο να αφήσει κάποιος την αλλοίωση της φύσης και της βαρύτητας να δράσει φυσικά στην όψη του από το να πάει να παραμορφωθεί σε ειδήμονες και experts injectors ??? Αυτοί νιάζονται μονάχα για τα λίγα χρήματα που θα σας αποσπάσουν.

     Η σωστή ενημέρωση σας είναι κεφαλαιώδους σημασίας ώστε συνειδητά να επιλέξετε σε ποια «χέρια» θα αφήσετε το πρόσωπο σας και κατά συνέπεια την κοινωνική σας υπόσταση. Το μοναδικό  πραγματικό μας όπλο κατά αυτής της μάστιγας  με τα ενέσιμά και τις επεμβάσεις απο μη εξειδικευμένους Πλαστικούς Χειρουργούς είναι η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ.  Ο Doctor Google όπως λέμε την αναζήτηση μέσω Internet γενικά, ναι μεν σας ενημερώνει όμως δε μπορεί να σας προφυλάξει. Οι παγίδες είναι πάρα πολλές, το πρόσωπο σας όμως και η ψυχική σας Υγεία, είναι μοναδικά! 

Γιατί να επιλέξετε εμάς?

Η εγγύηση ότι τα χαρακτηριστικά σας θα παραμείνουν αναλλοίωτα, ότι δεν θα υπάρχουν εμφανείς τομές ή οποιαδήποτε πιθανότητα να συμβεί κάτι, αναπάντεχο και  μη αναστρέψιμο, είναι ο κύριος λόγος που η Δρ. Τζαμαντάκη είναι φημισμένη Πλαστικός Χειρουργός στην Ελλάδα.

Ειλικρίνεια  και εμπιστοσύνη είναι αυτό που λένε οι ασθενείς της για την γιατρό μας.  Η διαφήμιση της είναι αποκλειστικά τα αποτελέσματα της δουλειάς της. Η Αισθητική Πλαστική Χειρουργική είναι εκτός της Επιστήμης της Πλαστικής Χειρουργικής και  καλλιτεχνική δημιουργία στα χέρια του Πλαστικού!  Είναι μια  δημιουργία ενός Άριστα εκτελεσμένου Λίφτινγκ από έναν έμπειρο και εξειδικευμένο Πλαστικό Χειρουργό, που με ιδιαίτερες ικανότητες εκτελεί ένα χειρουργείο στο πρόσωπο. Όλοι κρινόμαστε μόνο εκ του αποτελέσματος. Ούτε διαφήμιση ούτε πληρωμένοι PRίστες  και επώνυμοι, μπορούν να δώσουν την «Μαγεία». Η ικανότητα της  δημιουργίας του Άριστου, κρίνεται από όλους και φαίνεται προς όλους.

Η φυσική και αξιοπρεπή εικόνα που δίνει μια άριστη χειρουργική, ή λιγότερο επεμβατική διαδικασία ανανέωσης στο πρόσωπο πρέπει να είναι ένα φυσικό δώρο, που κανείς να μην μπορεί να ανιχνεύσει!!!

Αφήστε τους να μαντέψουν!!! Από την  Δρ. Έλενα Τζαμαντάκη.

 

Clinic Of Excellence Plasis
Η Φιλοσοφία μας

Δοκιμάστε τη νέα σας εικόνα

Οπτικοποιήστε τα αποτελέσματα που μπορείτε να επιτύχετε από τη διαδικασία προσομοιώσης με το σύστημα απεικόνισης VECTRA 3D.

Ξεκίνα Τώρα

Before & After

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ

Plasis Plastic Surgery

Καλέστε σήμερα 210 89 40 930

    Συμφωνώ και αποδέχομαι τους όρους Πολιτικής & Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων*