ΤΙ “ΔΕΝ” ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΥΞΗΤΙΚΗ ΧΕΙΛΙΩΝ

Ο ανασχηματισμός/αυξητική  χειλιών είναι μια εξαιρετικά δημοφιλής θεραπεία, αλλά μπορεί να μην οδηγήσει στα αποτελέσματα που είχατε ονειρευτεί. Δεν είναι λίγες οι φορές που βλέπουμε γυναίκες παραμορφωμένες λόγω κακής εφαρμογής υλικών ή κακής επιλογής ιατρού. Δεν λείπουν βέβαια και οι φορές που η εφαρμογή δεν έχει πραγματοποιηθεί από έναν εξειδικευμένο ιατρό  στην αισθητική προσώπου, αλλά από ανεύθυνους-ανειδίκευτους και πολλές φορές ούτε καν ιατρούς αλλά απλώς επιχειρηματίες.

Η Δρ. Τζαμαντάκη με 15ετή εξαιρετική παρουσία στον χώρο της Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής σας δίνει συμβουλές για να διατηρήσετε τα αποτελέσματα των ενέσιμων στα χείλη σας, αλλά και να απολαύσετε το αποτέλεσμα με αρμονικό και καλαίσθητο τρόπο.

Η πιο σημαντική συμβουλή της ιατρού είναι κατ’ αρχάς η επιλογή μιας κλινικής πιστοποιημένης και πλαισιωμένης αποκλειστικά από εξειδικευμένο ιατρό, με αποδεδειγμένο ιστορικό αριστείας και όχι οποιονδήποτε σας προσφέρει χαμηλή τιμή ή σας εξυπηρετεί η απόσταση του χώρου του.  Η επιλογή του εξειδικευμένου ιατρού είναι το Α και το Ω σε ό,τι κάνετε.

  • Παντρεύεστε?
  • Θέλετε να φύγετε διακοπές?
  • Θα παρευρεθείτε σε ένα εξαιρετικό γεγονός?
  • Επιθυμείτε χείλη ζουμερά αλλά πάνω από όλα φυσικά?

Το κίνητρο για fillers στα χείλη μπορεί να είναι ένα από τα παραπάνω αλλά βασικό είναι, να το προγραμματίσετε αρκετές ημέρες πριν το γεγονός. Αυτό θα σας δώσει τον χρόνο να αφήσετε τα χείλη να επανέλθουν φυσικά,  χωρίς πίεση  και χωρίς πρόσθετο άγχος από την πλευρά σας.

Πέντε πράγματα που δεν πρέπει να κάνετε μετά τα lip fillers.

Με τις ακόλουθες συμβουλές, οι πιθανότητες να υπάρξουν προβλήματα μετά τη θεραπεία μειώνονται δραστικά, με την προϋπόθεση ότι ο/η ιατρός που έχετε επιλέξει θα βρίσκεται σε άμεση επικοινωνία μαζί σας για τυχόν ερωτήσεις ή ανησυχίες. Εάν πονάτε ή αισθάνεστε δυσφορία, ζητήστε την συμβουλή του. Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι πλέον υπάρχουν διαθέσιμες θεραπείες για τη διάλυση των ενέσιμων αυξητικών fillers, στην περίπτωση που τα αποτελέσματα δεν είναι τα αναμενόμενα. Δεν είναι όμως σωστό να εφαρμόζονται κακής ή ακατάλληλης ποιότητας υλικά στα χείλη και μετά να πρέπει να αφαιρεθούν (!). Να θυμάστε ότι τα χείλη δεν θα επιστρέψουν ποτέ στην κατάσταση που ήταν πριν μια κακή ενέσιμη θεραπεία.

1. Αποφύγετε τις υψηλές θερμοκρασίες για τουλάχιστον 24 ώρες. Εν μέσω καλοκαιρινού καύσωνα, αποφύγετε να περάσετε τη μέρα σας έξω.

2. Αποφύγετε την  έντονη άσκηση για τουλάχιστον μια μέρα αλλά μπορείτε να γυμναστείτε ήπια την ίδια ημέρα. Τα fillers δεν είναι μια θεραπεία που απαιτούν περίοδο ανάρρωσης αλλά για μια μέρα, χαλαρώστε έτσι ώστε να είναι μέρα ξεκούρασης στο πρόγραμμα σας.

3. Μην αγνοήσετε τις διατροφικές συμβουλές. Αποφύγετε αλκοόλ και αλμυρές τροφές γενικότερα.

4. Μην αγγίζετε τα χείλη σας, μην τα δαγκώνετε και αποφύγετε για 12 ώρες τα ρουφηχτά φιλάκια!!!

5. Μην εφαρμόζετε μακιγιάζ στα χείλη για τουλάχιστον 2 ώρες. Μπορείτε να βάλετε κραγιόν σε 6-8 ώρες.

Σε περίπτωση έντονου πόνου ή έντονου οιδήματος μην αγνοήσετε τα σημάδια. Επικοινωνήστε άμεσα με τον/την  ιατρό σας και ακολουθήστε τις οδηγίες του/της. 

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ

Plasis Plastic Surgery

Καλέστε σήμερα 210 89 40 930

    Συμφωνώ και αποδέχομαι τους όρους Πολιτικής & Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων*