ΜΕΤΩΠΙΑΙΟ ΛΙΦΤΙΝΓΚ

Το Μετωπιαίο Lift, δεν είναι απλώς η επέμβαση ανόρθωσης και βελτίωσης της κουρασμένης όψης. Είναι η επέμβαση που με αρμονία αποκαθιστά τo πρόβλημα της γήρανσης στο άνω τριτημόριο του προσώπου χαρίζοντας ένα ομοιόμορφο, φυσικό αποτέλεσμα.

Το άνω τριτημόριο του προσώπου διαδραματίζει και αυτό  σημαντικότατο ρόλο στο σύνολο της εμφάνισης του προσώπου. Μια ισορροπημένη καθολική και φυσική ανανέωση περιλαμβάνει οπωσδήποτε και την αποκατάσταση στις οριζόντιες ρυτίδες του μετώπου, στις πτυχές του θυμού  ή “του λέοντος”, στις ρυτίδες “στο πόδι της χήνας” (περιλαμβάνει το περιφερικό τμήμα του ματιού), στην πτώση του τόξου των φρυδιών,  που έχουν τον ρόλο του “κάδρου” των ματιών.

Η 3D τρισδιάστατη αποκατάσταση σε όλο το άνω τριτημόριο, πραγματοποιείται με την επέμβαση του Μετωπικού Λίφτινγκ όπου πολλές φορές πρέπει να συνδυαστεί με την αποκατάσταση της λιποατροφίας. Σε κάποιες περιπτώσεις η κροταφική περιοχή έχει στην κυριολεξία “αδειάσει” τόσο, που δείχνει αποστεωμένη, όπως στην  προχωρημένη ηλικία άνω των 70.  Άλλες φορές η πτώση στο περιφερικό τμήμα των ματιών είτε και στο κέντρο του μετώπου , στην βάση της μύτης, έχουν τόση χαλάρωση που μοιάζει σαν να έχει κατέβει όλο το μέτωπο προς τα κάτω και να μην μπορεί να ανοίξουν με ευκολία τα βλέφαρα. Η χρήση  λιπογλυπτικής στο πρόσωπο με Microfat, Millifat,  Nano Fat Transfer, όπου το αυτόλογο λίπος και οι διαφορετικές παρασκευές του εξαιρετικά πλούσιου από  ζωντανά  βλαστοκύτταρα είναι σε όλες τις περιπτώσεις αναγκαίο, ώστε να επιτευχθεί εναρμονισμένο φυσικό αποτέλεσμα.Το αυτόλογο λίπος δικαιολογημένα θεωρείται το ελιξίριο της νιότης, αλλάζει δραστικά την ποιότητα του δέρματος με την ανανέωση να είναι  ήδη ορατή από τον πρώτο μήνα της επέμβασης. Πραγματικά  αναγεννάτε από την αρχή νέο δέρμα.

Η Δρ. Τζαμαντάκη, πάντα τελειομανής και λεπτομερής στις επιλογές της προσπαθεί σε κάθε περιστατικό να εκμεταλλεύεται όλες τις διαφορετικές τεχνικές από μη επεμβατικές και ελάχιστα παρεμβατικές, ώστε να προκύπτουν αρμονικά φυσικά αποτελέσματα με ελάχιστες τομές και αισθητική καλαισθησία με το υπόλοιπο πρόσωπο. Ο χρυσός κανόνας στην Αισθητική Πλαστική Χειρουργική είναι, ο Πλαστικός Χειρουργός να κατέχει και να διαθέτει όλα τα όπλα στα χέρια του. Από την μια ικανότητες και γνώσεις και  από την άλλη δεξιοτεχνία και διορατικότητα ώστε να μπορεί να επαναφέρει, να “πλάσει” το πρόσωπο όπως κάνει ένας γλύπτης όταν δημιουργεί ένα γλυπτό!

Πότε χρειάζομαι το Μετωπιαίο Lift?

Μόνο μετά την κλινική εξέταση με την Δρ. Τζαμαντάκη θα καθοριστεί τελικά αν είστε υποψήφιος/α για το χειρουργείο. Μπορούμε να σας δώσουμε μια ιδέα, σε ποιες  περιπτώσεις αυτή η επέμβαση είναι σωστή η επιλογή. Σε πολλές περιπτώσεις, χρειάζεται η επέμβαση της βλεφαροπλαστικής, να συνδυαστεί με το Μετωπιαίο Λίφτινγκ ή ακόμη ενός Scarless Lift ή και ενός Mini Lifting προσώπου.  Παρακάτω, είναι οι καταστάσεις που οριστικά διορθώνονται με το μετωπιαίο λίφτινγκ:

  • Το μέτωπο γενικότερα έχει χαλαρώσει και πέφτει παρασύροντας το τόξο του φρυδιού, την κροταφική περιοχή, τις έξω γωνίες των ματιών
  • Οριζόντια ρυτίδες ψηλά στη γέφυρα της μύτης
  • Έντονες πτυχές που μετακινούνται οριζοντίως στο μέτωπο “ρυτίδες άρνησης’
  • Κάθετες ρυτίδες μεταξύ των φρυδιών, γνωστές και ως “ρυτίδες λέοντος”, πτυχές θυμού
  • Τα πεσμένα φρύδια κυρίως στην εξωτερική γωνία των ματιών που παρασύρουν το “καπάκι” των άνω βλεφάρων και εμποδίζουν πολλές φορές ακόμη και την όραση , “βλεφαροχάλαση”, “βλεφαρόπτωση”.

Ποιά η διαφορά ενός ανδρικού μετώπου στην επέμβαση?

Ένα ανδρικό πρόσωπο, έχει τελείως διαφορετικές ανάγκες από το γυναικείο. Οι επεμβάσεις Πλαστικής Χειρουργικής και οι τεχνικές διόρθωσης και ανανέωσης του άνω τριτημορίου είναι τελείως διαφορετικές στο ανδρικό πλυθυσμό. Έδω πρέπει να  κυριαρχεί  η Αρρενοποίηση των χαρακτηριστικών, προσθέτοντας καθαρές, στιβαρές οστικές γραμμές χωρίς να στρογγυλοποιείται ή να ανορθώνεται προς τα άνω και έξω το περιφερικό τμήμα του μετώπου-κροτάφου. Στις γυναίκες αντίθετα τα πρότυπα ομορφιάς και γενικότερα της νεανικότερης ηλικίας, είναι τελείως διαφορετικά. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το περιζήτητο  maneken look που χαρίζει, ένα υπέροχα θηλυκό και νεανικό look, ενώ αντίστοιχα αυτή η τεχνική θα γελοιοποιήσει ένα ανδρικό!

Η επίσκεψη σας στην Clinic of Excellence Plasis

Η καλή ενημέρωση και η γνώση των πιθανών προβλημάτων που μπορούν να προκύψουν, εάν δεν πραγματοποιηθούν όλα σωστά, είναι κεφαλαιώδους σημασίας στις Αισθητικές επεμβάσεις γενικότερα, πόσο μάλλον στο πρόσωπο μας. Η πραγματοποίηση άριστα εκτέλεσμένων αισθητικών χειρουργείων αλλά και οι τυχόν μη επεμβατικές παρεμβάσεις, απαιτούν εξειδίκευση, ικανότητες και μαεστρία.

Κατα την εξέτάση σας από την Δρ. Τζαμαντάκη θα αναλυθούν λεπτομερώς όλες οι ουσιαστικές επιλογές σας και θα απαντηθούν όλα σας τα ερωτήματα και οι απορίες σας. Η γιατρός μας έχει μία ιδιαίτερη φιλοσοφία στις επεμβάσεις του προσώπου. Πρέπει να κατανοήσετε πως η έννοια της φυσικής ανανέωσης στην εικόνα πρέπει να γίνει συνολικά και καθολικά χωρίς να αλλοιωθούν τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας. Εάν δεν μπορείτε να ακολουθήσετε το προτεινόμενο εγχειρητικό πλάνο τότε πολύ πιθανόν να σας απορρίψει, να μην δεχθεί να προχωρήσετε σε καμία Πλαστική προσώπου μαζί της. Ένα παράδειγμα για να καταλάβετε, κυρία 60 ετών με προχωρημένη χαλάρωση και γήρανση σε όλο το πρόσωπο το μέτωπο και τον λαιμό, ζητάει να κάνει ενέσιμα στις ρινοχειλικές αύλακες και Βοτουλινική τοξίνη στο μέτωπο!!!!  Δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί δίνοντας φυσικό αποτέλεσμα! Δεν μπορεί να τεντώσει το κατα άλλα το ήδη “κρεμασμένο” μέτωπο και να επιδεινώσει ακόμη περισσότερο την αντίθεση με το υπόλοιπο γηρασμένο πρόσωπο και λαιμό! Πρέπει να της εξηγηθούν λεπτομερώς οι λόγοι και να κατανοήσει το αφύσικο αποτέλεσμα εάν δεν αντιμετωπιστεί συνολικά το μέτωπο, το πρόσωπο και ο λαιμός. της. Πολλές φορές οι ασθενείς μας φοβούμενοι τον χρόνο ανάρρωσης, την πιθανότητα μόνιμης αλλοίωσης, τις τομές, αλλά  και πολλές φορές το υψηλό κόστος μίας Αισθητικής Χειρουργικής επέμβασης, αποφασίζουν μόνοι τους καθοδηγούμενοι από τα θέλω τους, φυσικά μη έχοντας γνώση του τελικού αποτελέσματος. Τον τρόπο για μία φυσικά φρέσκια ανανέωση στην εμφάνιση σας τον γνωρίζει ο Πλαστικός σας. Είναι η εικόνα σας στην κοινωνία και η ψυχική σας ισορροπία. Οποιαδήποτε Αισθητική Πλαστική Χειρουργική επέμβαση στο πρόσωπο πρέπει να σας ανταμείβει με αύξηση της αυτοπεποίθησης και να γίνεται χάρισμα και κτήμα σας.

Δοκιμάστε τη νέα σας εικόνα

Οπτικοποιήστε τα αποτελέσματα που μπορείτε να επιτύχετε από τη διαδικασία προσομοιώσης με το σύστημα απεικόνισης VECTRA 3D.

Ξεκίνα Τώρα

ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΑΣΘΕΝΩΝ!

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ

Plasis Plastic Surgery

Καλέστε σήμερα 210 89 40 930

    Συμφωνώ και αποδέχομαι τους όρους Πολιτικής & Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων*