ΒΛΕΦΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

Ανανεώνει το βλέμμα και χαρίζει φρέσκια, φυσική εικόνα!

Η σύγχρονη 3D τεχνική βλεφαροπλαστική δίνει οριστική λύση στα πεσμένα βλέφαρα, στους μαύρους κύκλους και στις σακούλες των ματιών, η οποία δεν αφορά μόνο την αφαίρεση της περίσσειας του δέρματος και του λίπους των άνω και κάτω βλεφάρων.  Είναι η 3D αποκατάσταση της περιοφθάλμιας περιοχής και στους 3 άξονες, πλάθοντας την ανατομία σε νεανικότερη κατάσταση. Μια άριστη επέμβαση αισθητικής χειρουργικής είναι αυτή που χαρίζει ένα τέλειο, αισθητικό αποτέλεσμα χωρίς κανένα απολύτως σημάδι αγγίγματος! Η Δρ. Τζαμαντάκη  έχει αποκτήσει με τα χρόνια την φήμη για τα φυσικά αποτελέσματα στις βλεφαροπλαστικές της, για την εξαιρετικά γρήγορη και ομαλή ανάρρωση των ασθενών της, και για την μετεγχειρητική επιμέλεια και φροντίδα τους, προσωπικά από την ίδια. Όλα γίνονται με στόχο το τέλειο αισθητικό αποτέλεσμα σε ένα ελεγχόμενο περιβάλλον απολαμβάνοντας την απόλυτη θετική εμπειρία μιας επιτυχημένης επέμβασης.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΒΛΕΦΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ?

Στην Clinic Of ExcellencePlasis η Ιατρός μας χρησιμοποιεί το λεγόμενο Plasma Blade, νυστέρι-Plasma, κατά την κλασική άνω και κάτω βλεφαροπλαστική. Είναι μια τεχνολογία στο νυστέρι, το οποίο καθώς κόβει, καυτηριάζει τα αγγεία ταυτόχρονα. Αυτό προσδίδει τεράστιο πλεονέκτημα στην μετεγχειρητική πορεία καθώς ελαχιστοποιεί τις μελανιές, το πρήξιμο και τον χρόνο επούλωσης.

Είναι αλήθεια ότι η βλεφαροπλαστική αντιμετωπίζει τα πεσμένα βλέφαρα, τις σακούλες, τις ρυτίδες των βλεφάρων, την πτώση των κανθών, όμως δεν είναι πάντα η λύση για ένα φυσικό αποτέλεσμα! Ούτε είναι πανάκεια που μπορεί να εφαρμοστεί σε όλους με τον ίδιο τρόπο. Ο επιμελής προεγχειρητικός σχεδιασμός, η αισθητική αντίληψη, η απόλυτη κατανόηση της φυσικής επαναφοράς της ανατομίας καθώς και η κατανόηση της ιατρού για τα δικά σας «θέλω», είναι τα βασικά στοιχεία για την επιτυχημένη συνταγή της τέλεια επέμβασης στο πρόσωπό σας.

ΠΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Η ΒΛΕΦΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ?

Η βλεφαροπλαστική πραγματοποιείται με τοπική αναισθησία και μέθη. Μπορεί να γίνει στα άνω ή και στα κάτω βλέφαρα, μπορεί να συνδυαστεί με Mini Lift ή Scarless Lift, ή με Brow Lift ή κροταφικό Lift/Foxy Eyes. Ίσως χρειάζεται να αφαιρεθεί το λίπος από το διπλοσάγονο με λιποαναρρόφηση Vaser Lipo και να προστεθεί ως Nano Fat στην περιοφθάλμια περιοχή, λιπογλυπτική. Όλα θα εξαρτηθούν από τη σωστή επιλογή επεμβάσεως που θα πρέπει να ακολουθήσουμε ώστε το αποτέλεσμα να χαρίσει ένα όμορφο φυσικά φρέσκο και νεανικό βλέμμα. Υπάρχει προετοιμασία περίπου μιας εβδομάδας πριν την επέμβαση ώστε ο οργανισμός να ανταπεξέλθει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μετεγχειρητικά.  Ο προεγχειρητικός έλεγχος περιλαμβάνει συγκεκριμένες κλινικές εξετάσεις. Ο κλασικός χρόνος χειρουργείου για την βλεφαροπλαστική είναι λιγότερο από μια ώρα, ενώ ανάλογα των συνδυαστικών επεμβάσεων, μπορεί να φτάσει και 2 με 2,5 ώρες. Μετά από περίπου δύο ώρες επιστρέφετε στο σπίτι σας λαμβάνοντας φαρμακευτικές και λοιπές οδηγίες.  Η αφαίρεση των ραμμάτων γίνεται την 5η – 6η μετεγχειρητική ημέρα, αποκλειστικά επίσης από την ίδια την Ιατρό. Η μετεγχειρητική πορεία χάριν στο Plasma Blade είναι πραγματικά ιδιαίτερα εύκολη και γρήγορη. Επιστρέφετε άμεσα την 2η-3η μετεγχειρητική ημέρα στις ασχολίες σας έχοντας χωρίς υπερβολή, ήδη το αποτέλεσμα. Η ιατρός μας θα επιμεληθεί για όλες τις πληροφορίες που θα κάνουν την εμπειρία του χειρουργείου, ιδιαίτερα ομαλή και χωρίς προβλήματα.

ΕΙΝΑΙ Η ΒΛΕΦΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ Η ΣΩΣΤΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ?

Ενδεχομένως να χρειάζεστε διαφορετική επέμβαση από αυτήν που είχατε αρχικά στο μυαλό σας ή να πρέπει να συνδυαστούν κάποιες άλλες επεμβάσεις ή παρεμβάσεις στην περιοφθάλμια περιοχή ώστε να επιτευχθεί η φυσική επαναφορά της ξεκούραστης και νεότερης όψης. Θα μπορούσε για παράδειγμα, να υπάρχει έντονη πτώση του υπερόφρυου τόξου και του μετώπου όπου χρειάζεται να συνδυαστεί με  Brow Lift / Foxy Eye Lift.  Άλλη συνήθης περίπτωση, είναι η έντονη λιποατροφία, αποστεωμένη περικογχική εικόνα όπου όχι μόνο δεν είναι κατάλληλη για εσάς η βλεφαροπλαστική αλλά πρέπει να αποκατασταθούν οι καμπύλες της νιότης με λιπογλυπτική, δηλαδή λιπομεταφορά. Η κλινική εξέταση και η συζήτηση με την Δρ. Τζαμαντάκη θα σας λύσει όλες τις απορίες και θα κατανοήσετε πλήρως ποια είναι η σωστή επέμβαση για εσάς.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΕΥ ΤΟΜΩΝ 3D ΒΛΕΦΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ?

Κατά την διάρκεια της γήρανσης, η πτώση στην περιοχή του άνω και κάτω βλεφάρου αλλοιώνει τα χαρακτηριστικά της νιότης ενεργώντας και στις τρεις διαστάσεις.  Η 3D τρισδιάστατη αποκατάσταση της περιοφθάλμιας περιοχής και στους τρεις άξονες (οριζόντιο, κάθετο και προσθοοπίσθιο) είναι πρωταρχικής σημασίας ώστε να επιτευχθεί από τη μια φυσικό και αρμονικό αποτέλεσμα  αλλά και από την άλλη, να μην αλλοιώσει τα φυσικά χαρακτηριστικά προκαλώντας προβλήματα όπως πχ. στρογγυλά μάτια, εκτρόπιο, scleral show κλπ. Η αποκατάσταση είναι πολυσύνθετη και εξαρτάται από πολλά επιμέρους στοιχεία. Scarless ή άνευ τομών βλεφαροπλαστική επιβάλλεται να γίνει σε κάποιες περιπτώσεις στην αποκατάσταση των κάτω βλεφάρων.  Εκεί η τομή γίνεται επί του επιπεφυκότα (είναι δηλαδή μέσα στο έσω χείλος του κάτω βλεφάρου). Αφαιρείται το λίπος, ή σε άλλες περιπτώσεις ανασηκώνονται (Mid Face Lift) οι πεσμένοι ιστοί, χωρίς να πρέπει να αφαιρεθεί το δέρμα του κάτω βλεφάρου.  Σε άλλες περιπτώσεις, δια της ενδοεπιπεφυκοτικής προσπέλασης πρέπει να αναδιαταχθεί το λίπος από τις σακούλες και ταυτόχρονα να σμιλευθεί με προσθήκη λίπους η υποκόγχια περιοχή (είναι η περιοχή κάτω από το κάτω βλέφαρο στα όρια με την παρειά). Πρόκειται για την πιο εξελιγμένη βλεφαροπλαστική που απαιτεί πείρα και μαεστρία. Η Δρ. Τζαμαντάκη με την πολυετή πείρα της θα σας κατευθύνει σωστά κατά την κλινική εξέταση.

ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ Η ΒΛΕΦΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ?

Όπως όλες οι επεμβάσεις Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής, έτσι και με την βλεφαροπλαστική το κόστος θα εξαρτηθεί από πολλούς διαφορετικούς παράγοντες. Εάν πραγματοποιηθεί. πχ. μόνον άνω βλεφαροπλαστική ή και κάτω. Εάν πρέπει να συνδυαστεί με Brow Lift ή λιποαναρρόφηση στο προγούλι, εάν πρέπει να γίνει 3D βλεφαροπλαστική με το αντίστοιχο λίπος ή ακόμη και με ενέσιμα. Σίγουρα δεν είναι μια φθηνή και προσιτή επέμβαση προς όλους. Ήδη η χρήση του Plasma-νυστέρι αυξάνει το κόστος, παρέχοντας όμως μια εξαιρετικά εύκολη και γρηγορότερη μετεγχειρητικά περίοδο.  Κατά την επίσκεψη σας, με την Ιατρό μας και μετά την κλινική εξέταση θα γνωρίζετε ακριβώς τον τρόπο και το αντίστοιχο κόστος της επέμβασης σας, μαζί της.

O Doctor Google μπορεί να βοηθήσει?

Δυστυχώς η παραμόρφωση της εικόνας μέσω Instagram με τα Russian Lips, Foxy Eyes, αφύσικα φουσκωμένα ζυγωματικά και τεράστιο πιγούνι με όλη την κάτω γνάθο ώστε να φουσκώσει προκειμένου να σηκωθεί, δείχνουν την κατάντια της εποχής μας.  Όμορφες κοπέλες Generation X έχουν παραμορφωθεί τελείως γιατί είναι της μόδας. Δεν μπορούν να μιλήσουν και πολλές φορές ούτε το σάλιο να κρατήσουν κατά την ομιλία τους. Νεαροί άνδρες έχουν εκφυλιστεί  σε ένα demi φύλλο, με απόλυτη θηλυκοποίηση των ανδρικών χαρακτηριστικών τους. Μη έχοντας διαφυγή κάποιος νοήμον και καλώς σκεπτόμενος όχι μόνο δεν κάνει τίποτα για να μην γεράσει αλλά απεναντίας έχει απόλυτη αποστροφή καθώς φοβάται να μην παραμορφωθεί!!! Άραγε δεν είναι καλύτερο να αφήσει κάποιος την αλλοίωση της φύσης να δράσει φυσικά στην όψη του από το να πάει να παραμορφωθεί σε ειδήμονες και experts  injectors ??? Τεράστιο ηθικό πρόβλημα η αλλοίωση πλέον των νεότερων γενεών. Σε λίγα χρόνια ο εθισμός τους θα αλλάξει τελείως τα χαρακτηριστικά του ανθρώπινου είδους και θα μεταμορφωθούμε σε Alien. Ήδη μιλάμε στα συνέδρια της Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής για την μάστιγα της εποχής μας και το ηθικό – κοινωνικό πρόβλημα που δημιουργείται από το Alienized Look. To internet και το Google έχει συμβάλει καθοριστικά σ’ αυτήν την αλλοιωμένη εικόνα που σε επίπεδη οθόνη με τα φίλτρα είναι οκ για να παίξει κάποιος, αλλά σε ζωντανή εμφάνιση…!!! Εσείς κρίνετε.

Clinic Of Excellence Plasis
Η Φιλοσοφία μας

Δοκιμάστε τη νέα σας εικόνα

Οπτικοποιήστε τα αποτελέσματα που μπορείτε να επιτύχετε από τη διαδικασία προσομοιώσης με το σύστημα απεικόνισης VECTRA 3D.

Ξεκίνα Τώρα

Before & After

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ

Plasis Plastic Surgery

Καλέστε σήμερα 210 89 40 930

    Συμφωνώ και αποδέχομαι τους όρους Πολιτικής & Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων*