ΛΙΦΤΙΝΓΚ ΛΑΙΜΟΥ

Ο λαιμός αποτελούσε ανέκαθεν ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά νιότης και ομορφιάς. Η διόρθωση της χαλάρωσης και η επαναφορά ενός καλλίγραμμου περιγράμματος στην κάτω γνάθο σε νεότερη ηλικιακή κατάσταση, πραγματοποιείται αποκλειστικά με το Neck Lift.

Τα πρώτα σημάδια γήρανσης είναι ορατά με την χαλάρωση στο κάτω μέρος του προσώπου, την αλλοίωση στο περίγραμμα της κάτω γνάθου, της υπογνάθιας περιοχής, το προγούλι και στο δέρμα του λαιμού. Εάν και αυτά τα ανατομικά σημεία δεν αντιμετωπισθούν συνολικά, τότε δεν μπορεί να περιμένουμε ένα αρμονικό και φυσικό αποτέλεσμα! Κεφαλαιώδους σημασίας είναι το γεγονός ότι όταν αποφασίζουμε να προβούμε στην ανανέωση του προσώπου πρέπει να λάβουμε υπόψιν ότι το jawline και ο λαιμός είναι αναπόσπαστο κομμάτι της συνολικής ανάπλασης της εικόνας. Η Δρ. Τζαμαντάκη έχει μια ολιστική φιλοσοφία: προσεγγίζει συνολικά την εικόνα λαμβάνοντας υπόψιν “μέσα στο κάδρο” του προσώπου εννοείται και τον λαιμό. Δεν θεωρεί ξεχωριστή επέμβαση το λίφτινγκ λαιμού, ούτε προχωρά σε καμία χειρουργική επέμβαση, εάν δεν είναι απολύτως κατανοητό από τον/την ασθενή της, η συνολική επαναφορά σε όλα τα επιμέρους προβλήματα, που έχει επιφέρει η γήρανση. Απαντά με “όχι” και δεν προχωρά σε χειρουργείο εάν πρώτα δεν διασφαλιστεί η απόλυτη κατανόηση της σπουδαιότητας, ότι για να επιτύχουμε φυσικό αποτέλεσμα πρέπει να δουλέψουμε συνολικά σε όλο το πρόσωπο και τον λαιμό.

ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ

Για να προχωρήσουμε σε οποιαδήποτε πλαστική επέμβαση προσώπου – λαιμού, είναι απαραίτητο να βρίσκεστε σε καλή σωματική και ψυχική υγεία. Λαμβάνοντας αυτό ως βάση, υπάρχουν συγκεκριμένες ενδείξεις για να προχωρήσουμε σε ένα λίφτινγκ λαιμού:

  • Ρυτίδες στο λαιμό και κοντά στο πιγούνι
  • Χαλαρωμένο δέρμα στο λαιμό
  • Κάθετες ρυτίδες Platysma Band, που ξεκινούν κάτω από το σαγόνι και κατεβαίνουν χαμηλότερα στον λαιμό
  • Συσσώρευση λίπους και δέρματος κεντρικά στην κάτω γνάθο (προγούλι)

Εάν κάτι από τα ανωτέρω έχει ήδη εμφανιστεί στο κάτω μέρος του προσώπου, είστε υποψήφιοι για λίφτ λαιμού, που συνήθως  συνδυάζεται με το  Face Lift και άλλες επεμβάσεις στο πρόσωπο όπως,  βλεφαροπλαστική, lip lift, μετωπιαίο και κροταφικό λίφτ και τρισδιάστατη 3D αποκατάσταση της λιποατροφίας με Fat Graft, σε όλες τις επιφάνειες όπως: ζυγωματικά, ρινοπαρειακές αύλακες, στεφάνι της νιότης στον κρόταφο κλπ. Επίσης, με Nano Fat λιπομεταφορά λαμβάνοντας το λίπος πχ από την κοιλιακή χώρα είναι το μοναδικό αυτόλογο υλικό στην ενήλικη ζωή εξαιρετικά πλούσιο σε βλαστοκύτταρα, που αλλάζει ριζικά την ποιότητα του δέρματος, όπου έχει μεταμοσχευθεί.

Ο χρόνος ανάρρωσης θα εξαρτηθεί από το εύρος του προβλήματος και κατά συνέπεια την έκταση της επέμβασης. Πιθανόν προϋπάρχουσες συστημικές παθήσεις από μέρους σας ή το κάπνισμα να αποτελέσουν παράγοντες διαφορετικού χρόνου ανάρρωσης. Συνήθως, γίνεται με τοπική αναισθησία και μέθη, χωρίς παραμονή στο νοσοκομείο, ενώ άλλες φορές πραγματοποιείται με γενική αναισθησία και είναι απαραίτητη η παραμονή σας, στην Κλινική, ένα ή δύο βράδια, ώστε να διασφαλιστεί η ομαλή μετεγχειρητική πορεία.

«Πριν προγραμματίσω μια χειρουργική επέμβαση, αρχικά εξετάζω συνολικά την εικόνα του προσώπου. Η φυσικά φρέσκια και υγιής εικόνα αποτελείται από πολλές λεπτές, αλλά και πολύ σημαντικές πτυχές της νιότης που καθορίζουν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά ενός ατόμου, όπως η ποιότητα του δέρματος και των μαλλιών, ενδεχομένως η έκταση της φωτογήρανσης, το χρώμα των φρυδιών και η πυκνότητα τους, αλλά και η κατάσταση του λαιμού και του ντεκολτέ. Δεν ξεχνώ φυσικά τη γερασμένη όψη στα χέρια. Χρησιμοποιώ μια περιεκτική ανάλυση του προσώπου για να χαράξω ολιστικά και αρμονικά, το πλάνο της επέμβασης, το οποίο θα ακολουθήσω, που  μπορεί να περιλαμβάνει, εκτός του Neck Lift – Βλεφαροπλαστική 3Facesculpting με Fat Graft, ανάπλαση δέρματος με Laser, ενέσιμα, κατάλληλα προϊόντα περιποίησης. Μόνο με αυτόν τον καθολικό τρόπο, μπορώ να επιτύχω αξιόπιστα και ακαταμάχητα αποτελέσματα.»

«Δρ. Τζαμαντάκη»

ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΛΙΦΤ ΛΑΙΜΟΥ;

Οι επεμβάσεις Πλαστικής Χειρουργικής είναι απαιτητικές επεμβάσεις όπου χρησιμοποιούνται ιδιαίτερα αναλώσιμα χειρουργείου. ‘Όταν σας προτείνουν φθηνές, εύκολες επεμβάσεις θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα υποψιασμένοι. Θα πρέπει να διασφαλίζετε την εξειδίκευση του Πλαστικού Χειρουργού, την εμπειρία και τις ικανότητες του. Η τιμή ενός Lifting εξαρτάται από πολλούς διαφορετικούς παράγοντες και σίγουρα είναι μια ακριβή χειρουργική επέμβαση. Εάν πραγματοποιηθεί μεμονωμένα ή συνδυαστικά με Face Lift, βλεφαροπλαστική ή Brow Lift, ή και 3D αποκατάσταση της λιποατροφίας του προσώπου με Nano Fat και Micro Fat. Όλο αυτό συντελεί στο συνολικό κόστος. Η Δρ. Τζαμαντάκη, θα σας ενημερώσει πλήρως για την τελική τιμή, λαμβάνοντας υπόψιν όλα τα ανωτέρω συμπεριλαμβανομένων και των δικών σας προσδοκιών και θέλω.

Η έρευνα μέσω διαδυκτίου μπορεί να βοηθήσει?

Η έρευνα μέσω ιντερνετ μπορεί να σας δώσει μία γενικότερη ενημέρωση. Δεν μπορεί να σας δώσει όμως πραγματικά την λύση για μία τόσο σοβαρή απόφαση. Δυστυχώς η παραμόρφωση της εικόνας μέσω Instagram και Social Media με τη χρήση φίλτρων,  είναι γεγονός. Παραμορφωμένα χείλη, τα λεγόμενα Russian Lips, τα αφύσικα τεντωμένα φρύδια, τα Foxy Eyes, αφύσικα Overdone faces,  Pillow Faces με τεράστιο πιγούνι με όλη την κάτω γνάθο να έχει φουσκώσει προκειμένου να προκαλέσει Lifting, σε συνδυασμό με τεραστια ζυγωματικά που κατα το γέλιο αλλοιώνουν πλήρως τα χαρακτηριστικά, δείχνουν την κατάντια της εποχής μας και πως η αλλοίωση – παραμόρφωση έχει ακουμπήσει πλέον όλες τις γενιές.  Όμορφες κοπέλες Generation Ζ, έχουν παραμορφωθεί τελείως γιατί είναι της μόδας. Δεν μπορούν να αρθρώσουν σωστά λέξεις και πολλές φορές ούτε το σάλιο να κρατήσουν κατά την ομιλία τους. Νεαροί άνδρες έχουν εκφυλιστεί  σε ένα demi φύλλο, με απόλυτη θηλυκοποίηση των ανδρικών χαρακτηριστικών τους. Λυπηρό φαινόμενο που έχει καταντίσει μάστιγα κυρίως στα χαμηλά κοινωνικά στρώματα σε όλη την υφήλιο.

Μη έχοντας διαφυγή κάποιος νοήμον και καλώς σκεπτόμενος όχι μόνο δεν κάνει τίποτα για να μην γεράσει αλλά απεναντίας έχει απόλυτη αποστροφή καθώς φοβάται να μην παραμορφωθεί!!! Άραγε δεν είναι καλύτερο να αφήσει κάποιος την αλλοίωση της φύσης να δράσει φυσικά στην όψη του από το να πάει να παραμορφωθεί σε ειδήμονες και experts injectors???

Τεράστιο ηθικό πρόβλημα η αλλοίωση πλέον των νεότερων γενεών. Σε λίγα χρόνια, ο εθισμός τους θα αλλάξει τελείως τα χαρακτηριστικά του ανθρώπινου είδους και θα μεταμορφωθούμε σε Alien. Ήδη μιλάμε στα συνέδρια της Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής για την μάστιγα της εποχής μας και το τεράστιο ηθικό – κοινωνικό πρόβλημα που δημιουργείται από το Alienized Look.

Ενημερωθείτε σωστά, διασφαλίστε ότι ο άνθρωπος που θα ακουμπήσει στο πρόσωπο σας,  είναι  έμπειρος και αξιοπρεπής επιστήμονας και όχι με παραποίηση επαγγέλματος Πλαστικός Χειρουργός! Προσπαθήστε να έχετε δει ζωντανά κάποιο περιστατικό του που ενδεχομένως να σας έχει συστήσει κιόλας. Κεφαλαιώδους σημασίας η εκπαίδευση και η εμπειρία του, αλλά και σαφώς η προσωπικότητα του. Η δυσκολία για εσάς είναι η σωστή επιλογή του καλού Πλαστικού. Όλα τα υπόλοιπα έρχονται με το Αισθητικό αποτέλεσμα να μην μπορεί να είναι άλλο από αξιοπρεπές και μη ανιχνεύσιμο!

Clinic Of Excellence Plasis
Η Φιλοσοφία μας

Δοκιμάστε τη νέα σας εικόνα

Οπτικοποιήστε τα αποτελέσματα που μπορείτε να επιτύχετε από τη διαδικασία προσομοιώσης με το σύστημα απεικόνισης VECTRA 3D.

Ξεκίνα Τώρα

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ

Plasis Plastic Surgery

Καλέστε σήμερα 210 89 40 930

    Συμφωνώ και αποδέχομαι τους όρους Πολιτικής & Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων*