MINI LIFT ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Το Mini Lift, σε Expert Hand γυρίζει το ρολόι του χρόνου πίσω, με ελάχιστο χρόνο ανάρρωσης και εξαλείφει οποιοδήποτε κίνδυνο για παραμόρφωση!! Είναι η αρμονική ανανέωση του προσώπου με ολιστική προσέγγιση στο σύνολο της εικόνας.

Τι είναι το Μίνι Λίφτ προσώπου και γιατί είναι παγκοσμίως τόσο δημοφιλές?

Πολλοί μιλούν με δέος για την πιo περιζήτητη επέμβαση στο πρόσωπο, προσδίδοντας μαγικές ιδιότητες στις ικανότητες του Πλαστικού που καταφέρνει ένα φυσικό και εναρμονισμένο με το υπόλοιπο σύνολο, αισθητικά άρτιο αποτέλεσμα,  χωρίς εμφανείς τομές.  Δεν είναι όμως μαγεία!!!  Αλλά η εξέλιξη της επιστήμης και των τεχνικών της Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής, γνωστό και με διαφορετικές ονομασίες όπως, Weekend Lift  ή Star Lift ή Miracle lift ή ακόμη Ponytail Lift. Το Μίνι Λίφτ είναι η πλέον εξεζητημένη επέμβαση των Star του Hollywood και γενικότερα σε παγκόσμιο επίπεδο, είναι η πλέον περιζήτητη επέμβαση σε όσους επιζητούν ασφάλεια στο αρμονικό και ομοιόμορφο αισθητικό αποτέλεσμα.  Επώνυμοι και μη, αναζητούν εγγυημένα ασφαλείς τρόπους, ώστε χωρίς τον κίνδυνο μιας μόνιμης αλλοίωσης των χαρακτηριστικών τους, να διατηρήσουν μα αξιοπρεπή φυσικά φρέσκια εμφάνιση μεγαλώνοντας και όχι την κουρασμένη, ή την αντίστοιχη γερασμένη εικόνα της ηλικίας τους.

Ενδείξεις για την επέμβαση του Μίνι Λίφτινγκ.

Το Mini Lift έχει απόλυτη ένδειξη σε ήπια χαλάρωση του κάτω μέρους του προσώπου και του άνω μέρους του λαιμού. Ενδείκνυται κυρίως σε άτομα ηλικίας 45-60 ετών με αρχόμενη πτώση των ιστών και ήπια χαλάρωση στο κάτω τμήμα του προσώπου και αλλοίωση στην τραχηλοπροσωπική γωνία, με ήπια χαλάρωση στο platysma band ή αλλοίωση του περιγράμματος στην κάτω γνάθο.

Στοίχημα πάντα είναι το μίνι λίφτ να καταφέρει μία  Αρμονικά και Ομοιόμορφη ανανέωση του πρόσωπου συνολικά και τρισδιάστατα.  Σε πολλές άλλες περιπτώσεις μπορεί να πραγματοποιηθεί, αυτή η μικρής έκτασης ρυτιδεκτομή και σε μεγαλύτερες ηλικίες, με την προϋπόθεση όμως να το επιτρέπει η ανατομία του ενδιαφερόμενου. Σε άλλες περιπτώσεις είναι η επέμβαση εκλογής, πχ. όταν κάποιος έχει υποβληθεί σε Full Face – Neck Lift προ 20ετίας.

Ποιά η διαφορά με το Ολικό Λίφτινγκ προσώπου?

Ένα Μίνι Λίφτινγκ έχει μεγάλη διαφορά σε σχέση με το Full Face Lift, καταρχήν στις ενδείξεις. Το μίνι λίφτ ενδείκνυται και μπορεί να πραγματοποιηθεί αποκλειστικά σε ήπια και αρχόμενη χαλάρωση στην κάτω γνάθο και το επάνω μέρος του λαιμού.  Η απόλυτη ένδειξη, είναι η  περιορισμένη περίσσεια δέρματος και μυικών ομάδων, η οποία καθορίζει την έκταση της επέμβασης και την ομοιόμορφη  αποκατάσταση της χαλάρωσης.

Μεγάλο πλεονέκτημα του Μίνι Λίφτινγκ σε σχέση με το ολικό Λίφτινγκ είναι ο ελάχιστος χρόνος ανάρρωσης. Η περιορισμένη έκτασης επέμβαση, διασφαλίζει από την μία το φυσικό αποτέλεσμα και από την άλλη την εξαιρετικά γρήγορη ανάρρωση.

Πως πρέπει να είναι το φυσικό Λίφτινγκ ?

Η σύγχρονη Αισθητική Πλαστική Χειρουργική έχει στην φαρέτρα της πληθώρα επιλογών που διασφαλίζουν την φυσικότητα του αποτελέσματος. Η φυσικότητα που πρέπει να δώσει ένα χειρουργείο στο πρόσωπο είναι αποτέλεσμα πολλών επιμέρους συνθηκών, αλλά και ιδιαίτερα της ικανότητας του Πλαστικού χειρουργού να καταφέρει, να δώσει ένα ομοιόμορφα φυσικό και εναρμονισμένο αποτέλεσμα, στην  συνολική εικόνα του προσώπου. Η επιτυχία έγκειται στο μη ανιχνεύσιμο, ενός χειρουργείου λίφτινγκ, που απλά αφήνει τους άλλους να αναρωτιούνται! Έχει κάνει χειρουργείο?

Είναι η επέμβαση που συνήθως συνδυάζεται με άλλες αισθητικές επεμβάσεις όπως Βλεφαροπλαστική, Μετωπιαίο Ενδοσκοπικό ή Mini Κροταφικό Lift, Λιποαναρρόφηση στο διπλοσάγονο, Λιπομεταφορά για 3D αποκατάσταση εάν και εφόσον προϋπάρχει λιποατροφία «3D Liposculpting» ή και Nano fat Transfer όπως ονομάζεται η τετραδιάστστη αποκατάσταση και στην ποιότητα του δέρματος “4D facesculpting”  Εδώ το αυτόλογο λίπος χρησιμοποιείται για να αναγεννηθεί το δέρμα του προσώπου, λαιμού, ντεκολτέ, χεριών και γενικότερα όπου εγχυθεί το Nano fat πραγματοποιείται  μοναδική ανάπλαση του ιστού. Το λίπος είναι εξαιρετικά πλούσιο σε ζωντανά βλαστοκύτταρα, με αποτέλεσμα όπου εγχυθεί να παράγει νέο δέρμα!!! Είναι το ελιξίριο της νιότης.

Η επιτυχία μίας επέμβασης στο πρόσωπο διακρίνεται από τα μοναδικά χαρακτηριστικά της.  Κάθε επέμβαση είναι μοναδική, τόσο όσον αφορά την μοναδική ανατομία του κάθε ατόμου ξεχωριστά, όσο και στους μοναδικούς χειρουργικούς χειρισμούς που πρέπει να εκτελεστούν, ώστε να επιτευχθεί το  Άριστο  Αισθητικό Αποτέλεσμα.  Εδώ βρίσκεται και το μυστικό της συνταγής.  Η τεχνική, η επιδεξιότητα, οι ικανότητες, η μαέστρια, η εμπειρία και όλες οι αρετές που  θα ξεχωρίσουν έναν Πλαστικό Χειρουργό από έναν, άλλο που πραγματικά θα αποδώσει ένα ακαταμάχητο αρμονικό και φυσικό αποτέλεσμα.

Η λύση ενός συγκεκριμένου προβλήματος, ( στην προκειμένη περίπτωση της ήπιας χαλάρωσης, ) έχει και συγκεκριμένο τρόπο θεραπείας. Όπως σε όλη την Ιατρική, γίνεται πρώτα η διαγνωση και έπειτα δίδεται η κατάλληλη και ενδεδειγμένη θεραπεία, έτσι και στις Πλαστικές επέμβάσεις του προσώπου πρέπει να τηρούνται οι κανόνες. Εδώ η δυσκολία είναι ότι προστίθεται,  το εξαιρετικά σημαντικό θέμα της αισθητικής αρμονίας των χαρακτηριστικών του προσώπου αλλά και η προσωπικότητα του ατόμου που θα υποστεί το χειρουργείο του Μίνι Λίφτ.  Εάν για παράδειγμα υπάρχει ένδειξη για Full Face Lift και αντί αυτού πραγματοποιηθεί Μίνι Λιφτ τότε θα έχουμε αποτέλεσμα με υποδυέστερο αισθητικό αποτέλεσμα, είτε ένα συνολικά “αφύσικο” “πειραγμένο” πρόσωπο. Όπως έχουμε ξαναγράψει, στις αισθητικές επεμβάσεις του προσώπου οι ισορροπίες είναι εξαιρετικά λεπτές και εύθραστες. Οφείλουμε πάντα να σεβόμαστε τους κανόνες της επανορθωτικής σκάλας. Εσείς πρέπει να ενημερωθείτε πλήρως γιά την επέμβαση, τον τρόπο, την διασφάλιση γιά μη αλλοίωση των χαρακτηριστικών σας, το επιθυμητό αποτέλεσμα που θα ικανοποιήσει τις δικές σας ανάγκες. Η επιλογή του Πλαστικού Χειρουργού είναι καθοριστική για το αποτέλεσμα.

Λίφτινγκ με Λίπος.

Είναι η αγαπημένη Signature τεχνική της Δρ. Τζαμαντάκη. Οι κατάλληλοι συνδυασμοί τεχνικών, υλικών και μεθόδων, είναι η χρυσή τομή για το Τέλειο Αισθητικό αποτέλεσμα. Σαφώς το λίπος και τα Βλαστοκύτταρα διαδραματίζουν έναν μοναδικό ρόλο στην επίτευξη του “Τέλειου.”  Η επιστημονική κοινότητα   κάθε χρόνο εκτελεί πολυάριθμες κλινικές μελέτες γύρω από τα βλαστοκύτταρα και την αναγεννητική τους δράση. Τα αποτελέσματα των κλινικών μελετών μας έχουν ήδη αλλάξει την κλινική πράξη σε Πλαστική Χειρουργική στα εγκαύματα στην αναγεννητική Ιατρική στην Ουρολογία, την Ορθοπαιδική, την Νευρολογία στην μεταμόσχευση οργάνων και γενικότερα σε όλη την Ιατρική την Φαρμακολογία και τις Βιοεπιστήμες.

Η Δρ. Τζαμαντάκη έχοντας εμπειρία από το 2008 και όντως από τους πρώτους Πλαστικούς στην Ελλάδα που εφάρμοσε την λιπομεταφορά με βλαστοκύτταρα, σταλμένα σε τράπεζα βλαστοκυττάρων στην Ελβετία.  Καταθέτει την εμπειρία της λέγοντας, “ότι τίποτα δεν είναι όμοιο με μια Γλυπτική προσώπου με Λιπομεταφορά συνδυασμένη με οποιαδήποτε επέμβαση Πλαστικής Χειρουργικής στο πρόσωπο“. Το λεγόμενο 4D Face Sculpting με Λιπομεταφορά σε όλο το πρόσωπο.

Η ολοκληρωμένη και συνολική αντιμετώπιση της γήρανσης του προσώπου πρέπει να αποκαθίσταται με μαεστρία και εξαιρετική τεχνική ώστε να δίνει ένα αξιοθαύμαστο αποτέλεσμα.

Γιατί να επιλέξετε εμάς?

Η εγγύηση ότι τα χαρακτηριστικά σας θα παραμείνουν αναλλοίωτα, ότι δεν θα υπάρχουν εμφανείς τομές ή οποιαδήποτε πιθανότητα να συμβεί κάτι, αναπάντεχο και  μη αναστρέψιμο, είναι ο κύριος λόγος που η Δρ. Τζαμαντάκη είναι φημισμένη Πλαστικός Χειρουργός στην Ελλάδα.

Ειλικρίνεια  και εμπιστοσύνη είναι αυτό που λένε οι ασθενείς της για την γιατρό μας.  Η διαφήμιση της είναι αποκλειστικά τα αποτελέσματα της δουλειάς της. Η Αισθητική Πλαστική Χειρουργική είναι εκτός της Επιστήμης της Πλαστικής Χειρουργικής και  καλλιτεχνική δημιουργία στα χέρια του Πλαστικού!  Είναι μια  δημιουργία ενός Άριστα εκτελεσμένου Λίφτινγκ από έναν έμπειρο και εξειδικευμένο Πλαστικό Χειρουργό, που με ιδιαίτερες ικανότητες εκτελεί ένα χειρουργείο στο πρόσωπο. Όλοι κρινόμαστε μόνο εκ του αποτελέσματος. Ούτε διαφήμιση ούτε πληρωμένοι PRίστες  και επώνυμοι, μπορούν να δώσουν την «Μαγεία». Η ικανότητα της  δημιουργίας του Άριστου, κρίνεται από όλους και φαίνεται προς όλους.

Η φυσική και αξιοπρεπή εικόνα που δίνει μια άριστη χειρουργική, ή λιγότερο επεμβατική διαδικασία ανανέωσης στο πρόσωπο πρέπει να είναι ένα φυσικό δώρο, που κανείς να μην μπορεί να ανιχνεύσει!!!

Αφήστε τους να μαντέψουν!!! Από την  Δρ. Έλενα Τζαμαντάκη.

 

Clinic Of Excellence Plasis
Η Φιλοσοφία μας

Δοκιμάστε τη νέα σας εικόνα

Οπτικοποιήστε τα αποτελέσματα που μπορείτε να επιτύχετε από τη διαδικασία προσομοιώσης με το σύστημα απεικόνισης VECTRA 3D.

Ξεκίνα Τώρα

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ

Plasis Plastic Surgery

Καλέστε σήμερα 210 89 40 930

    Συμφωνώ και αποδέχομαι τους όρους Πολιτικής & Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων*