ΡΙΝΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

Η μύτη είναι ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά του προσώπου μας και είναι αυτό που μας χαρακτηρίζει. Είναι χαρακτηριστικό που συνδέεται με την εθνικότητα, τις φυλετικές ρίζες και γενικά την καταγωγή της οικογένειάς μας.

Η ρινοπλαστική είναι από τις πλέον συχνές επεμβάσεις που πραγματοποιούνται, τόσο σε γυναίκες, όσο και σε άνδρες σε ολοένα και μικρότερη ηλικία. Θεωρώντας ότι δεν σας αρέσει η μύτη που η φύση σάς προίκισε, δημιουργείται έλλειψη αυτοπεποίθησης και μπορεί να επηρεάσει όλη την πορεία της ζωής σας. Συνειδητά λοιπόν, κάποιος αναζητά την βελτίωση της εικόνας του.

Μια επιτυχημένη ρινοπλαστική είναι αυτή, που ακόμα και τα μέλη της οικογένειας σας, οι λιγότερο παρατηρητικοί, δεν θα μπορούν να αντιληφθούν. Το χαρακτηριστικό γνώρισμα μιας άριστα εκτελούμενης ρινικής διαμόρφωσης, είναι η πλήρης εναρμόνιση των χαρακτηριστικών του προσώπου με το σχήμα και τις αισθητικές γραμμές του, δείχνοντας φυσικά καλλίγραμμο.

ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ

Όπως μπορείτε να φανταστείτε, η ρινοπλαστική είναι ένα περίπλοκο χειρουργείο για αυτό τον λόγο αυτό θα πρέπει να  το χειριστεί ένας εξειδικευμένος στην ρινοπλαστική Πλαστικός Χειρουργός. Κάθε φορά που τροποποιείται το κεντρικό χαρακτηριστικό του προσώπου, αυτό επηρεάζει με την σειρά του, το σύνολο του προσώπου μας. Η άριστη τεχνική και η λεπτομερής προσέγγιση είναι ζωτικής σημασίας για την αποφυγή μιας υπερβολικής διόρθωσης. Κατά την επίσκεψη σας στην ‘’Clinic Of Excellence Plasis’’ θα καθοριστεί εάν ενδείκνυται για εσάς η επέμβαση της ρινοπλαστικής, εφόσον υπάρχουν ανάγκες όπως:

  • Βελτίωση της εικόνας της μύτης σας σε πρόσθια, ¾, ή και προφίλ
  • Μεγάλα ρουθούνια, χοντρό ακρορίνιο
  • Δυσμορφία και δυσανάλογη ρινική πυραμίδα, σε σχέση με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του προσώπου σας. Ρινικός ήβος “καμπούρα”
  • Αντιμετώπιση ενός εκ γενετής προβλήματος, σπασμένη μύτη ή αποτέλεσμα τραύματος με δυσμορφία τόσο στο οστικό ή και τα χόνδρινα τμήματα
  • Διόρθωση προβλημάτων όπως τη λειτουργία της αναπνοής, π.χ. διάφραγμα, υπερτροφικές κόγχες, οι οποίες πρέπει να συνδυαστούν κατά την διάρκεια της Ρινοπλαστική

Δύο είναι οι βασικές χειρουργικές τεχνικές: 

Η Ανοιχτή Ρινοπλαστική επιτρέπει μεγαλύτερη χειρουργική ευελιξία και ακρίβεια στο πλάσιμο του ακρορινίου «tip», αλλά και του κυρίως χόνδρινου σκελετού (π.χ. μετά από τραύμα) σε καταστάσεις επανεπεμβάσεων ρινοπλαστικής ή όταν αυτή η αποκατάσταση πρέπει να γίνει με χόνδρινα μοσχεύματα. Η επιλογή από μέρους της Δρ. Τζαμαντάκη για Ανοικτή Ρινοπλαστική έγκειται στο γεγονός πως επεμβαίνει με απόλυτη ακρίβεια και κατά συνέπεια, ελέγχει πλήρως  το τελικό λειτουργικό και αισθητικό αποτέλεσμα.

Η Κλειστή Ρινοπλαστική επιλέγεται, όταν το πρόβλημα εντοπίζεται στα ρινικά οστά και στη ράχη της ρινός. Οι τομές της κλειστής ρινοπλαστικής γίνονται στο εσωτερικό των ρουθουνιών και είναι αόρατες.

Η φιλοσοφία της Ανοιχτής Ρινοπλαστικής και η απόλυτη ακρίβεια του αποτελέσματος της, είναι και ο λόγος που τα τελευταία χρόνια διαδίδεται όλο και περισσότερο μεταξύ των χειρουργών. Η εξελιγμένη ρινοπλαστική που θα κάνετε με τη Δρ. Τζαμαντάκη θα σας εκπλήξει με τη γρήγορη και ανώδυνη μετεγχειρητική πορεία σας. Η ιατρός είναι ιδιαίτερα προσεκτική και έχει εξειδικευτεί στη λεπτομέρεια και αυτό φαίνεται στο αποτέλεσμα καθώς και στον χρόνο ανάρρωσης σας .

Η ανεξάρτητη έρευνα στο Internet είναι χρήσιμη για εκπαιδευτικούς σκοπούς, ποτέ όμως η πληροφορία δεν  απευθύνεται πλήρως σε εσάς και τις πραγματικές σας ανάγκες. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης σας στην ‘’Clinic Of Excellence Plasis’’, η  Δρ. Τζαμαντάκη με την αισθητική της ματιά και την εξειδικευμένη προσέγγιση, θα προτείνει τις καλύτερες επιλογές για εσάς.

Η κλινική μας διαθέτει το Vectra XT, την τεχνολογία όπου μπορείτε να δείτε περίπου μετεγχειρητικά πως θα είναι το πρόσωπό σας 3D – τρισδιάστατα, θα μπορείτε να επιλέξετε τις πιθανές διαφορετικές αλλαγές που θα σας προτείνει η Ιατρός μας. Είναι μεγάλο advantage να μην υπάρχουν εκπλήξεις μετά την επέμβαση. Όλες οι λεπτομέρειες να είναι προσυμφωνημένες και να υλοποιηθούν όπως πρέπει και έχει αποφασιστεί.

Clinic Of Excellence Plasis
Η Φιλοσοφία μας

Δοκιμάστε τη νέα σας εικόνα

Οπτικοποιήστε τα αποτελέσματα που μπορείτε να επιτύχετε από τη διαδικασία προσομοιώσης με το σύστημα απεικόνισης VECTRA 3D.

Ξεκίνα Τώρα

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ

Plasis Plastic Surgery

Καλέστε σήμερα 210 89 40 930

    Συμφωνώ και αποδέχομαι τους όρους Πολιτικής & Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων*