ΛΑΜΠΕΡΟ ΔΕΡΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΩΝ ΕΟΡΤΩΝ?

Top secret!!!

Η μυστική συνταγή της Δρ. Έλενας Τζαμαντάκη που αλλάζει την ποιότητα του δέρματος αυξάνοντας την ελαστικότητα είναι μια θεραπεία βιοανάπλασης που επαναφέρει το γηρασμένο δέρμα   στην νεανικότερη του κατάσταση.

Αν θέλετε να αναζωογονήσετε το θαμπό και άτονο δέρμα σας, να διορθώσετε τις ατέλειες του,  να μειώσετε τις λεπτές ρυτίδες και να επαναφέρετε την ελαστικότητα του, τότε είστε έτοιμες για την μυστική συνταγή!

Είναι μια θεραπεία, η οποία έχει εξελιχθεί από την ιατρό μετά από χρόνια εμπειρίας και εφαρμογής σε χιλιάδες περιστατικά. Η ιατρός εξετάζει τρισδιάστατα το δέρμα σας και προσαρμόζει τη φόρμουλα ανάλογα με τις ανάγκες σας αλλά και την διαδικασία γήρανσης του προσώπου σας. Πρόκειται για μια ανώδυνη θεραπεία ενίσχυσης της ποιότητας και της εν τω βάθει υγρασίας του δέρματος, χωρίς χρόνο αποθεραπείας, η οποία είναι συμβατή με όλους τους τύπους δέρματος, όλες τις ηλικίες  και μπορεί να εφαρμοστεί σε όλο το πρόσωπο, τις ρυτίδες του μετώπου, του λαιμού, στις κάθετες ρυτίδες του ντεκολτέ, σε ουλές ακμής, στις ρυτίδες καπνιστού στο άνω χείλος, στο πόδι της χήνας στα μάτια, στα γόνατα, τους αγκώνες και στην ραχιαία επιφάνεια των χεριών.

Το αποτέλεσμα είναι άμεσα ορατό και από την επόμενη  κιόλας μέρα, το δέρμα γίνεται περισσότερο σφριγηλό, λείο, λαμπερό, και απαλό. Είναι μια ουσιαστική αναζωογόνηση με κλινικό αποτέλεσμα που διαρκεί τουλάχιστον για ένα ολόκληρο χρόνο.

Η μυστική φόρμουλα εφαρμόζεται στην περιοχή όπου το δέρμα έχει ανάγκη από βαθιά ενυδάτωση και λάμψη. Το μόνο που μας αποαλύπτει η ιατρός είναι η βάση της συνταγής της που δεν είναι άλλο από το Skin Booster της Restylane ή το Skin Biostimulator Profhilo. Όλα τα άλλα είναι μυστικά και με αυτά ετοιμάζει μια εξατομικευμένη θεραπεία με σεβασμό στις ιδιαίτερες ανάγκες  του δέρματος σας αλλά και τους διαφορετικούς στόχους σας. Η δυνατότητες επαναφοράς ενός γηρασμένου δέρματος σε νεότερο, στα χέρια της είναι εξαιρετικές. Η πολυετής εμπειρία κατατάσσει την secret formula, της Δρ. Τζαμαντάκη σε ένα θαυμάσιο αντιγηραντικο ελιξίριο.

Η μοναδική λάμψη στο δέρμα δεν είναι απλά θέμα τύχης, αλλά αποτέλεσμα επιστημονικής κατάρτισης και γνώσης.

Οι δυνατότητες επαναφοράς ενός γηρασμένου δέρματος σε νεότερο, στα χέρια της είναι πραγματικά εξαιρετικές. Η πολυετής εμπειρία κατατάσσει την secret formula της Δρ. Τζαμαντάκη σε ένα θαυμάσιο αντιγηραντικό ελιξίριο.

Το δέρμα σας θα το έχετε για πάντα. Φερθείτε του έξυπνα!

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ

Plasis Plastic Surgery

Καλέστε σήμερα 210 89 40 930

    Συμφωνώ και αποδέχομαι τους όρους Πολιτικής & Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων*