ΠΡΟΣΩΠΟ

Η Αισθητική Χειρουργική προσώπου έχει κύριο στόχο την αποκατάσταση της αρμονίας των χαρακτηριστικών και την μείωση των ενδείξεων της γήρανσης. Η καλλιτεχνική δημιουργία μίας Άριστης επέμβασης Ανανέωσης και Αντιγήρανσης χωρίς σημάδια είναι Τέχνη. Η ασφάλεια στην μη αλλοίωση ή στην παραμόρφωση της εμφάνισης σας είναι κεφαλαιώδους σημασίας.

Η Αισθητική Χειρουργική προσώπου έχει κύριο στόχο την αποκατάσταση της αρμονίας των χαρακτηριστικών του προσώπου και την μείωση των ενδείξεων της γήρανσης. Μπορεί να χρειάζεστε π.χ ένα Facelift  ή μια αποκατάσταση σε ένα μικρό πιγούνι, μπορεί τα βλέφαρα σας να έχουν βαρύνει και να χρειάζονται ανανέωση ή απλά μπορεί να χρειάζεστε μια συνολική ανανέωση λόγω ηλικίας.

Οι Αισθητικές επεμβάσεις στο πρόσωπο αυξάνουν την αυτοπεποίθηση και αυτός είναι και ο κύριος λόγος που δεχόμαστε να υποβληθούμε σε αυτές. Είτε αυτή είναι μια σχετικά αισθητική δυσμορφία (π.χ μεγάλη καμπουρωτή μύτη ή μεγάλα πεταχτά αυτιά) είτε σ΄ ένα όμορφο και αρμονικό πρόσωπο έρχεται ο χρόνος και η βαρύτητα να αλλιώσουν το πρότερο κάλλος.

Αυτό σίγουρα δεν το αποδέχεται κανείς εύκολα, πόσο μάλλον γνωρίζοντας ότι στις μέρες μας η Αισθητική Πλαστική Χειρουργική  σε ‘έμπειρα χέρια είναι μια απολύτως  ασφαλής και ελεγχόμενη Χειρουργική διαδικασία, όσον αφορά τόσο το πρακτικό τμήμα  αλλά και  το αισθητικό αποτέλεσμα.

Στην κλινική Plasis Aesthetic Plastic Surgery, έχουμε εξειδικευτεί στην Aισθητική Χειρουργική προσώπου. Μια επίσκεψη και θα γνωρίζετε τι ακριβώς είναι αυτό που θα βελτιώσει ή θα επαναφέρει το πρόσωπο σας σε μια πιο όμορφη και υγιή μορφή. Η δύναμη της φυσικά νεανικής εικόνας, χαρίζει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και αυξάνει το κοινωνικό Status.

 

Στην Clinic of Excellence Plasis έχουμε εξειδικευτεί στην Aισθητική Πλαστική Χειρουργική προσώπου. Η πολυετή πείρα της Δρ. Τζαμαντάκη και η φιλοσοφία της εξατομικευμένης προσέγγισης σε κάθε ένα ενδιαφερόμενο διαφορετικά με προσύλωση για το τέλειο αποτέλεσμα χωρίς να αφήνει ίχνη ένος χειρουργείου, είναι ο κυρίαρχος στόχος μας. Κατά την επίσκεψη σας  θα γνωρίσετε τι ακριβώς είναι αυτό που θα βελτιώσει ή θα επαναφέρει το πρόσωπο σας σε καλαίσθητα  υγιή μορφή.

 • Βλεφαροπλαστική
 • Μετωπιαίο lift
 • Κροταφικό Λίφτινγκ
 • Scarless Face & Neck Lift
 • Thread Lift
 • Face Lift
 • Mini Face Lift
 • Neck Lift
 • Mid Face Lift
 • Lifting  με Fat Graft Transfer
 • Λίφτινγκ χειλιών

Μπορεί να χρειάζεστε μία ή και συνδυασμό κάποιων από τις παραπάνω χειρουργικές επεμβάσεις.  Θα σας εξηγήσουμε ενδελεχώς όλες τις χειρουργικές επιλογές, εξατομικευμένα για τις δικές σας ανάγκες και για την δική σας επέμβαση.  Θα απαντηθούν επίσης λεπτομερώς όλες οι ερωτήσεις και οι απορίες σας. Ένα χειρουργείο στο πρόσωπο έχει μοναδικές ιδιαιτερότητες λόγω θέσης. Θα γνωρίσετε επακριβώς όλη την περιεγχειρητική περίοδο και όλες τις λεπτομέρειες και μετεγχειρητικές οδηγίες για την γρήγορη και ανώδυνη ανάρρωση σας. Ένας καλά ενημερωμένος ασθενής για την προετοιμασία, την διάρκεια, αλλά και την μετεγχειρητική φροντίδα είναι πάντα ένας καλός ασθενής, με  τα άριστα αποτελέσματα να ανταμείβουν όλους μας. ” Αφήστε τους να Μαντέψουν”

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ

Plasis Plastic Surgery

Καλέστε σήμερα 210 89 40 930

  Συμφωνώ και αποδέχομαι τους όρους Πολιτικής & Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων*